Mehmet Coşkundeniz Hangi tip aşıksın?
HABERİ PAYLAŞ

Hangi tip aşıksın?

1- TUTKULU VE ROMANTİK

Bu tip aşıklar için romantizm ve erotizm atbaşı gider. Böyle birinin sevgilisinde aradığı en önemli şart onun fiziksel çekiciliğe sahip olmasıdır. Güllerin ve şarabın hazırlayacağı atmosferde romantik hazları yaşamayı sever. Aşk ve seksi yaşamın en önemli amacı olarak kabul eder.

2- DENGELİ VE UYUMLU

Karşı cins ile ilişkilerinde denge ve uyum ararlar. İçinde yaşadığı toplumun ilişkisi hakkında ne düşündüğü ve doğru olan şeyin ne olduğu konusunda kuşkular taşır. Sevginin sürdüğü boyutta eşine bağlı, nazik ve saygılıdır. Fakat eşi sevgi gösterilerine karşılık veremezse kaprisli, hüsrana uğramış ve canı sıkkın birisi olabilir. Evliliğe giden ilişkinin insanıdır.

Haberin Devamı

3- ÇILGIN VE SÜRPRİZLİ

Aşk için her türlü çılgınlığı yapabilir. Sevgilisini şaşırtmak için her yolu deneyebilir. Ancak zaman zaman karmaşık duygular yaşayabilir. Tüm bu çılgınlıkları yaparken karşılık alamazsa anında değişip içine kapanabilir. Sevdiğine her şeyi ile sahip olmak ister. Güven konusunda sorunlar da yaşayabilir.

4- CÖMERT VE NAZİK

Elindeki tüm maddi olanakları aşkı için kullanabilir. Bunun karşılığında sevgilisinin sadakat ve sevgisini bekler. Zaman zaman “Ben senin için her şeyi yapıyorum” diyerek yaptıklarını sevgilisinin gözüne sokma huyu vardır. Bu cömertlik gösterileri sevgilisi için sıkıcı ve boğucu olabilir.

5- OYUNBAZ VE FLÖRTÇÜ

Zekasını, kültürünü ve engin bilgilerini kullanarak tam bir flört uzmanı gibi davranır. Çevresinde bulunan ve tanıdığı insanlarla özgürce flört etmek ister. Hayatında biri olsa bile flört durumundan vazgeçmez. Bu, “Aldatır” anlamını taşımasa da ilgi çekmek her durumda hoşuna gider.

6- ZEVK DÜŞKÜNÜ VE SADAKATSİZ

Yaşamdan alabildiği kadar zevk almayı hedefleyen hedonist davranışlar içindedir. Heyecan onun için vazgeçilmez bir duygudur. Derinden sevse de birden gönlünü başka birine kaptırabilir. Çünkü aslında kafasındaki ideal sevgiliye uygun birini aramaktadır. Arayışı da bulana kadar sürecektir. Ve asla tek eşle yetinmeyecektir.

7- ÇEKİNGEN VE ASOSYAL

İlişkinin en azından başlangıç aşamasında tedbirli, soğukkanlı ve çekingen bir durum göze çarpar. Karşı cinse olan ilgisini mesafeli olarak ortaya koyar. Zaman geçip karşılıklı sevgi geliştikçe aradaki mesafe bir dereceye kadar azalır ama, tamamen ortadan kalkması mümkün değildir. Sevgilisine hislerini açıklamaktan bile kaçınır.

Haberin Devamı

8- GELENEKSEL VE TUTUCU

Önem verdiği ilk önemli nokta sosyal mevkidir. Bu nedenle derin ve tutkulu bir aşk yerine kendi sosyal mevkisine destek olacak ve bir oranda katkı sağlayacak sevgili arar. İlişkilerinde geleneksel aile yapısını tercih eder. Kendisine uygun bulduğu kişi ile ilişkisini evlilikle yasallaştırmayı ister.

9- MANTIKLI VE AKILCI

Arkadaşlıkla başlayan bir sevgi yolunu tercih eder. Aşkın korkunç heyecanlar ve acılar vererek başlamasını ve ilerlemesini beklemez. Sevgilisine duygularını doğrudan açmak yerine, onunla yapmaktan hoşlandığı ve ilgi duydukları şeyleri denemekle duygularını açığa vurmak ister.

10- ŞEFKATLİ VE KORUCUYU

Karşı cins ile özel ilişkilerinde hassas, sevecen ve kendini feda eden bir yapısı vardır. Ayrıca bir eş olarak da son derece sadıktır, fedakardır. Aşkın sakinleştirici, yatıştırıcı ve iyileştirici etkisinden zevk alır. Onun için aşkın gücü sihir gibidir.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder