Mehmet Coşkundeniz İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur
HABERİ PAYLAŞ

İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur

Sosyete dünyası bu aralar dörtlü bir aldatma skandalını konuşuyor. İsimler belli olmasa da herkesin tahminleri aynı kişilere çıkıyor. Elbette o isimleri ben de yazmayacağım. Size önce bu son olayı hatırlatayım, sonra da sosyeteyi yıllar önce sarsan iki ayrı aldatma hikayesini aktarayım.

Son aldatma olayında baş kahramanımız, sosyetik bir güzelle evlenen, tanınmış bir isim. Bu kişi, evli, spor dünyasında tanınan ve ailece görüştükleri bir kadına kaptırmış gönlünü. Ama ihanet çift taraflı bir hale gelmiş. Eşi de evlenmeden önce bir süre beraber olduğu eski flörtüyle buluşuyormuş. Tabii bu eski flört de evli. Biraz karışık geldi değil mi? O zaman bir ilkokul matematik problemi gibi anlatmaya çalışayım (isimler tamamen uydurmadır). Ali, eşi Ayşe’yi, Fatma ile aldatıyor. Fatma, eşi Can’ı, Ali ile aldatıyor. Ayşe, eşi Ali’yi, Hakkı ile aldatıyor. Hakkı, eşi Zeynep’i, Ayşe ile aldatıyor.

Haberin Devamı

KARDEŞ GİBİYDİLER

Bu tür karışık aldatma hikayeleri sosyetede ilk kez yaşanmıyor. İlk hikayemiz dönemin çok ünlü bir uzak doğu restoranının iki ortağı arasında geçiyor. Ortaklardan biri (biz ona Kerem diyelim) evli olduğu halde restoranın çalışanlarından biriyle (bu kadına da Canan diyelim) ilişki yaşıyordu.

Ama Kerem, bir yandan evliliğini, bir yandan da Canan ile ilişkisini sürdürürken ortağının (biz ona Ahmet diyelim) eşi (ona da Melek diyelim) ile de aşk yaşamaya başlamıştı. Kerem, yeni aşkı başlayınca Canan’ı işten kovdu. Ama işte kadına haksızlık yapmadan önce bir erkek iki kez düşünmeli. “İntikam soğuk yenen bir yemektir” lafı bence tamamen kadınlar için geçerli.

Erkekler anlık tepkiler verirken, kadınlar intikam için müthiş planlı davranıyor ve çok uzun süre bekleyebiliyor. Nitekim Canan, kendisini işen atan ve terk eden sevgilisi Kerem’i takibe aldı. Kerem’in, ortağı olan ve her yerde ‘Kardeşim’ dediği Ahmet’in eşi Melek’le birlikte olduğunu anladı. Canan, bu ihanetin delilerini toplayıp olaydan tam 3 yıl sonra Melek’in karşısına çıktı ve her şeyi bir bir anlatı... Skandal patlak verince çiftler boşandı, o güzelim restoran da kapandı.

Haberin Devamı

İKİZLERE İHANET ŞOKU

Gelelim ikinci hikayemize... Bunun biraz daha karışık, biraz daha ‘beyin yakıcı’ olduğunu baştan belirtmeliyim. Kahramanımız (biz ona Sedat diyelim), yeni bir aşka yelken açmıştı. Bu kadın (biz ona Selda diyelim), pek de güvenilir biri değildi aslında. Selda’nın ilk eşinden boşanma sebebi ihanetti. Bir başkasıyla ilişki yaşamaya başlayıp bu olay ortaya çıkınca boşanan Selda aradığını bulamamıştı. Uğruna eşini boşadığı adamla ilişkisi pek kısa sürmüştü.

Ardından yine bir beyefendi ile yaşadığı ilişki de yaz aşkından öteye geçememişti. Sedat ile Selda’nın ilişkisi sosyetede konuşulmaya başlayınca birden çok başka bir gerçek ortaya çıktı. Sedat, Selda’nın ikiz kız kardeşi (siz ona Melda diyelim) ile de birlikteydi. Evet, Sedat, hem Selda’yı hem de ikizi Melda’yı aynı anda idare ediyordu. Üstelik Melda da evliydi... Skandal patlayınca durumu öğrenen eşi, Melda’dan 2 gün içinde boşandı.

HER TEMAS İZ BIRAKIR

Gelelim bu hikayelerden çıkarmamız gereken derslere... Önce beyler için bazı hatırlatmalar yapayım. Aldatıp da yakalanmayan erkek yoktur. Sadece yakalamak istemeyen kadın vardır. Unutmayın ki, her temas mutlaka bir iz bırakır. Ayrıca 3’lü, 4’lü, hatta 5’li aldatma hikayelerinde siz her şeyi örtmeyi başarsanız bile olayın diğer taraflarının açık vermeyeceğinin garantisi yoktur.

Haberin Devamı

İkinci kadın olmayı kabul eden kadın aslında bir gün mutlaka ilk sıraya çıkmak ister. Bu yüzden “Ben seni böyle kabullendim” lafı asla geçerli değildir. O, sadece zamanını beklemektedir. O zaman geldiğinde hamlesini yapacak ve ihaneti ‘yakalanır’ hale getirmenin koşullarını yaratacaktır. Akşam sevgilinizi oturttuğunuz arabanın ön koltuğuna, sabah eşiniz oturduğunda o tek tel saçı mutlaka bulacaktır. Emin olun o saç da oraya bilinçli bırakılmıştır.

CİNAYETİ GÖREN YOK EDİLİR

Şimdi sıra hanımlarda... İhanet yüzünden evliliği bitmiş olan bir erkek, buna sebep olan kadınla devam etmez. Çünkü o, cinayeti görmüştür ve yok edilmelidir. Bir erkek için evliliğinin bozulması gerçekten travmatiktir. Bu konuda elbette ki tek suçlu kendisidir. Ama o evlilik sizinle olan ilişkisinin ortaya çıkması nedeniyle bitmişse, sizi artık bir düşman gibi görür.

Çünkü hiçbir zaman işin bu noktaya geleceğini düşünememiştir. Sözün özü, bir ilişkinin temeli neye dayanıyorsa, o temel çöktüğünde ilişki biter. Sizinle olan ilişkisi monoton evliliğine bir başkasıyla yaşadığı heyecanı katmaksa eğer, evlilik bittiğinde o heyecan da bitecektir. Yazıyı her zaman olduğu gibi bir şarkıyla bitirelim... “Yapma, dokunma, kim dokunduysa sana ona git, nerede unuttuysan beni orda kal...”

Sıradaki haber yükleniyor...
holder