Mehmet Coşkundeniz Dayağı unut, partiye dal
HABERİ PAYLAŞ

Dayağı unut, partiye dal

Tuba Ünsal’ın bir sevgilisi var; Caner Karaloğlu. Bu adam boşanma davası sürüyor olsa da hali hazırda Elisabeth Mas adlı bir kadınla evli. Elisabeth Mas bir süre önce arkadaşlarıyla yemeğe gittiği bir restoranda Caner Karaloğlu ve Tuba Ünsal’ı görüyor.

Eşine selam veriyor. Bundan sonra işler karışıyor. Elisabeth Mas’ın iddiasına göre, Tuba Ünsal “Sen nasıl benim sevgilime selam verirsin” diyerek saldırıyor. Mas, oradan ayrılıyor, bir kulübe gidiyor.

O kulübe gelen eşi de Mas’ı tokatlıyor. Tuba Ünsal ise “Restoranın tuvaletinde arkamdan boynuma sarıldı, hakaret etti” diyor. Derken Mas darp raporu alıyor, sonra da mahkemeden eşi ve Tuba Ünsal hakkında uzaklaştırma kararı çıkartıyor.

Haberin Devamı

Dayağı unut, partiye dal

Geçenlerde Hürriyet’ten Onur Baştürk bir ev partisine bu iki kadının da geldiğini, ayrı noktalarda takılsalar da aynı yerde bulunduklarını yazdı. E hani uzaklaştırma kararı? Demek sosyetik davet söz konusu olunca mahkemeler falan hep hikaye.

Tuba Ünsal’ın bir süredir “Süresiz nafaka doğru değil” diyerek kadınların tepkisini çeken açıklamaları var. İnsan düşünmeden edemiyor, acaba Tuba Ünsal, sevgilisi Caner Karaloğlu’nun Elisabeth Mas’a büyük tazminatlar, yüksek nafakalar ödemesini istemediği için mi bu açıklamaları yapıyor?

PEKİ SOSYETİK KİM?

Bizim gazetede dün müthiş bir hikaye vardı. Zengin eşinden ayrılan kadın çocuğunu görmek istiyor. Eski eşi de ona jest yapıp Boğaz’daki lüks dairesini açıyor. Fakat kadın, evdeki koleksiyondan aldığı tabloları satmaya kalkıyor. Müzayede şirketi adamı arayınca olay ortaya çıkıyor. Arkadaş ne sosyeteymiş...

Birbirini döven kadınlar, eski eşlerinin tablolarını evden araklayıp satmaya kalkanlar... Bu tabloları alan kadının kim olduğunu bizim Müge Dağıstanlı’ya sordum. Tabii ki söylemedi. Ama şunu da ekledi; “Gündemi takip et, hemen anlayacaksın...”

ADANA'YA GEL GİDEK

Adana Lezzet Festivali bu yıl 4-6 Ekim tarihleri arasında üçüncü kez düzenleniyor. Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın girişimleriyle başlayan festival bu yıl büyüdü. Adana, UNESCO’nun ‘Yaratıcı Şehirler Ağı’na başvurdu, ön kabul gördü. Bir süre sonra Gaziantep ve Hatay’la birlikte bu ağa katılacak.

Haberin Devamı

Adana’yı hep kebabıyla biliriz de aslında çok özel bir mutfağı olduğunun farkında değiliz. İşte bu festival, Adana’nın kebap dışındaki lezzetlerini de tanıtmayı amaçlıyor. Bu yıl “Büyük Akdeniz Şöleni” sloganıyla yola çıkan festivalde Akdeniz ülkelerinin tanınmış şefleri hünerlerini sergileyecek.

Bir de Guinness rekor denemesi yapılacak. 250 metrelik bir mangalda, 222 metrelik şişe etler dizilecek ve pişirilecek. Rekor halen 194.5 metrelik şişle Çin’de. Adana’nın lezzetlerini tatmak, keyfini yaşamak istiyorsanız 4-6 Ekim tarihlerinde siz de orada olun. Şarkıdaki gibi;

“Adana’ya gidek mi?

Şalvarından giyek mi?

Kebabından yiyek mi?

Heye gardaş gel gidek”

GÜNÜN AŞK SÖZÜ

Ne güzel şeydir gökyüzünün maviliğine gülümseyerek bakabilmek! Aşk her zaman kolaylaştırır bu güzelliğin gerçekleşmesini. Dudaklarındaki gülümsemeyi, gözlerindeki parıltıyla birleştirir.

Mavi olursun baştan başa! Sonra mavi mavi bakışırsınız gökyüzüyle, sonsuz bir bakışma... O sonsuz bir özgürlükte sen sonsuz bir huzurda...

Haberin Devamı

GÜNÜN AŞK TÜYOSU

Başkalarının önünde asla tartışmayın, kavga etmeyin. Unutmayın, siz birbirinizin tarafısınız. Sevgiliniz haksız olsa bile onun tarafını tutacaksınız. Hatasını ancak yalnız kaldığınızda söyleyeceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder