Mehmet Coşkundeniz Kısmetse Survivor
HABERİ PAYLAŞ

Kısmetse Survivor

Survivor All Star’ın, iddialı kadroları açıklandığında herkesin görüşü bu yıl kıran kırana mücadelelerin olacağı şeklindeydi. Ancak gelinen noktada mücadele artık oyunlarda değil, duygusal alanda dönmeye başladı. Aslında durum biraz karışık olsa da ben özetlemeye çalışayım. Ünlüler takımından Mert Öcal’ın, adaya gelmeden önce geçen senenin yarışmacılarından Makbule Şakalakoğlu ile sevgili olduğu biliniyordu.

Hatta Makbule, eleme potasına çıkan Mert için oy isteyen tweetler bile attı. Mert, adaya geldikten sonra, gönüllüler takımından Sude Burcu ile yakınlaştı. Bu yakınlaşmanın karşılıklı olduğunu biliyoruz. Yarışma başlamadan önce aralarında bir ilişki başlayan Nisa ile Ogeday birden devreye girdi. Sude’ye, Mert’in Makbule ile sevgili olduğunu söyleyiverdi. Çünkü Nisa hem Makbule’nin hem de Sude’nin yakın arkadaşı.

Haberin Devamı

Mert, bu ‘ihanet çemberi’ ortaya çıkınca delirdi, Nisa’yı suçladı. “Neden hazirana kadar beklemediniz?” falan dedi. Sude ağladı, sızladı, inanmak istemedi ve “Ben bu işi Mert’le konuşarak çözerim” dedi. Ogeday, “Mert eğer adı gibi mertse çıkıp kimle ya da kimlerle neler yaşıyor açıklasın” diyerek çıtayı bir üst seviyeye taşıdı. Böylece Mert’in ikiden fazla kişiyi idare ettiğini ima etti. Durun daha bitmedi...

Olayın bir de Nisa-Barış Murat Yağcı tarafı var. 2020’deki yarışmadan sonra 1 yıl sevgili olduğu Barış için önce Evrin “Bu adam iğrenç biri, bunun hayranlarına, kız arkadaşlarına anlam veremiyorum” deşince Nisa “Keşke bana laf sokmasaydın dedi. Sonra kendisi de Barış’ın iğrenç biri olduğuna dair sözler söyledi.

Evrim bunu Barış’ın yüzüne söyledi, durum iyice karıştı. Survivor fanları, tüm bu yaşananlar karşısında programı ‘Kısmetse Olur’ evine benzetti. Hatta diyorlar ki; yarışmaya Makbule de yedeklerden biri olarak girsin, herkes birbiriyle hesaplaşsın. Bence iyi fikir. İyi olan kazansın.

HANİ KADININ BEYANI ESASTI?

Nisa, Barış’la ilgili çok ağır iddialarda bulundu. Barış’la birlikteyken hayatının en kötü 1 yılını yaşadığını, şifresini değiştirdiği halde sürekli telefonlarını kontrol ettiğini, annesiyle Çekçe (Nisa Çekya vatandaşı) yazışmalarını bile tercüme edip okuduğunu ağlayarak söyledi. Yarışmadan sonra başlayan Survivor Extra programında yorumcular Furkan Dede, Semih Öztürk, Hanzade Ofluoğlu ve Muraz Özarı, Nisa’yı adeta linç etti. Özel hayatını neden anlatıyormuş da, bundan kime neymiş de...

Haberin Devamı

Yahu siz Barış’ın yaptığının kadına psikolojik şiddet olduğunun farkında değil misiniz? Şiddetin de özel hayat değil toplumsal bir sorun olduğunu bilmiyor musunuz? Hani kadının beyanı esastı? Orada biriniz, “Bu bir iddia elbette ama kadının beyanı esastır. Nisa’nın söylediklerini doğru kabul etmeliyiz. Barış’ı da uyguladığı bu psikolojik şiddet nedeniyle kınıyoruz” diyemedi mi?

Son sözüm de Hanzade Ofluoğlu’na... Hayatınız boyunca böyle bir şey yaşamamanızı dilerim ama olur da sizin başınıza geldiğinde ve bunu anlattığınızda “Bize ne canım, bu onun özel hayatı” diye tepki verilse nasıl hissederdiniz? Sadece soruyorum...

14 ŞUBAT SORUNSALI

Geldi yine yılın en sancılı günlerinden biri... Sevgililer Günü’nde ne yapmalı, ne hediye almalı, nereye gitmeli, hangi sürprizlerle sevdicek sevindirilmeli gibi sorular erkeklerin kafasında dönüp duruyor. Sakin olalım arkadaşlar, kendimizi yıpratmayalım. İmkanınız varsa güzel bir yemek, ardından şöyle dans edebileceğiniz bir eğlence yeri sizi kesinlikle kurtarır.

Haberin Devamı

Hele hele küçük de olsa özel seçilmiş bir hediye (çiçek hediye değildir), sevdiceğinizin gözünde sizi arşa çıkarır. Evlilik teklif etmeyi düşünenler için de tam günü. Yalnız bir noktaya dikkat, “Evet” cevabı alacağınızdan emin değilseniz sakın bu işe girişmeyin. Ne demiştim, “İlişkide cevabını bilmediğin soruları asla sorma...”

Sıradaki haber yükleniyor...
holder