Mehmet Coşkundeniz Gizli aşkımı herkes duydu
HABERİ PAYLAŞ

Gizli aşkımı herkes duydu

18 yaşındayım. Aşık olduğum kişi en yakın arkadaşımın sevgilisi. Sürekli görüştüğüm grup arkadaşlarıma konuyu anlattım. Amacım yardım almaktı. Ancak olay büyüdü. En yakın arkadaşım da duydu bunu. Kendimi berbat hissettim.

Zaten bir süre sonra da sevgilisi duydu ve bana “Beni unut, ben sana değil arkadaşına aşığım” dedi. Grup arkadaşlarım da beni dışladı. Herkes bana cephe almış durumda. ● MİNE

Olayların bu noktaya gelmesinde senin hataların etkili olmuş. İmkansız bir aşkı, neredeyse herkese duyurmuşsun. Doğal olarak onlar da seni ‘arkadaşının sevgilisini elde etmeye çalışan biri’ olarak görmüş.

Haberin Devamı

Biliyorum, sen öyle yapmak istemedin ama dışarıdan bakıldığında olay böyle görülüyor. Kendine hayatı zehir etmenin gereği yok. Henüz hayatın çok başındasın. Madem seni dışladılar, elbette kendine yeni bir çevre kurabilirsin. Ayrıca sen hayata geçmemiş, karşılık bulamadığın duygulardan söz ettin diye, seni bu kadar dışlıyorlarsa demek ki gerçekten iyi arkadaşlar değillermiş.

NİŞANLIM BANA VAKİT AYIRMIYOR

23 yaşında nişanlı bir genç kızım. Nişanlım 28 yaşında, işyeri sahibi ve işleri çok yoğun. Bense normal mesaide çalışan memurum. İşleri nedeniyle nişanlımla çok fazla görüşemiyoruz. Bir yemeğe çıkamıyoruz.

Düğün için eksiklerimizi gidermek amacıyla bile buluşamıyoruz. Ailesine de düşkün. Hafta sonunu bile yeğenleri ve ailesiyle geçirip beni hiç düşünmüyor. Kendimi çok yalnız hissediyorum. ● BETÜL

Çok önemli bir karar vermek zorundasın. Nişanlının işleri yoğun olabilir ama daha bu devrede seni bu kadar ihmal ediyorsa, sonrasını düşünmek bile istemiyorum. Nişanlınla oturup adam akıllı konuşmalısın. Evlilik çok başka bir şeydir.

Evli olmanın bazı kuralları vardır. İşinden arta kalan zamanı seninle geçirmeyecekse bu evliliğin hiçbir anlamı yok. Boşuna kendini mutsuzluğa mahkum etme. Çünkü evliliğin süresince de aynı şeyden yakınacaksın. Bu konuşma sırasında eğer nişanlın seni tatmin edecek şeyler söyleyemezse o zaman evliliği tekrar düşün derim. Sonradan pişman olmaktansa, bu birlikteliği vakit varken bitirmek çok daha iyi.

Haberin Devamı

5 AY PEŞİMDEN KOŞTU SONRA İLGİSİZ OLDU

23 yaşındayım. 15 gün önce sevgilimden ayrıldım. Arkadaşlarımızın aracılığıyla tanıştık. Onların söylediğine göre peşimde tam 5 ay koşmuş. Birkaç ay sonra soğuk davranmaya başladı. Bunun nedenini sorduğumda açıklama bile yapmadı.

Artık telefon etmiyor, ben aradığımda ise yüzüme kapıyordu. Sonunda şiddetli bir şekilde tartışıp ayrıldık. Ayrılırken “Tek suç bende” dedi. ● SEVİNÇ

Bu tür dengesiz insanların yaptıklarına anlam vermek pek mümkün olmuyor. Kimisi böyledir işte. Senin peşinden aylarca koşar, sen cevap verince de bambaşka bir insan olur. Aranızdaki ilişkinin samimiyet derecesini bilmiyorum.

Ama belli ki senden ayrılmak için bir bahaneyle kavga çıkarmış. Aslında bir bakıma iyi oldu bu. Henüz yeni bir ilişkiydi. Daha başta nasıl biri olduğunu, gerçek yüzünü göstermesi seni ileride çok daha büyük sorunlar yaşamaktan kurtardı. Yalnız burada dikkat etmen gereken çok önemli bir nokta var. Böyle dengesizler mutlaka bir süre sonra “Pişmanım” diye geri döner. İnan bana, eğer onun pişmanlığını kabul edersen bir gün mutlaka yine aynı şeyi yapar.

Haberin Devamı

SEVDİĞİM KADIN EVLİ ÇIKTI

26 yaşındayım. 3 ay önce ilk kez bir kadına sırılsıklam aşık oldum. Garson olarak çalıştığım kafeye geliyor ve benimle sürekli ilgileniyordu. İlgisine karşılık verdim ve ilişkimiz başladı. Her şey harika gidiyordu. Bir gün kafeye bir adam gelip, onu sordu.

Ben de “Neden arıyorsunuz?” dedim, “Eşiyim” diye cevap verdi. Dünya başıma yıkıldı. Şimdi bana “Boşanacağım” diyor. ● SADIK

Evliliğinde problem yaşayan, ilgisizlikten sıkılmış bir kadın belli ki seninle bir macera yaşamak istemiş. Tabii bu maceranın aşka dönüşebileceğini hesaplayamamış. Boşanır ya da boşanmaz, bu konu sizin ilişkinizden bağımsız.

Demek istediğim, senin için eşinden boşanmamalı. O zaman sende “Benim için eşini bıraktı, bir başkası için de beni bırakabilir” düşüncesi oluşur. Eğer evliliği gerçekten problemliyse zaten senden bağımsız olarak ayrılma işini halletmeli. Üstelik şu an eşini aldatan biri konumunda. Sana önerim, kendi iç meselesini halletmedikçe onunla irtibata geçmemen. Eğer ayrılırsa, siz de ilişkinizi tekrar gözden geçirirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder