Mehmet Coşkundeniz Ayrılmak için 10 geçerli sebep
HABERİ PAYLAŞ

Ayrılmak için 10 geçerli sebep

Ayrılmak için aldatılma, şiddet, aşağılanma gibi çok büyük sebeplere ihtiyaç yok. Bazen bir ilişki bittiğini başka şekilde gösterir. Bütün mesele senin bunu görüp gereken adımı atabilme cesaretini bulmandır. İşte o sebepler...

1- ONA GÜVENMİYORUM

Henüz aldatılmadın ama içinde bir yerlerde hep şüphe var. Bu şüpheyi kanıtlamak için de kendini yormak istemiyorsun çünkü zamanın kıymetli. Şüpheyi içinden çıkaramıyorsan, onu hayatından çıkaracaksın.

2- BENİ SÖMÜRÜYOR

Duygusal, maddi ya da cinsel anlamda sevgilinin seni sömürdüğünü düşünüyorsan bundan daha iyi bir ayrılık sebebi olamaz. Çünkü bu ilişkiye devam edersen sevgilinin sömürme dozu ileride daha da artacaktır.

Haberin Devamı

3- AKLIM BAŞKASINDA

Henüz sadakatsiz davranmadın ama aklında bir başkası varken bu ilişkiye devam etmenin sonucu ihanete kadar gidebilir. Ki zaten hayatında biri varken aklın başkasına gidebiliyorsa o ilişki çoktan bitmiş demektir.

4- O YOKKEN DAHA İYİYİM

Yanında sevgilin yokken kendini daha mı iyi hissediyorsun? Geleceği düşünürken hayallerinde ona yer vermek içinden gelmiyor mu? Belki pişman olacaksın ama onsuz yaşamayı denemekten başka çaren yok.

5- SÜREKLİ TARTIŞIYORUZ

Tartışmalarınız ilişkinizin büyük bir bölümünü kaplayacak kadar çoğalmışsa artık aşktan söz edilemez. Siz iki farklı bakış açısına sahip insanlarsınız ve bu bir problemdir.

6- MUTLU DEĞİLİM

Belki onun açısından sorun yok ama sen bu ilişkinin içinde kendini mutlu hissetmiyorsun. Mutlu olmadığın yerde duramazsın. Sırf onu mutlu etmek için de ilişki yaşayamazsın.

7- ÇABALAMAKTAN YORULDUM

İlişkinin yürümesi için her zaman çaba harcayan kişinin kendin olduğunu düşünüyorsun. Bazen insanlar bir ilişkiyi sürdürmek için orantısız miktarda çaba harcarlar ama buna gerçekten değer mi? Bunu iyi düşün.

8- YALNIZLIĞI ÖZLÜYORUM

Arkadaşlarla takılmayı, dilediğin saatte eve girmeyi, beğendiğin kişilerle flört etmeyi özledin. Öyleyse senin ilişki dışındaki hayatına geri dönmeye ihtiyacın var.

9- GELECEĞİMİZ YOK

Sadece ortak noktalar ilişkiyi yürütmeye yetmez. Ortak bir gelecek düşüncesi de gereklidir. Birbirinizin fikirlerini değiştiremezseniz, birbirinizin vaktini çalmaya da gerek yok.

Haberin Devamı

10- KALMAM İÇİN NEDEN YOK

Yani aşk yok, tutku yok, bağlılık yok... Belki sadece alışkanlık var ve biraz da yalnız kalma korkusu var. Bunlara dayanarak devam ediyorsanız birbirinize kötülük ediyorsunuz. Bu kötülüğü sona erdirin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder