Mehmet Coşkundeniz Evliliğe 1 yıl bile dayanamayan 10 ünlü çift
HABERİ PAYLAŞ

Evliliğe 1 yıl bile dayanamayan 10 ünlü çift

Haberin Devamı

Ünlüler dünyasında evlilikler pek de uzun sürmüyor. Kimisi çok kısa sürede evlilik kararı alıyor, kimisi uzun süreli birlikteliğini nikahla taçlandırıyor. Ama sonuç değişmiyor. Hele bazı çiftler var ki; evlilikleri 1 yılı bile doldurmuyor.

Şahnaz Çakıralp - Murat Öncel

Dünyaca ünlü göz doktoru Prof. Dr. Murat Öncel, güzel oyuncu Şahnaz Çakıralp’la 29 Mayıs 2011’de sürpriz bir şekilde evlendi. Sadece 2 ay evli kaldılar. Boşanma davaları çok olaylıydı. Ölüm tehditleri, tazminat istemleri derken Prof. Dr. Murat Öncel tüm davaları kazandı hatta Şahnaz Çakıralp’i tazminat ödemeye de mahkum ettirdi. Murat Öncel’in “Benimle param için evlenmiş” demesi bu evlilikten geriye kalan tek şey oldu.

Ayşe Özyılmazel - Ali Taran

2 Temmuz 2011’de, Bodrum’daki yazlık evlerinde eğlenceli bir törenle evlendiler. O dönem Ali Taran’ın eski karısı Selma Desmond’un ağır kanser hastası olması nedeniyle bu eğlence çok tepki çekti. Zaten evlilikleri de yolunda gitmedi, 10 ay sonra yollarını ayırdılar. Ayşe Özyılmazel, daha sonra bu konu hakkında epey yorum yapsa da hayat devam etti. Ali Taran hala jüri üyesi, Ayşe Özyılmazel de köşe yazarı.

Naz Elmas - Emre Kramer

Oyuncu Naz Elmas, kuaför Erdem Kramer’in oğlu Emre Kramer ile 31 Aralık 2014’te evlendi. 2015’e evli olarak girdiler. Naz Elmas’ın çocuk istediği ama eşinin karşı çıktığı konuşuluyordu. Yine iddiaya göre; Naz Elmas hamile kaldı ama bebeğini düşürdü. Büyük bir çöküntü yaşayan oyuncu, kendini toparlayamadı. Çift boşanma kararı aldı ve Mayıs 2015’te tek celsede yollarını ayırdı.

Öykü Gürman - Yavuz Bingöl

3 yıllık birliktelikten sonra 4 Ağustos 2015’te dünya evine girdiler. Düğünleri problemli oldu. Yavuz Bingöl’ün kardeşleri o düğüne katılmadı. Evlilikleri sadece 8 ay sürdü. Yavuz Bingöl’ün geceleri sürekli dışarı çıkması, eve dönmek yerine kültür merkezinde kalması, hafta sonları da başta Kıbrıs’a olmak üzere sürekli seyahat etmesi evliliğin bitmesine sebep oldu. Öykü Gürman “Böyle evlilik olmaz” diyerek son noktayı koydu.

Ajda Pekkan - Coşkun Sapmaz

Ajda Pekkan 28 yaşındayken, 19 yaşındaki Coşkun Sapmaz’la İstanbul Aksaray’da Pekkan’ın program yaptığı gazinoda evlendi. Tarih 17 Kasım 1973’tü. Coşkun Sapmaz o dönem en zengin şirketlerden biri olan Sapmaz Holding’in veliahtıydı. Baba Ahmet Sapmaz bu evliliğe asla razı olmadı. Baskısı sonuç verdi, 6 gün sonra Ajda Pekkan boşanacağını açıkladı. Nitekim evlilikleri de hemen sona erdi.

Tuğba Özerk - Altan Nuh

Aralarındaki iş ve arkadaşlık ilişkisini 28 Ağustos 2016’da evliliğe dönüştürdüler. Altan Nuh, aynı zamanda Tuğba Özerk’in menajeriydi. Başta çok mutluydular. Ama sonra işler değişti. Tuğba Özerk şiddet gördüğünü söyledi, boşanmak için mahkemeye başvurdu. Altan Nuh da “Asıl ben şiddet gördüm” diyerek karşı atak yaptı. 5 ay süren evlilik 2 Şubat 2017’de tek celsede bitti.

Ece Erken - Serkan Uçar

24 Haziran 2014’te evlendiler. Evlendiklerinde Ece Erken 3 aylık hamileydi. Ama aralarında sorun olduğu kısa sürede ortaya çıktı. Aynı yılın Kasım ayında Serkan Uçar’ın bir eğlence yerinden çıkarken Ece Erken’i kast ederek “Boşayacağım o karıyı” demesi olacakların habercisiydi. 1 yıl sonra boşandılar. Şu günlerde nafaka davası yüzünden birbirleri hakkında konuşmaya devam ediyorlar.

Seda Güven - Keremcem

Uzun süreli birlikteliklerini 13 Kasım 2014’te Fransa’nın başkenti Paris’teki nikahlarıyla taçlandırdılar. Ama evliliğin sihri uzun sürmedi. 9 ay sonra apar topar boşandılar. Bunu basın açıklamasıyla duyurdular. Boşanma nedenleri konusunda ser verip sır vermediler. Seda Güven boşandıktan sonra Onur Tuna, Keremcem de Ezgi Asaroğlu ile aşk yaşadı ama ikisinin de ilişkileri fazla uzun sürmedi.

Melisa Sözen - Alican Yücesoy

Birlikte oynadıkları ‘Şubat’ dizisinin setinde tanıştılar. 31 Temmuz 2013’te İtalya’nın başkenti Roma’da nikah kıydılar. Evlilikleri sadece 5 ay sürdü. İddialara göre evliliği Alican Yücesoy’un eski hayatında ısrar etmesi, Melisa Sözen’in de kıskançlıkları bitirdi. Alican Yücesoy’un boşandıktan sonra “Melisa beni çok sıkıyordu, artık bu baskıya dayanamadım” dediği konuşulmuştu.

Nazlı Çelik - Serdar Bilgili

Türkiye’nin en gözde iş adamlarından Serdar Bilgili ile yine Türkiye’nin en gözde haber sunucularından olan Nazlı Çelik 14 Şubat 2015’te, yani Sevgililer Günü’nde İspanya’nın başkenti Madrid’de evlendi. Sadece 6 ay sonra boşandılar. İddialara göre; Serdar Bilgili eski hayatından kopamamıştı. Ayrıldıktan birkaç ay sonra yeniden bir araya geldiler ama olmadı. Bugünlerde tekrar ayrıldılar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder