Mehmet Coşkundeniz Kadınların özlediği romantik davranışlar
HABERİ PAYLAŞ

Kadınların özlediği romantik davranışlar

Can Yaman’ın kendisine “Bize bu dünyadan olduğunu kanıtla” diye romantik bir şekilde iltifat eden İspanyol kadına “Arka odaya geçelim de kanıtlayayım” şeklindeki cevabı gündem oldu. Bu cevap için “İğrenç” diyebilirsiniz, “Saygısızca” diyebilirsiniz. Ama kesinlikle “Romantik” diyemezsiniz. Siz bakmayın zamanın bu kötü ruhuna. Kadınlar hâlâ romantik davranışlardan etkileniyor.

1-ŞİİR VE ŞARKI

Beste yapabiliyorsanız, hele söz de yazabiliyorsanız çok şanslısınız. Sevdiğiniz kadın için bir dörtlükten oluşan şarkı yazın ve bunu ona söyleyin. Müzikal yeteneğiniz yoksa şiir yazın. Sizden kimse bir Turgut Uyar olmanızı beklemiyor ama duygularınızı kendi yazdığınız dizelerle anlatmanız çok etkileyici olacaktır.

Haberin Devamı

2-AŞK MEKTUBU

Mail ya da WhatsApp mesajından söz etmiyorum. Bildiğiniz kağıda, kalemle yazılmış bir aşk mektubundan söz ediyorum. Sonra ister postaya verip evine, iş yerine gönderin, isterseniz sabah uyandığında okuması için başucuna bırakın. Aşk mektubunun sihrine siz de inanamayacaksınız.

3-YEMEK YAPMAK

Sevgilinizi, eşinizi yaşadığınız şehrin en lüks restoranına götürme imkanınız olabilir. Evet, mum ışığında dışarıda yenen bir yemek de romantiktir. Ama bunu evde yapmayı deneyin. Elinizden hangi yemek geliyorsa yapın. Fakat masayı da siz hazırlayın. İşte orada yaratıcılığınızı gösterin. Sevgiliniz size yeniden aşık olacak.

4-SOHBET ETMEK

Evet evet, bildiğiniz anlamda sohbet etmekten söz ediyorum. Çünkü biliyorum ki işten eve döndüğünüzde hem siz hem de eşiniz ya da sevgiliniz ya televizyona ya da sosyal medyaya gömülüyor, birbirinizle iki kelime bile etmiyorsunuz. TV’yi kapatın, telefonları bir kenara bırakın ve birbirinizle sohbet edin.

5-CENTİLMEN OLMAK

Bir kadına kapıyı açmak, önden geçmesi için yol vermek, oturacağı sandalyeyi çekmek, giymesi için paltosunu tutmak çok da zor olmasa gerek. Bunları elbette o da yapabilir. Yani siz, o yapamıyor diye bunları yapmıyorsunuz, sadece centilmen olduğunuzu gösteriyorsunuz. Yani romantizm ritüelini uyguluyorsunuz.

6-YARATICI HEDİYELER

İnternet alışverişi sayesinde eşiniz ya da sevgiliniz için hediye almak artık çok kolay. Yerinizden bile kalkmanıza gerek yok. Oysa bu hediye maddi olarak ne kadar pahalı olursa olsun, sizin emek harcayarak yaptığınız bir hediyeden daha değerli değildir. Hadi yeteneğinizi konuşturun ve el yapımı hediyeler hazırlayın.

Haberin Devamı

7-DANS KURSU

Merak etmeyin dans erkekliğinize halel getirmez. Sevgilinizle birlikte tango kursu almaya ne dersiniz? Sonra dostlarınızın olduğu bir ortamda kurs sayesinde edindiğiniz hüneri sergilersiniz. Bu hem sevgilinizi mutlu edecek hem de çevrenizdeki birçok kişi tarafından “Ah ne romantik” diye takdir edileceksiniz.

8-KÜLTÜR GEZİSİ

Deniz tatili, kayak tatili yapmışsınızdır mutlaka. Bu kez sevgilinizle birlikte bir kültür gezisine çıkın. Safranbolu’ya gidin, Yedigöller’i gezin. El ele olun, sarılarak yürüyün. Hem birlikte keşfetmenin heyecanını yaşayın hem de romantizmin doruklarına ulaşın.

9-SPOR ETKİNLİĞİ

Bir seans da olsa sevgilinizle pilates yapın. Ya da sahilde birlikte yürüyüşe çıkın. Bunları yapamıyorsanız onun sevebileceği bir spor etkinliğini izlemeye gidin (tabii ki sevgilinizi eğer hoşlanmıyorsa futbol maçına götürmeyin). İmkanınız varsa yurt dışındaki bir spor etkinliğini izlemeye gidin.

Haberin Devamı

10-HER ZAMAN EĞLENCE

Konser, sinema, tiyatro ya da başka bir şey. Sanatsal etkinlikler her zaman çok eğlencelidir. Onun çok sevdiği grubun konseri için bilet alın. Ya da hiç kimsenin bilet bulamadığı bir etkinlik için bilet bulup sevgilinizi götürün.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder