Mehmet Coşkundeniz Ayrılık sonrası iyileşme şarkıları
HABERİ PAYLAŞ

Ayrılık sonrası iyileşme şarkıları

Ayrılık süreci zor geçer. Hele hele öyle içli, hüzünlü, özlemli şarkılar dinlerseniz çok daha zor geçer. Ben de size bu süreçte iyi gelecek, eski sevgiliye atar-gider yapacak, bağıra bağıra söylerken özgüveninize yeniden kavuşmanızı sağlayacak bir şarkı listesi yaptım. Bu sayfaya listemdeki tüm şarkıları alamadım ama siz dilerseniz Spotify’da ‘Mehmet Coşkundeniz’i bulup listenin tamamına erişerek şarkıları birbiri ardına dinleyebilirsiniz. Hanımlar, beyler işte ‘DJ Memo’nun ayrılık sonrası iyileşme şarkıları listesi...

Haberin Devamı

Ayrılık sonrası iyileşme şarkıları

1.AŞK LAYIK OLANDA KALMALI

İLHAN ŞEŞEN

Sizi terk edip giden, bu kadar üzen o kişiye “Gözlerim açık gider sana doğruyu söylemezsem, ben seni artık hiç sevmiyorum” demeyi istemez misiniz? Bence isterseniz. Bu şarkı tam da sizin söylemek istediğiniz şeyi söylüyor işte.

2.KAFAMA SIKAR GİDERİM

AHMET KAYA

Madem bu aşktan o, sorgusuz sualsiz gitti, o zaman siz de gidin. Sinsice değil, kapıyı çarpıp gidin. Ondan aldığınız ne varsa, yerine koyup gidin. Ve tabii ki, kurşun gibi, mavzer gibi, dağ gibi patlayıp gidin.

3.SELAM SÖYLE

NİLÜFER

Bir de hem çekip giden, hem de aramaya devam edenler var. Bunlar için en güzel şarkıyı Nilüfer söylemiş: Git ona git benden selam söyle, selam söyle, aramasın artık hiç beni öyle, beni öyle, son pişmanlık fayda etmez, git ona söyle.”

4.SEN YOLUNA BEN YOLUMA

HANDE YENER

Gitti ama hâlâ onu umursadığınızı sanıyor değil mi? Sağda solda, “Çok üzdüm onu, hayatımı yoluna koydum ama o hâlâ düzelemedi” diyor üstelik. O zaman “Sana taptığım yıl geçen seneydi” deyip devam ediyoruz: “Sen yoluna, ben yoluma, çok mutluyum artık, sen tak kimi istersen koluna.”

5.AF EDERSİN

DEMET AKALIN

Ayrılıktan sonraki süreci atlatmaya başladığınızda eski sevgilinizle ilgili her şey sizde tiksinti yaratmaya başlar. Bırakın görmeyi, artık sesini bile duymak istemezsiniz. Demet Akalın’ın dediği gibi, “Yüzünü bile görmek istemiyorum, yoluma çıkmasan iyi edersin, sözlerim sana ağır mı geldi, kalbini mi kırdım af edersin.”

6.YÜRÜ ANCA GİDERSİN

YILDIZ TİLBE

Ayrılmak istediniz bırakmadı, aşkınızı kullandı, yıllarınızı verdiniz, aşkınızı hafife aldı. Ne denir böyle insana? “Güzel elbiseleri giyip kuşanacağım, senin önünden geçip sana bakmayacağım, beni kırdığın gibi, kalbini kıracağım, beni dinlemedin ya seni duyamayacağım, yürü anca gidersin.”

Haberin Devamı

7.MİŞ MİŞ

SİMGE

Ayrılık sebebini düzgünce ve dürüstçe söyleyemeyip ‘boş elveda klişeleri’ne sarılanları es geçmiyoruz tabii ki. Simge de bu zikzakçıların ipliğini pazara çıkarıyor işte, “Hangi kitaptan ezber bu, miş miş miş de muş muş muş.”

8.SIFIR TOLERANS

HADİSE

Yaptıkları her hatadan sonra af dileyip sizden toleranslı davranmanızı isteyen bir sevgiliniz vardı, değil mi? Artık tolerans falan yok. Ona “Bu aşk burada bitti, toparlan gidiyorsun” diyorsunuz ve ekliyorsunuz, “Sıfır tolerans hadi git durma, yüreğim soğudu yakamam bir daha.”

9.SENDEN ÇOK VAR

ROBER HATEMO

Kendini bulunmaz Hint kumaşı sanan, “Ben olmadan o yaşayamaz” diyen egosu yüksek, kibirli ve küstah eski sevgililere bir şey demek istemez misiniz? Hadi tekrar edin: “Bir, çok sıkıldım, iki, yerim çok dar, oooo, senden çok var.”

Haberin Devamı

10.ASRIN HATASI

SERDAR ORTAÇ

Çekip gittiği halde sizinle bir şekilde iletişimini sürdüren, sanki her an dönecekmiş gibi davranan, yani sizi cepte tutanlara da bu şarkı gelsin: “Karşıma bir daha çıkma sakın, bence bu asrın hatası olur, kendime başka bir aşk bulurum, sen beni hiç sevmesen de olur.”

11.UMRUMDA DEĞİL

CANDAN ERÇETİN

Sizin duygusallığınızı, geçmiş de olsa ilişkinize olan saygınızı kullanıyor, kafasına esince arayıp “Geleyim” diyor. “Gelme” deyin, ısrar ederse de bu şarkıyı dinletin. “Kapıma dayanma sakın, yakarım inan yakarım, rezil olur ele güne, aldırmadan hiç kimseye, yaka paça seni atarım.”

12.BU AŞKIN KATİLİ SENSİN

LEVENT YÜKSEL

Hem çekip giderler, hem de sizi suçlarlar. Yok öyle yağma, bu tür insanların suratına suratına şöyle söylemeli: “Bu aşkın katili sensin, teslim ol suçlusu sensin.”

13. HİÇ YOK

GÖKSEL

Merak etmeyin, iyileşiyorsunuz. Acınız geçiyor, gözyaşınız diniyor. Göksel sormuş ya onun sözleriyle ben de sorayım, “İçinde o kaldı mı? İçinde korku var mı?” Cevabınız tabii ki “Hiç yok” olacak.

14. BAMBAŞKA BİRİ

AJDA PEKKAN

Bu şarkıyı ne zaman çalsam herkes bağıra bağıra söylüyor. Çünkü herkes aynı şeyi hissediyor. Tam bu bölüm söylenirken de sesler iyice yükseliyor: “Şimdi gel de gör beni bambaşka biri, topladım dağılan kalbimin her köşesini.”

Sıradaki haber yükleniyor...
holder