Mehmet Coşkundeniz Eski sevgilin gitti mi yoksa hâlâ sende mi?
HABERİ PAYLAŞ

Eski sevgilin gitti mi yoksa hâlâ sende mi?

İlişkin bitmiş olsa da duyguların hâlâ sıcak olabilir. İşte bu duygular bazen gerçeği görmene de engel olabilir. Eski sevgilinin bazı davranışlarını "Bana dönmek istiyor" şeklinde yanlış anlayabilirsin. Ya da belki de doğru anlıyorsun ama bunu bir türlü çözemiyorsun. Tabii ki ona da direkt soramıyorsun. İşte seni bu ikilemden kurtaracak işaretler...

Eski sevgilin gitti mi yoksa hâlâ sende mi

GİTTİĞİNE DAİR 10 İŞARET

1. SON BİRKAÇ HAFTA

Sen ilişkinde her şeyin yolunda gittiğini düşünürken sevgilin son birkaç hafta tuhaf davranmaya başlayıp sonra birden "Ben yürütemiyorum" diyerek ayrılmışsa bil ki zaten kafasında çoktan bitirmişti. Hem duygusal hem mantıksal olarak artık senden uzak. Bunun geri dönüşü olmaz.

Haberin Devamı

2. HİÇ MESAJ YOLLAMIYOR

Doğum günü, başına gelen kötü bir şey veya başka durumlar... Eski sevgilin hiçbir şekilde sana mesaj göndermiyorsa artık seninle kesinlikle ilgilenmiyor demektir. Takipten çıkmıştır, hayatında olan biten hiçbir şeyden haberdar olmak istemiyordur. Yani, yeni hayatına hazırlanıyordur.

3. SANA CEVAP VERMİYOR

Sadece hatırını sormak için attığın mesajlara bile cevap alamıyorsan, hele hele mesajını görmesine rağmen tek kelime bile yazmıyorsa, bu senin varlığından duyduğu rahatsızlığı gösterir. Tavsiyem, artık hiçbir şekilde mesaj atma. Bittiğini kabul et.

4. SOSYAL MEDYA TEMİZLİĞİ

Sen henüz ayrılığı kabullenemediğin için ve bir de "Belki geri döner" diye beklediğin için sosyal medyandaki fotoğraflarınızı silmedin. Ama o da ne? O çoktan hepsini temizlemiş. Hatta arkadaş gruplarındaki fotoğraflarını bile silmiş. Bu durumda seni tamamen hayatından çıkarmış oluyor.

5. ENGELLEME YA DA YOK OLMA

Sosyal medyadan, WhatsApp'tan engellisin. Yani kendisine ulaşmanı istemiyor. Bunun bir üst versiyonu daha var. Sosyal medya hesaplarını kapatmış. Yani senin ulaşmanı o kadar istemiyor ki; sahte hesaplarla bile yazma ve takip etme olasılığını ortadan kaldırıyor. Demek ki sen onun için artık yoksun.

6. ORTADA GÖRÜNMÜYOR

Ayrılmış olabilirsiniz ama ortak çevreniz vardır, arkadaşlarınızla buluştuğunuz yerler vardır. Artık eski sevgilini oralarda hiç görmüyorsun. Senin bulunduğun ortamda olmak istemiyor. Tüm bağlarını kesmiş. Bu durumda bu ilişki için de "Tarihin tozlu sayfalarına gömüldü" demekten başka çare yok.

Haberin Devamı

7. YENİ FLÖRTLER

Seni sosyal medyada engellememiştir ama koyduğu fotoğraflarla çok açık mesaj vermektedir. Belki romantik fotoğraflar değildir ama eğlenirken çekilmiş pozlarda hiç tanımadığın birileri vardır. Büyük olasılıkla o birileri eski sevgilinin yeni flörtleridir. Bu fotoğraflar da sana gönderilen mesajlardır.

8. MECBUREN İLETİŞİM

Ayrıldınız ama diyelim ki aynı iş yerindesiniz, okuldasınız falan... Görüşmek zorunda olduğunuz zaman size bir buzdağı gibi davranıyor. Konuşacağınız şeyi kısa kesip hemen yanınızdan ayrılmak istiyor. Göz göze bile gelmeyip, havaya, yere bakıyor. Yani "Benimle değilsin" diyor.

9. BİR LIKE BİLE YOK

Sosyal medyadan henüz engellememiş olsa da senin paylaşımlarına karşı çok sessiz. Bir like bile atmıyor. Ama sen, onu birazcık stalk'ladığında başkalarına karşı çok aktif olduğunu görebiliyorsun. Başka paylaşımları like'a boğuyor, yorumlar yağdırıyor. Seni yok sayıyor.

Haberin Devamı

10. BÜYÜK DEĞİŞİM

Ayrıldınız, işini değiştirdi, evini değiştirdi, hatta bulunduğunuz şehri bile değiştirdi. Kendi hayatında bir devrim yaptı. "Senden kaçıyor" demeyelim de, bundan sonraki hayatında kesinlikle senin yerinin olmadığını gösteriyor. Senin devrimin de bunu artık kabul etmek olmalı.

SENDE OLDUĞUNA DAİR 5 İŞARET

1. TAKİP VE BEĞENİ

Sosyal medyada seni takipten çıkmamış. Üstelik paylaşımlarını beğeniyor, arada emoji şeklinde bile olsa yorumlar bırakıyor. Kendi paylaşımlarında da eski günlere ve mutlu bir aşka duyduğu özlemi ima eden sözlere yer veriyor. Hâlâ senden umutlu, hâlâ sana sevdalı.

2. ARAMA BAHANELERİ

"Bayramın kutlu olsun", "Mutlu doğum günleri", "Deprem oldu, iyi misin?" gibi bahanelerle seni arayıp mesaj mı atıyor? Ya da sen bir sebeple mesaj attığında saniyesinde geri mi dönüyor? O daha bir yere gitmemiş, senden bir işaret bekliyor.

3. SENİ MERAK EDİYOR

Hayatına yeni birini aldın mı? İşte hâlâ sende olan sevgilinin her gün kendine sorduğu soru bu. Bazıları bunu direkt olarak sorabilir. Ama çoğu bunu öğrenmek için ortak arkadaşlarınıza başvurur. Ah bu arada, birinin olması da hemen vazgeçeceği anlamına gelmiyor.

4. ANILARDAN DEM VURMAK

Bir şekilde karşılaştığınızda ne yapıp edip konuyu eski günlere getiriyor. Senin de burnunu sızlatacak tatlı anılardan söz ediyor. Yani "Biz aslında çok mutluyduk ama salaklık yapıp bu günlerin kıymetini bilemedik. Neden yeniden denemiyoruz?" sorusunu bu şekilde soruyor.

5. KARŞINA ÇIKIYOR

Gittiğin yerlerde onu görüyorsun. Bu başlarda tesadüf gibi gelebilir ama emin ol değil. O, sırf seninle karşılaşmak için nerelerde olabileceğini tahmin ediyor ya da sosyal medyadan takip ediyor. "Ben daha ölmedim" mesajı vermek için de hep çevrende görünüyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder