Mehmet Coşkundeniz Ciddi takılmayan sevgiliyi ele veren 10 ipucu
HABERİ PAYLAŞ

Ciddi takılmayan sevgiliyi ele veren 10 ipucu

Hayatınızdaki erkek ya da kadın sizinle ilişkisinin ciddi olduğunu söylüyor. Siz de buna inanıyorsunuz ve ona göre planlar yapıyorsunuz. Peki, gerçekten öyle mi? Yani söylediği ile yaptıkları birbirine uyuyor mu? “Cidiyim” diyen ama aslında öyle olmayan sevgiliyi anlamak için bu yazıyı mutlaka okumalısınız.

1. SEVDİĞİNİ SÖYLEMİYOR

Biri size sevdiğini söylemiyor ya da sadece siz söylediğinizde “Ben de seni seviyorum” diye cevap veriyorsa bilin ki o ilişki flört şeklinde bile ilerlemeyecektir.

2. HEP SURATI ASIK

Haberin Devamı

Birlikteyken sürekli ciddi. Şakalar yapmıyor, sizin şakalarınıza gülmüyor. Eğlenmek istediğinizde bunu çeşitli bahanelerle geri çeviriyor. Yüzündeki o ciddi görünüm sizi yanıltmasın. Suratı ciddi ama ilişkide ciddi değil.

3. BİRLİKTE ZAMAN GEÇİRMİYOR

Bir yere gitmek istediğinizde bir bahane bulup gelmiyor. Evde baş başa kaldığınızda ya kendi başına takılıyor ya da bir an önce gitmenizi veya kendi evine dönmeyi istiyor. Sizinle vakit geçirmek istemeyen kişi ilişkinizi bir adım öteye taşıyamaz.

4. EĞLENDİĞİ BAŞKALARI VAR

Size karşı suratı sürekli asık ama arkadaşlarıyla birlikteyken yüzünden gülücükler eksik olmuyor. Aralarına katılmak istediğinizde de “Sıkılırsın sen” deyip sizi engelliyor. Bu durum sizinle birlikteyken mutlu olmadığını gösteriyor.

5. ‘BİZ’ DEMEKTEN KAÇINIYOR

İlişkinizle ilgili konuşmayı sevmiyor. Olur da böyle bir konuşma geçerse ‘biz’ sözcüğünü pek kullanmıyor. Yani sizi hayatının geri kalanında düşünmüyor. Gününüzün dolmasını ve belki de artık ayrılık konuşmasını yapmanızı bekliyor.

6. SOSYAL MEDYA BAĞIMLISI

Sizinle konuşmak yerine sürekli elinde telefon, Daha da ötesi, telefonunda Tinder yüklü. Demek ki, sizden başkasını bulma çabası içinde. Ya bulduğu zaman gidecek ya da “Zaten ilişkimiz ciddi değildi” deyip çok eşli yaşayacak.

7. SÜREKLİ ELEŞTİRİYOR

Her hareketinizi eleştiriyor, sizi hiç takdir etmiyor. Başarılarınızı küçümsüyor, aileniz ya da arkadaşlarınızla ilgili olumsuz görüş beyan ediyor. Bu da sizin hayatınızı benimsemediğini gösteriyor.

8. AKIL DANIŞMIYOR

Haberin Devamı

Kendisiyle ilgili bir konuda size asla akıl danışmıyor. Siz onunla ilgili her şeyi başkalarından öğreniyorsunuz. Çünkü aslında sizi hayatının bir parçası olarak görmüyor.

9. SAHİP ÇIKMIYOR

Size de, ilişkisine de sahip çıkmıyor. Hep bir lakaytlık, hep bir vurdumduymazlık. Bunun bir adım sonrası da kaba davranmaktır zaten. Yani saygı eksikliği. Hiç kimse saygı duymadığı biriyle birliktelik yaşayamaz.

10. YAVAN CİNSEL YAŞAM

Seksi bir eğlence ve hem fiziksel hem de ruhsal tatmin aracı haline getirmiyor. Ya görev gibi yapıyor ya da “Bitse de gitsek” havasında yatağa giriyor. Uzun ilişkinin çimentosu kaliteli cinsel yaşamdır. Bu yoksa geçmiş olsun, o ilişki sizlere ömür.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder