Mehmet Coşkundeniz Küs ünlülerin barışma yılı
HABERİ PAYLAŞ

Küs ünlülerin barışma yılı

2018, magazin dünyasının birbiriyle ‘küs’ ünlülerinin barışma yılı oldu. Uzun yıllar süren küslükler sonlandı. Bu barışmaların sözde mi yoksa özde mi olduğunu ünlülerin 2019’daki davranışlarıyla göreceğiz. Şimdi çok gazla geçmişe gitmeden ‘magazin hafızası’nı 2018 için yoklayalım ve kimlerin barıştığına göz atalım.

DEMET AKALIN -HANDE YENER

Her şey 2007’de o zaman Demet Akalın’ın evli olduğu Okan Kurt ile yine o dönem Hande Yener’in sevgilisi olan Sinan Akçıl’ın yaptığı bilardo maçıyla başladı. Sinan Akçıl maçı kaybedince, Demet Akalın “İnşallah aşkta kazanırsın” diye yazdı. Hande Yener bu mesajın kötü niyetli olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Demet, “Ben ilişkinizin olduğunu bile bilmiyordum” dese de kavganın fitili ateşlendi. Bunca yıl birbirleri hakkında açmadıkları dava kalmadı. Geçtiğimiz günlerde bir arabulucu aralarındaki dava için ikiliyi uzlaşmaya ikna etti. Şimdi durum şu: Hande, “Bana uzlaşma teklifi geldi, kabul ettim” dedi. Demet, “Samimi olamayız ama en azından artık birbirimizden kaçmayız” diye konuştu.

EBRU GÜNDEŞ-SERDAR ORTAÇ

Sahne dünyasının ayrılmaz ikilisiydi. 17-25 Aralık 2013 FETÖ kumpasında Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab tutuklanınca, Serdar Ortaç’ın “Geçmiş olsun” diye bile aramaması ikilinin küsmesine neden oldu.

Bu yılın Şubat ayında Serdar Ortaç, Ebru Gündeş’i sahne aldığı yere dinlemeye gitti. Ardından sahneye çıkıp Ebru Gündeş’in önünde diz çöktü ve eski dostunu affetti.

SEDA SAYAN-LERZAN MUTLU

Lerzan Mutlu 2011’de Seda Sayan için “Benim ekmeğimle oynadı, işimden etti. Zangoç olmuşsun hala genç kız gibi davranıyorsun. 58 doğumlu dinozor” demişti. Olay mahkemeye taşınmış, Lerzan Mutlu üç bin lira tazminat ödemeye mahkum edilmişti. Yedi yıl küs kalan ikili Ocak’ta İtalya’da karşılaştı, birbirlerine sarılıp çektirdikleri fotoğrafı, “Dünyanın bir ucunda karşılaşıp işte böyle sarmaş dolaş oluverirsin. Sorgusuz sualsiz kenetlenirsin. Kaldığın yerden devam edersin” notuyla paylaştı.

YILDIZ TİLBE-SEZEN AKSU

Yıl 1993. Sezen Aksu’nun Kanlıca’daki evinin müdavimlerinden biri de Yıldız Tilbe o zamanlar. Sezen, 1994’te motosiklet kazasında ölen Uzay Heparı ile birlikte. Ancak bir gece ne olursa oluyor ve Yıldız, Uzay ile, Sezen’in evinde birlikte oluyor.

Haberin Devamı

İkili arasındaki küslük de bu noktada başlıyor. Tam 25 yıl sonra bu Ocak ayında Yıldız Tilbe yine Sezen’in evine gidiyor. Aralarındaki buzlar eriyor ve birlikte bir fotoğraflarını paylaşıyorlar.

BÜLENT ERSOY-AJDA PEKKAN

Bülent Ersoy 2013’te bir iftarda kendisine selam vermeyen Ajda Pekkan için “Hödük ve ucube” demiş, bu sözler yüzünden üç bin 750 TL para cezasına çarptırılmıştı. İki yıldız, ortak dostları yönetmen Ayşe Ersayın’ın Şubat 2017’deki cenazesinde bile barışmamıştı.

Beş yıl küs kalan ikiliden Bülent Ersoy ilk zeytin dalını bu yıl Ocak’ta “Ajda’nın başına bir şey gelse, ilk ben koşarım” diyerek uzatmıştı. Bülent Ersoy Şubat’ta zatürre geçirince Ajda, hastaneye çiçek gönderdi ve küslük sona erdi.

CEM YILMAZ -ŞAHAN GÖKBAKAR

Yılın flaş buluşmasıydı. Yıllarca birbirlerinin filmleri hakkında sosyal medyadan laf çaktılar. Hiç bir araya gelmediler. Cem Yılmaz “Benim filmlerim kaliteli demeye getirdi, Şahan Gökbakar “Gişe konuşur” dedi.

Haberin Devamı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, İstanbul’daki çalışma ofisine sinemacıları davet etti. Bir yanına Cem’i, bir yanına Şahan’ı alıp poz verdi. Birazcık Bakan ricasıydı ama ilk adım böylece atılmış oldu.

ÖZCAN DENİZ-MAHSUN KIRMIZIGÜL

90’lı yıllarda ‘Prestij Müzik’ şirketinin en ünlü üç ismi Özcan Deniz, Mahsun Kırmızıgül ve Alişan’dı. Sonra bir koptular, pir koptular. Bu yıl Temmuz’da Özcan Deniz’in babası vefat edince, Mahsun Kırmızıgül cenazeye gidip buzları eritti.

Daha sonra da ailece bir araya gelmeye devam ettiler. Özcan ve Mahsun küslüğü bitirdi ama Alişan ısrarla “Ben onlarla asla bir araya gelmem” diyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder