Mehmet Coşkundeniz En iyi arkadaşıma aşkımı itiraf ettim
HABERİ PAYLAŞ

En iyi arkadaşıma aşkımı itiraf ettim

8 yıldan beri tanıştığım bir arkadaşım var. O benim en iyi arkadaşım. Aynı odada bile uyuduk ama birbirimize hiçbir zaman karşı cins olarak yaklaşmadık. Geçen gece çok sarhoş olup ağlamışım ve ona aşık olduğumu söylemişim. Şimdi çok utanıyorum. Bana daha sıcak davranmaya başladı. Sizce bu doğru olur mu?

● KAFAM KARIŞIK

Alkolün sana verdiği yetkiyi kullanmışsın. Yani aslında sen de duygularından çok emin değilsin. İyi arkadaşlar iyi sevgili olabilirler elbette. Sizin sevgili olup olmayacağınızı zaman gösterecek. Yalnız bu süreci nasıl atlatacaksınız, o önemli. Oturup bu konuyu konuşmalısınız. Nasıl devam edeceğinizi belirlemelisiniz. Yani bundan sonra asla iki iyi arkadaş olamayacaksınız. Ya sevgili olarak denemeye başlayacaksınız ya da yine arkadaş kalacaksınız ama biraz daha mesafeli. Karar sizin.

Haberin Devamı

ŞEFİMLE İLİŞKİM VAR KARISI DA ARKADAŞIM

Bir şirkette pazarlama bölümünde çalışıyorum. Bölüm şefiyle iki aydır beraberiz. Evli ve iki tane çocuğu var. Eşi de bizimle aynı departmanda çalışıyor ve benim de çok iyi arkadaşım. Ama onsuz olamıyorum, onu deliler gibi seviyorum. Zaten evliliği önceden de kötü gidiyordu. Ne yapmalıyım?

● KARAKEDİ

Evli bir erkeğin ya da kadının başka biriyle ilişki yaşamasıyla ilk kez karşılaşmıyorum. Ama senin durumun bir süre sonra içinden çıkılmaz bir hal alacak. İlişkide bulunduğun adamın karısıyla arkadaşsın. Madem evliliğinin kötü gittiğini söylüyor, öyleyse ona “Tamam, ben seni seviyorum ama bu böyle devam edemez. Ya eşinle aranı düzelt ve evliliğine devam et ya da mutsuz olduğunu söylediğin evliliği bitirip bana öyle gel” demelisin.

TUTARSIZ SEVGİLİ BEYNiMi YORDU

18 yaşındayım. 6 ay önce biriyle tanıştım. Beni çok sevdiğini söylüyor. Ben ona fazla yakınlık kuramadım. Söyledikleriyle yaptıkları bir değil. Bana kendini anlatıyor ama anlattığı kişilikte biri olarak davranmıyor. Ne yapmalıyım?

● TAÇSIZ KRALİÇE

Söyledikleriyle yaptıkları birbirini tutmayan insanlar, karşısındakilere güven vermez. Sen de ona güvenemediğin için yakınlık kuramıyorsun. Bana yazdığın bu noktaları onun yüzüne karşı söylemelisin. Sorular sormalısın, savunmasını dinlemelisin. Sonra da bir karar vermelisin.

Haberin Devamı

EVLENDİ AMA BENİ ARIYOR

23 yaşında bir genç kızım. 2 yıllık ilişkim vardı. 10 ay önce başkasıyla evlendi ama benimle irtibatını kesmedi. Defalarca ayrılmayı denedik ama başaramadık. Evlendiği halde hâlâ ısrarla arıyor, mesajlar atıyor. Beni çok sevdiğini, şu an çok mutsuz olduğunu; acı çektiğini ve benden vazgeçemediğini söylüyor. ‘Hayır’ diyemiyorum ona, aradığı zaman, mesaj attığı zaman mutlaka cevap veriyorum. Kendime de 'Dur' diyemiyorum.

● E.S.

Herkes kendi tercihini yaşar. Seni seviyorsa, senden vazgeçemiyorsa seninle olmalıydı. Sen ona cevap vermeye devam ettikçe o da seni aramaya devam edecek. Çünkü sen ona büyük bir rahatlık veriyorsun. Onu bu haliyle kabul ediyorsun. O zaman kendisini niye zora soksun? Elbette yuva yıkmayacaksın, elbette onu ayrılmaya zorlamayacaksın. Ama bu iletişime artık bir nokta koyacaksın. İnan bana, aile zoru falan hikaye. Aşk, cesur insanların işidir. Yeterince cesaretli olsaydı, sana söylediği gibi aşık olsaydı; her türlü baskıya direnir, her türlü engeli aşar ve seninle birlikte olurdu.

Haberin Devamı

ÜÇÜNCÜ KEZ BULUŞMUYORLAR

30 yaşındayım. Tanıştığım erkeklerle bir ya da iki kez görüşüyorum. Daha sonra benden uzaklaştıklarını hissediyorum. İlk görüşmede kötü izlenim bıraktığımı düşünmüyorum. Fiziksel olarak beğenilirim. Ancak ikinci görüşmeden sonra karşımdaki kişinin benimle görüşmek istemediğini hissetmeye başlıyorum.

● ELİF

Ya erkeklerin sende itici bulduğu bir şey var ya da sen hep yanlış insanlara rastlıyorsun. Bunu seninle iki buluşmadan sonra görüşmeyi kesen bir erkeğe sorsana. En iyi yanıtı o verir. Aslında kimse kendini değiştiremez. Birilerinin sende beğenmediği özellik, bir başkası için çok çekici gelebilir. Bence komplekse kapılma. Mutlaka seni olduğun gibi kabul eden biri olacaktır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder