İrem Haliloğlu Sakin kalmak lazım!
HABERİ PAYLAŞ

Sakin kalmak lazım!

Bugün stresten kaçmak ve sakin kalmak için elimizden geleni yapmalıyız. Çünkü gökyüzünde etkisini yoğun hissedeceğiniz şekilde Güney Ay Düğümü ve Mars kavuşum halinde. Ciddi anlamda olayları çok yönlü ele almak ve kendimizi gerginliklere karşı korumak gerekiyor. Etki hafta boyunca devam edecek.

Önce bi’ Mars ve Güney Ay Düğümü kavramını konuşalım da durum daha net anlaşılsın.

Ay ve Güneş’in dünya etrafında çizdiği yörüngelerin kesişim noktalarına “Ay Düğümleri” diyoruz. Ay Düğümleri bize hayatta gidilmesi gereken yönler ve uzak durulması gereken noktalar hakkında fikir veriyor. Gökyüzünün pusulaları gibi düşünebilirsiniz; kuzey kazançları, güney kayıpları temsil ediyor.

Haberin Devamı

Sakin kalmak lazım

Şimdi meselemiz, Güney Ay Düğümü ve Mars kavuşumu olduğu için Güney Ay Düğümü üstünden ilerliyorum. Geçmişten beri hayatımızda yer etmiş kavramlar, yetenekler, tanıdık ama kayıplar getiren temaları, Güney Ay Düğümü temsil eder. Şu anda Güney Ay Düğümü Oğlak burcunda ilerliyor. Oğlak burcu da materyalizmi, statüyü ve gelenekselleşmiş olanı temsil ediyor. İşin nahoş kısmı şu: Oğlak hedefe kilitlendiğinde doğru yanlış fark etmez, her şeyi yapar. Bir de işin içinde Mars var. Mars bildiğiniz üzere savaşı, stresi, benmerkezci olmayı, hoşgörüsüz davranmayı, kavgacılığı da temsil edebiliyor. Gökyüzünde iki kötücül bir araya geliyor ve güç birliği yapıyor. Haliyle yeryüzüne olan yansıması da aynı etkiyi yaratıyor.

Bugün ve haftanın ilerleyen günlerinde arkanızdan dönen olaylara ya da geçmişten gelen konulara karşı dikkatli olun. İnsanların çıkarcılığı canınızı yakabilir, Mars etkisiyle öfkelenebilirsiniz. Kendinize bunun geçici olduğunu hatırlatın, elinizden geldiğince sakin kalın.

Oğlak bir yandan da kurumsal hayat, devlet daireleri, ekonomi ve yönetici pozisyonundaki insanları da temsil eder bu da etkiyi iş hayatında daha yoğun hissetmemize sebep olabilir. Kavuşumun yükseleni Terazi burcu ve yöneticisi Venüs ortaklığı ikili ilişkileri vurguluyor. Yani genel olarak denge, uyum ve adalet aradığınız konular karşımıza çıkıyor. Özellikle yöneticiler, patronlar, eşler, ortaklar ve açık düşmanlıklarla stresli gündemlere işaret ediyor.

Haberin Devamı

Yükselen burcunuza göre etkileri

Sakin kalmak lazım

Koç ve Yükselen Koç: İş yerinizde üstlerinizle ilgili gerilimler oluşabilir, otorite konumundaki kişilerle iletişim kurarken dikkatli olun. Bürokratik konularla ilgili üstlerinizin stres yaratan davranışları olabilir. Çalıştığınız yerde insanların art niyetli tavırlarıyla karşılaşabilir ve arkanızdan dönen işleri öğrenebilirsiniz.

Boğa ve yükselen Boğa: Eğitim, seyahat, uluslararası ilişkiler ve uzak akrabalarla ilgili gerginlik yaratacak meseleler gündeme gelebilir. Yolculuklarda stres yaratan detaylarla karşılaşabilir ve biriyle inançsal bir tartışmanın içine çekilebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Ortaklı paralar, krediler, ödemeler gibi konularda beklenmedik kayıplarla ilgili dikkatli olun. Banka hesaplarınızı kontrol edin, internetten alışveriş ya da ödeme yaparken tedbiri elden bırakamayın. Emin olmadığınız herhangi bir şeye asla imza atmayın.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: İkili ilişkilerinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Hukuksal bir konuda beklemediğiniz bir gelişme ortaya çıkabilir. Eşiniz, ortağınız ya da açık düşmanlarınızla ilgili dikkatli olun. Aldatılma olduğu gibi aldatma konularından uzak durun.

Haberin Devamı

Aslan ve Yükselen Aslan: Çalışma ortamınızda anlam veremediğiniz bir gerginlik ve oyunlar dönüyor olabilir. Yönetici pozisyonundaysanız yanınızda çalışanların arkanızdan iş çevirdiğini öğrenebilirsiniz. Sağlığınız konusunda önlem almaya çalışırken üstlerinizin konuyla ilgili gereksiz çıkışları olabilir sakin kalın. Hiçbir şeyin sizden önemli olmadığını unutmayın.

Başak ve Yükselen Başak: Kimseyi aldatmayın, aldatılmaya karşı gözlerinizi dört açın. Çocuklarınızla ilgili karşılaşabileceğiniz gündemler olabilir, onları ihmal etmeyin, bu hafta gözünüz üzerlerinde olsun. Ayrıca borsa vb. yatırımlar içine girmekten kaçının.

Terazi ve Yükselen Terazi: Aile büyükleriyle oluşabilecek gerginliklere dikkat edin. Gayrimenkul, taşınma ya da miras meseleleri söz konusuysa haklarınızı iyi koruyun. Kandırılmayın, eşyalarınızı değerinin altında elden çıkarmayın.

Akrep ve Yükselen Akrep: Kardeşleriniz, kuzenleriniz ya da yakın arkadaşlarınızın can sıkıcı davranışları olabilir. Sosyal medyada beklemediğiniz tepkilerle karşılaşabilirsiniz. Trafikte her zaman olduğundan daha dikkatli olmaya özen gösterin, e-ticaret alışverişlerinizde kart kullanırken kontrolü elden bırakmayın.

Yay ve Yükselen Yay: Maddi konularda dikkatli olmalısınız. Banka hesaplarınızı dikkatle inceleyin, borç vermemeye çalışın. Beklediğiniz bir ödemeyi bugün alamayabilirsiniz, sakince çözüm üretmeye odaklanmalısınız. Para kaptırma ihtimaline karşı güvenmediğiniz ortamlarda özellikle e-ticaret sitelerinde alışveriş yaparken dikkatli olun.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Öfkenizi kontrol etmekte zorlanabileceğiniz koşullar söz konusu olduğu için iş yerinizde yöneticilerinizle oluşabilecek durumlara karşı dikkatli olun. Strese bağlı sağlık sorunları yaşamamak için sakin kalmaya çalışın. Sağlığınıza ekstra dikkat edin.

Kova ve Yükselen Kova: Gizli düşmanlarınız beklemediğiniz hamlelerle canınızı yakmaya çalışabilir, arkanızdan dönen işleri öğrenebilir, yapılan dedikodulara sinirlenebilirsiniz. Olaylara sinirlenmemeye çalışın süreci sakince atlatmaya odaklanın.

Balık ve Yükselen Balık: Sosyal çevrenizde kıskançlıklar, dedikodular ve arkanızdan dönen dolaplar canınızı sıkabilir. İnsanların çıkarcı yaklaşımları ve sizin hedeflerinize engel olduklarını öğrenmek öfkelenmenize sebep olabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder