Mehmet Coşkundeniz Ablan rezil bebeğim
HABERİ PAYLAŞ

Ablan rezil bebeğim

Instagram fenomeni Kerimcan Durmaz’ın uçak tuvaletinde mastürbasyon yaparken çektiği görüntüyü çok kısa süre de olsa hesabında yayınlaması ortalığı karıştırdı. “Benim değildi, biri göndermişti, ben de avukatıma göndermek isterken yanlışlıkla yayınlandı” falan dedi ama kimse inanmadı. Çünkü diğer paylaşımlarına bakıldığında, bileziği, kıyafeti, aksesuvarları uçak tuvaletindeki kişinin Kerimcan Durmaz olduğunu açıkça gösteriyordu.

Dünkü Hürriyet’te Onur Baştürk bu olayı “Bir fenomenin içerik intiharı” başlığıyla kaleme almış. Baştürk özetle Kerimcan Durmaz’ın içeriğini şöyle anlatmış: Yüksek sesli kahkahalar, makyajlı yüz ve parıltılı kostümler ve ‘ablan star bebeğim’ sloganı...

Haberin Devamı

Ablan rezil bebeğim

Buna ‘içerik’ demek zorlama bir yorum sadece. Yani ortada içerik falan yok, Kerimcan Durmaz’ın abartarak yaşamaya çalıştığı hayatı, takipçilerinin gözüne sokması var. Ve evet, insanlar sıkılır ve bir süre sonra bu paylaşımları eğlenceli bulmaz.

Onur Baştürk, Kerimcan Durmaz’ın eski popülaritesini yakalamak için bu paylaşımı bilerek yaptığını ima ediyor yazısında. Eğer öyleyse durum çok daha vahim. Pohpohlanmaya, her paylaşımına binlerce yorum almaya alışmış olan bu zavallı, bunlar ortadan kalktığında belli ki ciddi anlamda bunalıma girecek. Bu bunalımın içindeyken anlaşılan yapmayacağı şey yok. Orasını, burasını Instagram’da paylaşmak da dahil!

Eh, bu durumda yeni sloganı da “Ablan rezil bebeğim” olur herhalde.

O AN GELİP ÇATTIĞINDA

Bizim posta.com.tr’nin acar editörlerinden İdil Janet Huvaj, “Vücudu yakuza gibi full dövme kaplatmakla evlenip çoluk çocuğa karışmak arasında yaşlardayız herkes çok dikkatli olsun” diye bir tweet attı. İdil’in yaşını bilmiyorum ama bahsettiği yaşın kaç olduğunu biliyorum. 30’lu yaşların başıdır o yaş.

Henüz evlenilmemişse bir panik hali vardır. Hele hele çocuk isteniyorsa “Yaşım geçiyor” düşüncesiyle bu panik daha da artar. Ortada evlenmeye aday kimse yoksa bu kez bir boşvermişlik, vazgeçmişlik hissi gelip yapışır insana. “Nasıl olsa evlenemeyeceğim, bari canımın istediğini yapayım” deyip vücudun full dövme ile doldurabilir kimisi. Ya da işi gücü bırakıp Hindistan’a, Tibet’e gidebilir.

Haberin Devamı

Evlilik kararı alıp ona göre hareket etmekle, evlilikten tamamen vazgeçmek arasında ince bir çizgidedir insan 30’lu yaşlarda. Ama İdil ve onun gibi düşünenlere bir şeyi hatırlatmam gerek. Sırf evlenmiş olmak için, ailen mürüvvetini görsün diye ya da ille de bir çocuğum olsun diye evlenilmez. Unutmayalım ki bu ülkede geçen yıl 142 bin çift boşandı. Boşananların da yüzde 60’tan fazlası çocukluydu.

Aslında işin ideali şu: Vücudunu dövme ile kaplatmak istiyorsan kaplat. Ve seni olduğun gibi kabul eden biriyle evlen. Ayrıca unutma, karşındaki insanla ilgili aklında bir tek soru işareti varsa bile sakın evlenme. Yaşın kaç olursa olsun...

Günün aşk sözü

Karşındakini sadece ayrılırken tanıyabilirsin. Öyle anlarda gerçek kişilikler ve maskesiz karakterler kendiliğinden dökülüverir ortaya.

Günün aşk tüyosu

Zihnin ve kalbin farklı cephelerde saf tutar bazen. Aklından geçenlerle, kalbinden geçenler çelişir, bir girdapta kaybolursun. İşte o zamanlarda kalbinini sesini dinle. Seni doğru yola ulaştıracak şey sadece hislerindir.

Haberin Devamı

Günün diyaloğu

- İkisi arasında kararsız kaldım.

- İkisinden de ayrıl.

- Neden?

- Çünkü birini sevseydin zaten diğeri olmazdı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder