Mehmet Coşkundeniz 2016'ya damga vuran aldatma olayları
HABERİ PAYLAŞ

2016'ya damga vuran aldatma olayları

Haberin Devamı

Geçen yıl, çok inanılan, “Mutlulukları asla bitmez” denilen çok sayıda çift ayrıldı. Bu ayrılmaların çoğunda sebep aldatmaydı. Hatta yıllar önce başlayan ihanetler, 2016’da çeşitli tesadüflerle ortaya çıktı. İşte geçtiğimiz yıla damgasını vuran aldatmalar...

DEMET ŞENER - İBRAHİM KUTLUAY


11 yıllık evliler. 2 de çocukları var. Demet Şener birden “Elimde ihanetin belgeleri var, boşanıyorum” diye ortaya çıktı. İbrahim Kutluay’ın sosyetik bir güzelle birlikte olduğu iddia edildi. Hatta İbo’nun birden fazla kadınla birçok kez eşini aldattığı öne sürüldü. Hem boşanma davası hem de sosyetik güzele tazminat davası açan Demet Şener yüklü bir tazminat istiyor.

ŞEBNEM BOZOKLU - EMRE İZER


2016ya damga vuran aldatma olayları

2016’nın magazin olayı. Şebnem Bozoklu'nun, bir sabaha karşı Bodrum’da iç çamaşırıyla denize girerken ve bir gençle öpüşürken fotoğrafları yayınlandı. Bunun üzerine öğrendik ki, eşi Emre İzer ile zaten aralarında boşanma davası varmış. Zaten menajerleri olayı yalanlamadı, sadece boşanma davasının sürdüğünü açıkladılar. Birkaç hafta sonra da boşandılar.

SEÇKİN PİRİLER - KAAN TANGÖZE



Kaan Tangöze’nin 2 çocuğunun annesi, 5 yılık eşi Seçkin Piriler’i, Kıvılcım Ural ile aldattığı 2015’in son aylarında ortaya çıktı. Ama yankısı 2016’ya sarktı. Seçkin Piriler önce boşanmamakta direndiyse de 2016’nın Mart ayında tek celsede ayrıldılar. Kaan Tangöze’nin Kıvılcım Ural ile 2017’de evleneceği konuşuluyor. Ama Seçkin Piriler’in “Kaan bana dönecek” dediği de öne sürülüyor.

BERİL IŞIK- KENAN IŞIK



Geçirdiği talihsiz kaza nedeniyle halen bilinci kapalı bir şekilde evinde tedavi gören Kenan Işık’ın, 35 yıllık eşi Beril Işık’ı, şarkıcı Ayla Çelik ile zamanında aldatmış olduğu ortaya çıktı. Ayla Çelik’in meşhur ‘Bağdat’ şarkısını da Kenan Işık için yazdığı konuşuldu. 2007’den beri birlikte oldukları da öne sürüldü. Hatta Ayla Çelik gidip Kenan Işık’ı ziyaret etti, eşinden özür diledi.

ANGELINA JOLIE- BRAD PITT


Hani kıyamet kopsa ayrılacaklarına inanmayacağınız çiftler var ya, Angelina Jolie ve Brad Pitt dünyadaki herkes için öyleydi. 3’ü evlatlık 6 çocuklarıyla birlikte adeta ‘mutluluğun resmiydiler.” Brad Pitt eşini Müttefik filmindeki rol arkadaşı Fransız Marion Cotillard ile aldattı. Angelina Jolie de bir dedektif tutup eşini takip ettirerek ilişkiyi ortaya çıkardı. Davaları sürüyor.

NAGİHAN KARADERE- UĞUR GÖKÇE



Türkiye Nagihan Karadere’yi Survivor yarışması ile tanıdı. Eşi Uğur Gökçe’nin bir kadına çıplak fotoğraflarını gönderdiği ortaya çıktı. Kadın sosyal medyada bu fotoğrafı “Nagihan’ın namuslu kocası” diye yayınladı. Zaten Nagihan Karadere’nin de olayı öğrenmesi böyle oldu. Uğur Gökçe “Bana şantaj yapıyordu, boyun eğmeyince fotoğrafımı yayınladılar” dedi. Boşanma davasını da Uğur Gökçe açtı.

EBRU ŞALLI - SİNAN AKÇIL


2016ya damga vuran aldatma olayları

2 yıl devam eden ilişkilerinde defalarca ayrılıp barıştılar. 2015’te yine ihanet nedeniyle ayrılmışlardı. Sinan Akçıl’ın, şarkıcı Ayshe ile Ebru’yu aldattığı ortaya çıkmıştı. Bu yıl ise oyuncu Müjde Uzman aralarına girdi. Aynı teknede ayrı ayrı pozlar verip sosyal medyada paylaştılar. Ebru Şallı bu ihaneti affetmedi ve 2 yıllık ilişkilerine son noktayı koydu.

BURCU BİNİCİ - AHMET KAYAKESEN



Yılın en çarpıcı aldatma hikayesi. Oyuncu Burcu Binici, aynı evde yaşadığı sevgilisi oyuncu Ahmet Kayakesen’in Whatsapp’ına girdi, kendisini rol arkadaşı Yazmeen Baker ile aldattığını öğrendi. Sonra da Instagram’a “Ahmet Kayakesen’le olan ilişkim beni Kertenkele dizisinde oynayan rol arkadaşı Yazmeen Baker’le aldatmasından dolayı bitmiştir” diye yazıp olayı afişe etti.

GÜLSEN KOŞAR - UĞUR KOŞAR


‘Allah De Ötesini Bırak’ adlı çok satan kitabın yazarı, kendi deyimiyle ‘nur terapisti’ Uğur Koşar’ın eşi Gülsen Koşar, “Kocam bilgisayar tamircisiydi. İnternetten araştırıp dini kitaplar yazdı. Parayı bulunca da beni aldattı” diye dava açtı. Eşinin 5 yılda kendisini defalarca aldattığını öne sürdü. 250 bin lira tazminat alıp boşandı. Uğur Koşar bu yıl kitaplarından 1.7 milyon lira kazanmıştı.

EYLEM YILDIZ - İBRAHİM TORAMAN

2016ya damga vuran aldatma olayları


Eylem Yıldız “Eşim beni hamileyken bile dövdü” deyip yüzü mosmor fotoğrafını yayınlayınca yılın en ‘şiddetli’ aldatma hikayesi ortaya çıkmış oldu. Eylem Yıldız, “Ara sıra Milano’ya gidip çapkınlık yapıyordu. Buna itiraz ettiğimde özgürlüğüne düşkün biri olduğunu söylüyordu” diye açıklama yaptı. Boşanma davaları sürüyor. Ama Eylem Yıldız “Ben onu hâlâ seviyorum” demeyi ihmal etmiyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder