Mehmet Coşkundeniz Aşka dönüş için 10 altın öneri
HABERİ PAYLAŞ

Aşka dönüş için 10 altın öneri

Kötü bitmiş bir ilişkiden sonra aşka yeniden dönmek epey zaman alır. Zihninizi ve ruhunuzu yeni bir aşka açmadan önce bu önerileri okuyun.

Aşka dönüş için 10 altın öneri

1 -BIRAK SANA YAKLAŞSIN

Geçmişle ilgili yaraların var. Ama bunları bir kenara koymalısın. Birinin seni sevmesine izin verebilmen için önce yaklaşmasına izin vermelisin. Geçmişe takılı kalırsan hiç kimse sana yaklaşamaz. Hayatına giren bu yeni insana izin ver.

2- KIYASLAMA YAPMA

Bir insanın sana acı çektirmiş olması, diğerlerinin de aynı şekilde davranacağı anlamına gelmez. Geçmişteki tecrübelerini bu yeni ilişkine taşıyıp kendine ve karşındaki insana zarar verme.

Haberin Devamı

3 -HİSSETTİKLERİNİ ANLAT

Korkularını, yaralarını, seni üzecek şeyleri söyle ona. Ayrıca onunla ilgili şikayetlerini de söylemekten çekinme. İlişkilerde yapılan en büyük hata bir insandan, hiçbir ipucu vermeden seni anlamasını beklemektir.

4- ŞÜPHE İLE YAŞAMA

Hayatına yeni giren insana her an her şeyi yapabilecek potansiyeli varmış gibi bakma. “Ya yaparsa...” diye düşünerek aşk yaşanmaz. Seni aldatabileceğini, seni üzebileceğini düşünerek geçirdiğin her an ilişkinin kalitesini düşürecektir.

5 -KİŞİLİĞİNİ DEĞİŞTİRME

Bir ilişki için nelerden vazgeçebileceğini iyi hesapla. Bazı alışkanlıkların, karşındaki insanı rahatsız edebilir, onu dinle, eğer sana aykırı gelmiyorsa istediklerini yapmaya çalış. Seni sen yapan özelliklerinden vazgeçme.

6 -KISIR DÖNGÜYE GİRME

İlişkilerini hayatlarının merkezi haline getirenler bir süre sonra yaşamdan kopuyor. Sen ona bağımlı hale gelirken o senden uzaklaşmaya başlayacaktır. O uzaklaştıkça, sen onu tutmak için daha fazla bağımlı olacaksın...

7 -FARKLILIĞI DERT ETME

Senin doğruların, değer yargıların, anlayışın, yetişme biçimin, eğitimin, aile terbiyen nasıl benzersiz ve sana aitse, onunki de öyledir. Bu farklılıklara saygı duymaya başladığın andan itibaren sevgilinin sana çok şey öğretebileceğini de fark edeceksin.

8 -MUTLAKA ÇABA GÖSTER

Bu ilişkin de bir gün bitebilir. Bu kez bitmesini sen de isteyebilirsin. Bu gerçek her zaman vardır ama ‘bitecek’ gibi ilişki yaşanmaz. Bu düşünce seni yılgınlığa iter. Oysa ilişkinin beslenmeye ihtiyacı vardır.

Haberin Devamı

9 -BUGÜNÜN TADINI ÇIKAR

Gelecekte ne olacağını ilişkinin akışı zaten gösterecektir. “Ne olacağız biz?”, “Nereye gidiyor bu ilişki?” gibi sorular seni mutsuz eder. Aranızdaki sevgi bağı güçlendikçe zaten ilişki de bir yolunu bulacaktır.

10 -ESKİSİNİ TAMAMEN SİL

Yeni bir ilişkinin içindesin ve canını yakan eski sevgilin arayıp yeniden denemek istediğini söyledi. Bu bir yanılsamadır, hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bu teklifi kabul edersen seni belki de dünyanın en mutlu insanı yapacak yeni ilişkinin temeline dinamit koyarsın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder