Kemal Öznoyan Biraz da dostlarımızdan...
HABERİ PAYLAŞ

Biraz da dostlarımızdan...

Eşim geçen gün internette dolaşırken bu haber karşısına çıkmış: Afrika’da yaşayan Rus bir adam, gezinirken yaralı bir baykuş bulmuş, alıp evine getirmiş, tedavi etmiş. Birkaç hafta sonra kuş iyileşince tekrar doğaya bırakmış.

Hikaye bundan sonra başlıyor. Baykuşumuz her gün yakaladığı hayvanları getirip ev sahibine minnet duygusu ile sunmaya başlamış. Tabii bir baykuşun yakalayacağı hayvanlar yılan, fare olacaktır.

Biraz da dostlarımızdan...

Görüyorsunuz, minnettarlık ve sevgi sadece insanlara özgü değil. Aslına bakılırsa, aramızda bunlardan hiç nasibini almamış olanlarımız da yok değil.

Hayvan deyip geçmeyin.

BÖYLESİ DE VAR

Herkes hayvanları sevmez. Bazı insanlar da hayatlarını evcil hayvansız düşünemez.

Getsen adındaki delikanlının Moly isimli bir köpeği vardır. Getsen, 4 senedir birlikte olduğu kız arkadaşı ile beraber yaşamaya karar verir. Kızın, köpeğinden nefret edeceği aklına bile gelmemiştir. Kız; çocuğa bir seçim hakkı sunar ve köpekten öyle ya da böyle kurtulmasını ister. Getsen çok düşündükten sonra gazeteye şöyle bir ilan verir:

Haberin Devamı

“Kız arkadaşım, köpeğim Moly’den hoşlanmıyor. Onu bedavaya teslim ederim, ona yeni bir ev arıyorum. Soylu kana sahip, iyi bir bölgeden gelmiş ve benimle 4 sene geçirmiştir. Oyun oynamayı sever, fakat çok da iyi eğitimli değildir. Uzun saçları olduğu için devamlı bakım ister. Özellikle tırnakları... Tırnak bakımına hiç hayır demez. Bütün gece uyumaz ve ses çıkarır. Genelde ben çalıştığım zaman o uyur. En pahalı ve kaliteli ürünleri yer. Kendinizi ne kadar kötü hissetseniz bile, hiçbir zaman yorgun geçen bir çalışma günü sonrası sizi kapıda karşılamaz ve sevgi gösterisinde bulunmaz. Isırmaz ama bazen çok şımarır ve size oyun oynayabilir.

Yukarıda özellikleri yazan, 30 yaşında, egoist, kötü kalpli kız arkadaşım sizin ilginizi çektiyse gelip onu alın!! Köpeğim ve ben onun hemen başka bir eve gitmesini istiyoruz. Hem de hemen!!!”

Birkaç gün sonra Getsen ilanda değişiklik yaparak kızın eski sahiplerine, yani anne ve babasına gönderilmiş olduğunu yazar.

Şimdi o ve Molly yeni bir kız arkadaş arıyorlar.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder