Mehmet Coşkundeniz Karşıma çık yürekli ol
HABERİ PAYLAŞ

Karşıma çık yürekli ol

Gülşen’in ‘Be Adam’ şarkısını çok severim. “Gizleme benden çekinme söyle, yollarıma çık yürekli ol, saklanma benden derdini söyle, sen karşıma çık yürekli ol” diye başlayan sözlerini de anlamlı bulurum. Bu sözler tam da günümüzün magazin ünlülerinin yaşadığı ilişkilere uygun.

İlişkilerini açıklamaktan kaçınan, birlikte poz vermekten çekinen, defalarca birlikte görüldükleri halde “Biz arkadaşız” klişesine sığınan ünlülerden söz ediyorum. Son örnek, Ahu Yağtu ile Can Tursan. İlk kez 2021’in Ekim ayında birlikte görüntülendiler. “Arkadaşız” dediler.

Haberin Devamı

Karşıma çık yürekli ol

Bir daha görüntülendiler, “Arşivlerinize bakın, ben o zaman ne olduğumuzu söylemiştim” diye konuştular. Önceki gün bir eczanedeydiler. Haberciler “Birlikte girdiniz, ayrı ayrı çıkıyorsunuz” deyince Ahu Yağtu “Öyle mi?” diye cevap verdi. Evet, öyle Ahu Hanım, görünen o ki birliktesiniz.

  • Ahu Yağtu, Cem Yılmaz’dan 2013’te, Can Tursan da Hande Subaşı’dan 2016’da boşandı. Yani ikisi de evli değil. Peki neden saklıyorsunuz?
  • Hadi flört aşamasında olsanız, ilişkinin devam edip etmeyeceğini bilmediğiniz için “Arkadaşız” klişesine sığınabilirsiniz. Ama 6 ay olmuş artık. İlişkinin adını koymak gerekmez mi?
  • Can Tursan’ın boşanma sebebinin ihanet olduğuna dair iddialar var. Bir takım arkadaşlık sitelerine profil bırakmış, Hande Subaşı da bunu yakalayınca evlilik bitmiş. Acaba Can Bey’in bu hikayesi tekrar gündeme gelmesin diye mi bu yola başvuruyorsunuz?
  • İstanbul’da habercilerin cirit attığı mekanlara giderseniz görüntüleneceğinizi zaten biliyorsunuz. Acaba biraz da gündemde kalmak için mi böyle davranıyorsunuz? Kaçak, göçek yaşanan aşklara oldum olası antipati duyarım. Çünkü bilirim ki; sonu iyi bitmez. Belki bu kez ben yanılırım, hatta yanılmayı çok isterim.

ADA’NIN SAKİNİ ŞEHRE DÖNÜYOR

Survivor’un bu yılki yıldızı hiç kuşkusuz Gizem Memiç. 2010 Türkiye güzeli olan, o yarışmada Serenay Sarıkaya’yı geride bırakan Gizem Memiç, Ada’nın en yapıcı, en sakin, en olumlu insanıydı. Sporcu geçmişi olmamasına rağmen parkurlarda başa baş mücadele etti. Ne yazık ki elendi. Zaten uygulanan oy sistemine göre daha fazla ilerlemesi de mümkün değildi.

Bazı yarışmacıların olduğu gibi Gizem’in fan grupları yoktu. Aslında Gizem’in yarışmadan ayrılması çok iyi oldu. Fiziği ve kişiliğiyle gönüllerde taht kuran tescilli güzel, bana göre artık bir yıldız adayıdır. Acun Ilıcalı’nın diğer Survivor yarışmacılarına yaptığı gibi Gizem’i de bünyeye alacağından kuşku yok. Ben daha da ileri gideceğini düşünüyorum. Bir süre sonra Gizem’i dizilerde görürsek hiç şaşırmayacağım.

Karşıma çık yürekli ol

ARA TATİL GEREKLİ Mİ?

Okullar bu hafta ara tatilde. Birçok veli, “Çocukları erken uyanmaya zor alıştırmıştık, şimdi yine düzenleri bozulacak” diye itirazda bulunuyor. Acaba bunu çocukları düşündükleri için mi söylüyorlar yoksa kendilerini düşündükleri için mi, doğrusu kararsızım.

Her çocuk tatili hak eder. Bence ara tatil, çocukların yoğun eğitim hayatında birazcık nefes almalarını sağlıyor. Üstelik neredeyse bütün dünyada uygulanan bir sistemdir bu. Bahar tatili, her öğrencinin hasretle beklediği dönemdir. Başka hiçbir ülkede çocukların erken kalkma düzeninin değişeceğine dair endişe edilmiyor, bir tek bizim ülkede veliler yaygara yapıyor.

Haberin Devamı

Sanki hiçbirimiz çocuk olmadık. Hatırlatayım, hepimiz her tatili dört gözle bekliyorduk. Ekstra kar tatili gibi durumlarda da sevinçten havalara uçuyorduk. Tatil iyidir sevgili veliler, sizin için de iyidir. Tabii çocuğunuzu bir ‘yarış atı’ olarak yetiştirmiyorsanız...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder