Mehmet Coşkundeniz İhanet sarmalı
HABERİ PAYLAŞ

İhanet sarmalı

Her şey, 2021’in Mart ayında bir kadının, Büyükçekmece’de otomobilinin içinde motosikletli bir saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğraması ile başladı. Bu kadın, şarkıcı Berdan Mardini’nin ayrılmak üzere olduğu eşi Fatoş Yelliler’di. Mardini’nin evine çocuklarını görmeye giderken saldırıya uğramıştı.

O zamana kadar adı magazinde pek de anılmayan Fatoş Yelliler bir anda gündemin ilk sıralarında yer almaya başladı. Fatoş Yelliler bu saldırıyı, Berdan Mardini’nin azmettirdiği gerekçesiyle dava açtı. Mardini iddiayı reddetti ve eşiyle ilgili ihanet suçlamasında bulundu.

Haberin Devamı

Mardini’nin iddiasına göre; Fatoş Yelliler kendisiyle evliyken Gökhan Göz ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Yelliler bu iddiayı önce reddetti ama temmuzda boşanma davası bittikten sonra Gökhan Göz ile sevgili olduğunu Instagram fotoğraflarıyla açıkladı. Bu arada Fatoş Yelliler de Berdan Mardini’nin kendisinden başka bir eşi daha olduğunu ve ondan çocukları bulunduğunu söyledi.

Gökhan Göz, modacı Gülşah Saraçoğlu’nun sürekli ayrılıp barıştığı, hatta evini basıp eşyalarını parçaladığı sevgilisiydi. Saraçoğlu da Gökhan Göz’ün kendisiyle birlikteyken Fatoş Yelliler ile ilişkiye başladığını açıkladı. Yani o da aldatılmıştı.

Durun daha bitmedi... Yaz ayları böyle geçtikten sonra yılın son günlerinde şarkıcı Deha Bilimlier ile Gülşah Saraçoğlu’nun ilişki yaşadığı öne sürüldü. Demet Akalın, bu ilişkiye tanık olduğunu hatta Gülşah Saraçoğlu’nu uyardığını söyledi. Fatih Ürek de bir programda böyle bir şeyin olabileceğini ima etti.

Deha Bilimlier’in eşi Aslı Bilimlier ile Gülşah Saraçoğlu yakın arkadaştı. Aslı Bilimlier hiç konuşmadı. Bütün açıklamayı Deha Bilimlier yaptı, eşini aldatmadığını, sadece bir gece Gülşah Saraçoğlu’nun kendisini dinlemeye geldiğini ve onu kuliste ağırladığını söyledi.

Son olarak Gökhan Göz de, Fatoş Yelliler’in kendisini adını vermediği bir kişiyle aldattığını söyledi. Sevgilisine aldığı bütün hediyeleri toplayıp yaktı.

KİM, KİMİ, KİMLE?

Şimdi şöyle bir toparlayalım. Bakalım kim, kimi, kimle aldatmış...

Haberin Devamı
  • Berdan Mardini, Fatoş Yelliler’i adını bilmediğimiz bir kadınla,
  • Fatoş Yelliler, Berdan Mardini’yi, Gökhan Göz’le,
  • Gökhan Göz, Gülşah Saraçoğlu’nu, Fatoş Yelliler’le,
  • Fatoş Yelliler, Gökhan Göz’ü, adını bilmediğimiz bir erkekle,
  • Deha Bilimlier, eşi Aslı Bilimlier’i, Gülşah Saraçoğlu’yla..

Böyle bir senaryo yazıp dizisini çekseniz, izleyici “Bu kadar da olmaz” der, inanmaz. Oysa gerçek ve gün gibi ortada.

MESLEĞİNİ KİM SATTI?

Bu olayla ilgili Hürriyet yazarı Orkun Ün’ün yazdığı bir iddia midemi bulandırdı. Orkun, “Deha ile Gülşah bir mekanda çok samimi şekilde görüntülenmişler. O görüntüyü çeken kişi, Deha ile Gülşah’ın ricalarını kırmamış ve ‘ücreti’ karşılığında silmiş çektiği kareleri.

Benzer bir durumu geçtiğimiz aylarda da gördük. Bir restoranda yakalanan iki ünlü isim, onları görüntüleyen ‘genç magazincilere’ para ödeyerek videonun silinmesini sağlamıştı” diye yazdı. Kim bu mesleğini satan magazinciler? Kim biliyorsa açıklasın, kimseyi töhmet altında bırakmasın. İşini namusuyla yapan magazinci arkadaşlarımız zan altında kalmasın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder