Janet Huvaj Ronaldo ada satın aldı mı, Messi uzaylı mı?
HABERİ PAYLAŞ

Ronaldo ada satın aldı mı, Messi uzaylı mı?

Kış boyu istikrarlı şekilde spor yapıp sinsi sinsi yazın gelmesini beklerken kendimi evde hamur açarken buldum. Evde egzersiz, spor öyle kolay olmuyor. Kendimi sürekli bir bahaneyle mutfağa süzülürken buluyorum.

Odadan odaya koşturuyorum. - Hop burdayım nasıl tak diye burdayım saniyede.-

Bunlar benim gibi hayatını spor ile kazanmayanlar için sadece sağlık açısından bir anlam ifade ediyor elbette.

Bir de formlarını evlerinde kendi yaptıkları antrenmanlarla korumak zorunda olan profesyonel sporcular var.

Haberin Devamı

Malum, takımların şampiyonluk mücadelesi iyice kızışmaya başlamışken aniden ertelenen liglerin yeniden ne zaman başlayacağı belli değil.

İngiltere'de Liverpool yıllar sonra şampiyonluğunu ilan edecekken 25 puan farkla öyle kalakaldı liderlik koltuğunda. Benim makus talihimin tam karşılığı.

Başka bir yeri gezmenin pek de mümkün olmadığı şu günlerde sizin için sosyal medyayı biraz gezdim, dünyaca ünlü sporcuların karantinada nasıl vakit geçirdiğini derledim efendim, buyrun.

Cristiano Ronaldo

https://www.instagram.com/p/B-W85F7Asr8/

Corona virüsün patlak vermesiyle hemen hemen aynı zamanlarda 'Ronaldo kendini izole etmek için ada satın aldı' iddiası da gündeme bomba gibi düştü. Ancak Ronaldo ve ailesinin Portekiz'in özerk bölgesi olan Madeira'daki okyanus manzaralı villada kendilerini karantinaya aldıkları ortaya çıktı.

Efendim zaten Ronaldo'nun normal zamanlarda da çocuklarına ne kadar düşkün olduğunu bilmeyen yoktur. Yıldız futbolcu antrenmanlarına zaman zaman ailesini de katıyor. En son sevgilisi Georgina Rodriguez ile çalışan Ronalda koyduğu videoya bir de not düşmüş; "En güzel antrenman partnerim."

Ondan önce de saçlarını kestirmişti Georgina'ya. Biraz rahat bırak kadını Ronaldo, keke böreğe versin kendini. Spor kaçmıyor ya.

Lionel Messi

https://www.instagram.com/p/B9t8tu4KeYK/

Aile saadetinin keyfini sürdüren bir diğer isim de Messi. Kendisi ne gibi antrenmanlar yapıyor bilemiyorum ama 4 yaşındaki oğlu Mateo'yu sıkı çalıştırdığı kesin. O değil de; 5 yıl karantinada kalsa sahaya devre arasından döner gibi dönmez mi sizce de Messi? Biraz uzaylılık var.

Muhammed Salah

https://www.instagram.com/p/B-MiFtdBwX6/

Liverpool'un yıldız ismi de evde vaktinin çoğunu spor yaparak geçiriyor. (Eğer iki fotoğraf çekip kanepeye uzanmıyorsa tabi.) Evde spor salonu var elbette, bizim gibi odadan odaya volta atmıyor. Kızı Makka ile antrenman yaptığı çok şeker bir video paylaşmış Instagram hesabında. Merak edenler göz atabilir.

Haberin Devamı

Sergio Ramos

https://www.instagram.com/p/B-cv6-NBjht/

Real Madrid'in yıldızı benden beter sosyal medya bağımlısı çıktı. Tamam anladık herkesten çok sen spor yapıyorsun. Karantina bittikten sonra arkadaşlarına hava atarsın.

Neymar

https://www.instagram.com/p/B-kbOC3A2qS/

Neymar evinin bahçesindeki yeşil sahada köpekleri ile maç yaptığı bir video yayınladı, kalpler ısındı. Bu zorlu günlerde moralini yüksek tutmaya, kendisini takip edenlerin de moralini yükseltmeye yönelik paylaşımlarda bulunuyor.

Mesut Özil

https://www.instagram.com/p/B-1sVEGpskO/

Vaktinin çoğunu bahçede spor yaparak geçiren bir diğer isim de Mesut Özil. Ayrıca meraklısına; Özil ve takım arkadaşı Sead Kolasinac oynadıkları oyunları canlı olarak yayınlıyor.

Lucas Vazquez

https://www.instagram.com/p/B9rASoOIV9e/

Yıldız oyuncu neredeyse tüm antrenmanlarını küçük oğlu ile birlikte yapıyor. İç sahasıydı, deplasmanıydı onlar da vakit geçiremiyor çocuklarıyla demek ki kıyamam.

Haberin Devamı

Lukas Podolski

https://www.instagram.com/p/B-zQLitJz2I/

Israrla pazara giden insanları şaşkınlıkla izlerken bir de ne göreyim! Bizim Podolski çekmiş altına şortu patates marul alıyor pazardan. Paylaşımına bir de not düşmüş: Harika insanlar, mükemmel bir gelenek ve kaliteli ürünler. Pazardan alışveriş yapmayı çok seviyorum.

Julian Draxler

https://www.instagram.com/p/B-C2NDPCiVK/

Draxler diğer meslektaşlarından farklı olarak mutfağa girdiği bir video paylaştı! Oldukça lezzetli ve sağlıklı görünen bir makarna yaparak takipçilerini de bu akıma davet etti. O değil de kız arkadaşı Sethanie Taing antrenmanlarına daha çok önem veriyor gibi değil mi...

Kevin De Bruyne

https://www.instagram.com/p/B-JspDjjBJX/

Manchester City'nin yıldızı Kevin De Bruyne karantinada sporunu çocukları ile yapıyor. De Bruyne çocukları yardımıyla yaptığı antrenmana 'Bacak günü' adını vermiş.

Bu zorlu günlerin tek iyi yanı sanırım insanların aileleri ile vakit geçirmeleri oldu.

Herkese sağlıklı günler dilerim. #Evdekalmaya devam.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder