Mehmet Coşkundeniz 2016'nın en kötü 10 çifti
HABERİ PAYLAŞ

2016'nın en kötü 10 çifti

Haberin Devamı

2016 ünlüler dünyasındaki ilişkiler açısından pek de iyi bir yıl sayılmazdı. Ayrılanlar, boşananlar, aldatanlar, birbirleri hakkında ağır konuşanlar, birlikte olsalar bile ilişki sorumluluğunu üstleyemeyenler...


1- CEREN KAPLAKARSLAN - RAFET EL ROMAN



2014’te evlendiler, 2016’da boşandılar. Rafet El Roman’ın kayınpederi Atilla Kaplakarslan’a ‘Y..şak, kızımla evlen diye yalvardın” demesi, Ceren Kaplakarslan adına “Ne olur boşanmayalım” diye sahte mektup yazdığının ortaya çıkması, Ceren Kaplakarslan’ın eşini aldattığı iddiaları onların açık ara yılın en kötü çifti seçilmelerine yetti de arttı bile.

2- SİNEM BAYRAKTUTAR - KUTSİ


2016nın en kötü 10 çifti

Neresinden tutsak elimizde kalacak bir evlilik. Kutsi, eşi Sinem Bayraktutar’ı Feyza Çıpa ile aldattı. Ortaya çıktı, ama Sinem Bayraktutar affetti. Hem de 3 kez. Kutsi 3 kez gitti geldi, sonunda tamamen terk etti. Şimdi Feyza Çıpa ile evlilik hazırlığı yapıyormuş. Sinem Bayraktutar’ın “İtle yatan bitle kalkar” sözünü unutmayalım. Çiftimizi kötüler arasına yazalım.

3- CEYLAN ÇAPA - SERKAN UÇAR



Geçen yazın en önemli magazin olaylarından birine imza attılar. Serkan Uçar, Ceylan Çapa’yı Bodrum’da bir barda dövdü. Evet, dövdü. Bu Serkan Uçar, Ece Erken’in eski eşi. Onu da dövdüğünü biliyoruz. Ceylan Hanım, şiddet eğilimi olan birini niye sevgili olarak seçti onu bilmiyoruz. Ama bu seçimi ve Serkan Uçar’ın davranışları bu çifti yılın en kötülerinden biri yaptı.

4- HELİN AVŞAR - SERHAN BORA



Bu yılın başında evlendiler. Daha birbirlerini 1 aydır tanıyorlardı. Çok geçmeden kavga söylentileri ortalığı sardı. Hatta bu kavgalardan komşularının rahatsız olduğu söylendi. Helin Avşar mutluluk pozları vermeye devam etti. Ayrılacakları söylentilerini yalanladı. Ama gerçeklerin bir gün ortaya çıkma gibi kötü bir huyu vardı. Yalanla yanan mum çabuk söndü. Boşandılar.

5- CHLOE LOUGHAN - SERDAR ORTAÇ


2016nın en kötü 10 çifti

Hala birlikte olmaları, onların kötü bir çift olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bu yılın sonlarında Amerika krizi yaşadılar. Cloe’nin rest çekip Amerika’ya gittiği konuşuldu. Serdar Ortaç eşini almaya gitti ama alamadan döndü. Bu arada ayrılık iddialarını hep yalanladılar. Fakat gerçek şu ki; bu evlilik Serdar Ortaç’ı çok yoruyor; bu, yüzünden anlaşılıyor.

6- TUĞBA ÖZERK - ALTAN NUH



5 ay önce evlenirken ortaya koydukları mutluluk sahneleri “Demek dünyada hala güzel aşklar var” dedirtti. Ama işler sadece 4 ayda değişti. Tuğba Özerk boşanacaklarını açıkladı, ardından da şiddet gördüğünü öne sürdü. Altan Nuh da çıkıp “Asıl ben şiddet gördüm, bana bıçak çekti” dedi. Keşke evlenirken yaptıkları gibi saygıyla ayrılabilselerdi...

7- İSTEM ATİLLA - BURAK YILMAZ



Kocası için “Hamileyken beni dövdü” deyip boşanma davası açan İstem Atilla, sonra ne olduysa (arada hediyeler falan var) barıştı. Ama ortada Burak Yılmaz denen bir gerçek vardı. Sahada hakemleri, ortamda gazetecileri kandıran, olmuş şeyleri olmamış gibi göstermeye çalışan bir Burak Yılmaz... Nitekim boşanmak için bile anlaşamadılar, davaları devam ediyor.

8- ASLIHAN DOĞAN - ARDA TURAN



Neden bittiğini hiç anlamadık ama bitti işte. Herkes evleneceklerini düşünürken bir anda magazin tarihine gömülen bir ilişki oldu. Oysa gözlerimle gördüm, Aslıhan Doğan, Arda’nın annesi ve babasıyla iyi anlaşıyordu. Bence Arda evlilik için kendini hazır hissetmedi. Ama Arda’nın ayrılıklarını sürekli yalanlaması bu ilişkiyi ‘kötü’ler arasına koydu.

9- GÜLBEN ERGEN - ERHAN ÇELİK


2016nın en kötü 10 çifti

Yılın en şaşırtan ayrılığı oldu. Birlikte umreye giden, önceki eşlerinden olan çocuklarıyla çok mutlu bir aile pozu veren bu çiftimiz birden boşandı. Gülben Ergen’in eski eşi Mustafa Erdoğan’ın etkisi olduğu konuşuldu. Erhan Çelik’in, eşinin ex eşiyle görüşmesini çok fazla bulduğu konuşuldu. Erhan Çelik’in “Gerçekleri herkes görüyor” demesi de krizi idare edemediğinin göstergesiydi.

10- İREM DERİCİ - LİDER ŞAHİN



Birlikteler, olmaya da devam edecekler gibi görünüyor. Peki niye kötüler listesindeler? Çünkü Lider Şahin’in annesi Didem Şahin bu ilişki için çok ağır konuşuyor. “Horozumu saldım çayıra, tavuğu olan düşünsün” ne demek? Bu öyle üstü kapatılacak bir söz değil. Ama İrem Derici sanki bu söz hiç söylenmemiş gibi davranıyor. E bu da onları ‘kötü çift’ yapıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder