Mehmet Coşkundeniz Burak ve Hadise'nin inkar alışkanlığı
HABERİ PAYLAŞ

Burak ve Hadise'nin inkar alışkanlığı

Haberin Devamı

Futbolcu Burak Yılmaz, İstanbul'da lüks cipini İETT durağına park ediyor. Bu nedenle bir İETT otobüsü şoförüyle kavga ettiği haber olarak gazetelerde yer alıyor. Burak bunu soran gazetecilere, “Ben kavga etmedim. Aracı valelere vermiştim. Sanırım onlar bir tartışma yaşamış” diye cevap veriyor.

Derken olayın görüntüleri ortaya çıkıyor. Otobüsün güvenlik kamerası, Burak Yılmaz'ın içeri girip şoförün üzerine yürüdüğünü gösteriyor. Şoför yanında taşıdığı sopayı çıkarınca da Burak Yılmaz kaçıyor. Şoförün iddiasına göre Burak Yılmaz epey de küfür ediyor.

Burak ve Hadisenin inkar alışkanlığı

Daha önce “Ben kavga etmedim, arabamı valelere vermiştim, onlar kavga etmiş” diyen Burak Yılmaz, bu görüntüler ortaya çıkınca, “Aracımı valeye verip karşıya geçerken otobüsün aynası kafamı sıyırdı. Ben de refleks olarak otobüsün kapısına vurdum. Şoför bana küfür etti ve sopayla üzerime yürüdü” diyor.

Aslında o güvenlik kamerası görüntüleri olayın Burak'ın anlattığı gibi olmadığını açıkça gösteriyor ama Burak ‘hık mık’ diyerek durumu kurtarmaya çalışıyor. Kendisini sürekli yere atarak hakemleri kandırmaya çalışmasıyla ünlü Burak’ın ne kadar inandırıcı olduğu ortada...

★ ★ ★ ★ ★

Bir de Hadise var... Kimle ilişki yaşasa reddetmesiyle ünlü Hadise... Bir futbolcuyla otele girerken görüldü, “Aramızda bir şey yok” dedi. Hakan Baş ile, Uğur Güven ile ilişki yaşadı, bunları da reddetti. Son olarak Hakan Sabancı ile ilişki yaşadığı hatta beraber Miami'ye tatile gittikleri ortaya çıktı, “Arkadaşım” dedi...

Burak ve Hadisenin inkar alışkanlığı

Bu iki ünlünün ‘inkar etme’ alışkanlıklarının vardığı nokta ortada. Ama kendileri, kendilerinin geldiği noktanın farkında değil. İnandırıcılıkları neredeyse sıfır artık. İşlerinde başarılı olabilirler, çok iyi şarkıcı, futbolcu olabilirler. Bunları tartışacak durumda değilim. Yalnız böylesi bir inkar alışkanlığı onların ünlerine, işlerine zarar veriyor. Bunu onlara hatırlatacak menajerleri, PR’cıları, danışmanları yok mu Allah aşkına? Hayır, yıl 2016. Hiçbir şey gizli kalmıyor da, bir hatırlatayım dedim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder