Mehmet Coşkundeniz Boyum kısa diye beni terk etti
HABERİ PAYLAŞ

Boyum kısa diye beni terk etti

6 aydır birlikte olduğum sevgilim beni terk etti. Hiçbir sebep de söylemedi. Ama sonra ortak bazı arkadaşlarımızdan duydum ki, boyum kısa diye ayrılmış. Birbirimize yakışmıyormuşuz. Boyum 1.58. Üstelik benimle tanıştıktan sonra çekmedim ki, boyum hep aynıydı. Öfke doluyum ve bu yaptığına karşılık vermek istiyorum. Bu arada kendisi de 1.74, yani 2 metre falan değil! ● YEŞİL KIZ

Bunca yıldır bu konuda yazıyorum, ilk kez böyle bir ayrılık sebebi duydum. Gerçekten çok aşağılık bir davranış. Genellikle hiç kimseye birinin yaptığına karşılık intikam planları önermem. Ama sana önereceğim. Ondan daha uzun boylu biriyle flört et. Koluna tak ve onun sizi görebileceği yerlere git. İlişkinin boyla falan değil seviyle, kalple yaşandığını ona göster. Emin ol çok şaşıracaktır. Bunun dışında bir şey yapmamanı öneririm. Yani mesaj atma, arama, “Neden beni terk ettin?” gibi sorular sorma. Çünkü onu arayıp sorarsan egosunu daha da şişirirsin. Ama benim önerdiğim yolu uygularsan ona ne kadar değersiz olduğunu gösterirsin.

Haberin Devamı

Anlaşamıyoruz ama ayrılamıyoruz da

Boyum kısa diye beni terk etti

Bizimkisi 3 yıllık bir ilişki. Başlardaki uyumumuz, keyfimiz çoktan bitti. Artık en ufak bir şeyden bile kavga çıkarıyoruz. Birbirimizi sürekli iğneleyip açığımızı bulmaya çalışıyoruz. Sabahları kuru bir günaydın mesajıyla günü geçiştiriyoruz. 1 hafta hiç görüşmediğimiz oluyor. Ayrılmayı da başaramıyoruz. Böyle gitmeyeceğine göre ne yapmamız gerekir? ● LEVENT Y.

Bu noktaya gelmiş bir ilişkinin geri dönmesine imkan yok. Sizi bir arada tutan tek şey birbirinize duyduğunuz alışkanlık. Ancak bu alışkanlık bile normal hayatınızı rahatsız ediyor, sizi mutsuzluğa sürüklüyor. Birinizden birinin cesaretli davranıp bu işi bitirmesi gerek. Zaten anladığım kadarıyla ikiniz de mantık olarak bu ayrılığa hazırsınız. Sadece duygularınızı kontrol etmekte zorlanıyorsunuz. Ayrıldığınızda elbette canınız yanacak, özlem duygusu ağır basacak. Ama zamanla onu aşacaksınız. Birbirinie olan saygınızı daha fazla yitirmemek için, ileride bu ilişkiyi mutlu anılarla anabilmek için bu cesareti göstermelisiniz.

Haberin Devamı

Sevgilim sürekli başkalarına bakıyor

Boyum kısa diye beni terk etti

Erkek arkadaşımın çok kötü bir huyu var. Bir ortama girdiğimizde herkesi gözleriyle süzüyor. Özellikle de kadınları. Sanki ben yanında değilmişim gibi davranıyor. Bunu ona söylediğimde de “Bu benim huyum, kötü bir niyetim yok. Sadece tanıdık biri mi değil mi diye bakıyorum” diyor. Oysa öyle değil, resmen gözünü dikip dakikalarca bir kadına bakabiliyor. ● YEŞİM

Bu bir huy falan değil, düpedüz flört arayışı. Erkek arkadaşın, “kırık göz” diye tabir edilen tiplerden. Bu tipler, hayatlarında biri olsa bile arayıştan ve flörtöz davranmaktan vazgeçmez. Bunların bir üst versiyonu, gittiği ortamda sadece bakmakla yetinmez, fırsatını bulursa gözüne kestirdiği kadının telefon numarasını falan da almaya kalkar. Birçok kez uyarmana rağmen düzelmediğine göre böyle devam edecek. Ama sen devam edebilir misin, onu da sen bileceksin. Yani sevgilini bundan vazgeçiremeyeceksin. Ya bu işe son noktayı koyacaksın, ya da “Ne yapalım bu adam da öyle” deyip sineye çekerek yoluna devam edeceksin.

Aldatıyorum ve hiç pişman olmuyorum

Boyum kısa diye beni terk etti

6 yıllık evliyim ama eşimden hiç değer görmedim. Başkalarını över, beni küçümser. 3 yıl önce onu aldatmaya başladım. Önce ilk sevgilimle buluştum ve birlikte oldum. Ertesi gün bunun bende pişmanlık yaratacağını düşündüm ama hiç öyle bir şey olmadı. Arkasından hayatıma birkaç kişi daha girdi. Hepsi kısa süreliydi. Peki ben neden pişman olmuyorum? ● MUTSUZ KADIN

Haberin Devamı

Çünkü eşine olan sevgini de saygını da yitirmişsin. Seni küçümsemesinin intikamını aklınca böyle alıyorsun. Başkalarıyla birlikte olduğunda eşine zihninde “Bak sen benim kıymetimi bilmiyorsun ama başkaları gayet iyi biliyor” diyorsun. Yalnız bu durum kendine olan saygını da kaybettirecek. Madem bu kadar mutsuzsun ve mutluluğu başkalarında arıyorsun, neden boşanmıyorsun? Mutsuz bir evliliği, üstelik ihanete bulayarak sürdürmek yerine bitirmek çok daha iyidir. Sebebi ne olursa olsun aldatan insan suçludur. Pişman olmaman bu gerçeği değiştirmiyor. Bir de kendini onun yerine yok, ya aynı şeyi o sana yapsaydı?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder