Mehmet Coşkundeniz Böyle bahane görülmemiştir
HABERİ PAYLAŞ

Böyle bahane görülmemiştir

Aşklarını yaşarken asla cesur olamayan, sürekli gizli kapaklı işler çeviren, hayatına giren hiçbir erkeği göğsünü gere gere ilan edemeyen Hadise, bu kez Kaan Yıldırım adlı oyuncu olmaya çalışan biriyle beraber. Beraber olduklarını nasıl anlıyoruz?

Hadise, Kaan Yıldırım’ın köpeğiyle poz veriyor, ya da korona günlerinde sevgilisinin evinde çektiği selfieleri Instagram’a koyuyor, oradan. Hadise’nin bu tavırlarına artık şaşırmıyorum. Sadece onun hayatına giren erkeklerin böyle saklı-gizli kalmayı nasıl kabullendiklerine anlam veremiyorum. Dün, anlam veremediğim bir şey daha oldu. Kaan Yıldırım, annesini ve babasını Instagram’da takipten çıkardı.

Haberin Devamı

Tabii hemen anne-babanın, oğullarının Hadise ile ilişkisini onaylamadığı, ailenin bu yüzden tartıştığı, Kaan Yıldırım’ın da tepki olarak takipten çıktığı yorumları yapıldı. Bakın bu çok anlaşılabilir bir şey.

Böyle bahane görülmemiştir

Yetişin bir erkek ya da kadın, kiminle beraber olacağını, kiminle hayatını birleştireceğine kendisi karar verir. Anne-babaya düşen evladının mutluluğunu dilemektir. Kaan Yıldırım, Hadise ile birlikteliğini istemediler diye annesini, babasını takipten çıkmışsa benim takdirimi kazanır. Hatta “Helal olsun, Hadise’den daha fazla sahip çıkıyor ilişkisine” derim.

Ancak Kaan Yıldırım ne yaptı, Instagram’a bir açıklama koyup “Onları çıkarmamın tek nedeni onların özelini koruma içgüdüsüydü. Yanlış yorumlanmasını istemem” dedi. Açıklamanın neresinden tutayım bilemedim. Bir kere Kaan Yıldırım’a şunu öğretmek gerek, insanda içgüdü olmaz. Hayvandakine içgüdü, insandakine dürtü denir.

Bu da birbiriyle aynı değildir. Neyse bilmemek değil, öğrenmemek ayıp deyip burayı geçelim. Ben olayı anlamadım, anne-babayı takipten çıkararak nasıl koruyor mesela?

Böyle bahane görülmemiştir

Hadise hayranları anne-babaya sanal ortamda kötü sözler söyleyecek falan diye mi düşündü acaba? Diyelim ki öyle yapmak isteyenler var, yahu Google’a yazsalar 1 saniye sonra annesinin de babasının da adını, şeceresini, hatta adresini bile bulurlar. Levent Yüksel’in söylediği o şarkı ne de güzeldir, “Geç bunları anam babam geç bunları bir kalemde” diye...

Haberin Devamı

Ben evliliğini onaylamadıkları için annesi-babası nikaha gelmeyince “İşleri vardı, hastalardı, yurt dışındalardı, hiçbir sorunumuz yok” diye bahane bulanları çok gördüm de, “Amacım onların özelini korumak” deyip anne-babasını takipten çıkanı hiç görmedim. Hadise bu kez tam da kendisi gibi birini bulmuş. Mutluluklar.

Karantinada seks tavsiyesi

Böyle bahane görülmemiştir

Dr. Mehmet Öz, zorunlu olarak evde bulunanlara “Bol bol çocuk ve seks yapın” diye tavsiye vermesi üzerine İrem Derici de “Şu dönemde herhalde kimsenin aklına seks gelmiyordur, geldiği gibi de gidiyordur” yanıtını vermişti. İrem Derici kısmen haklı, eğer seksi sadece bir faaliyet olarak görüyorsa bu dönemde kimsenin aklına gelmemesi normal.

Çünkü herkes virüsten ne zaman kurtulacağımızı, sosyal hayatın ne zaman başlayacağını, arkadaşlarla, aileyle ne zaman buluşacağımızı, işyeri olanlar, dükkanlarının ne zaman açılacağını falan düşünüyor. Ama seks bir faaliyet değil özellikle de eve kapanılan bu günlerde aşkın ve duygunun en güzel dışavurumu olarak algılanıyorsa Dr. Mehmet Öz haklı. Çünkü aşkla dolu bir sevişmede sadece bedenler değil, ruhlar da birbirinin içine dolanır ve birbirlerinde kaybolur. Bir ruhun bittiği yerde diğer bir ruh başlar. Bu olağanüstü bir anlamdır.

Haberin Devamı

Bu bir çiftleşme değil, bütünleşmektir. Bir bütüne gitmekse kendinden feragat etmek, benlikten vazgeçmek, gerçek anlamda erimek, demektir. Gerçek sevginin ya da aşkın bir delilidir. Gerçek anlamda erotizm büyülü ve şiirsel bir şeydir. İnsana sevinç ve çoşku verir, yaşama inandırır. Böyle bir şevişmede doğanın mucizesi gerçekleşir. Her şey bir uyum içinde diğerini tamamlar. Karşınıza bir dans çıkar.

Gerçek erotizm doğanın dört yapraklı yoncasına benzer. Kolay bulunmaz. Neşenin daha doğrusu yaşam sevincinin en somut dışa vurumu ve kaynağıdır. Aşkla sevişmek, şehveti gidermek için yapılan sekse benzemez. Aşık olduğunuz kişiyle yaşadığınız sevişme bir ayin gibidir. Her anı özeldir. Çünkü özel bir kişiyle sevişmektesinizdir. Aşıksanız, sevişme anını uzun, daha uzun kılmak için çabalarsınız, doyamazsınız. Aşkla dolu sevişmeler yaşayacağını karantina günleri diliyorum size.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder