Mehmet Coşkundeniz Nispet evliliği 18 ayda bitti
HABERİ PAYLAŞ

Nispet evliliği 18 ayda bitti

Demet Şener ile Cenk Küpeli’nin boşanmasına birçok yayın organı ‘sürpriz boşanma’ diye başlık attı ama benim için hiç de sürpriz olmadı. Çünkü bu çift daha evlenmeden ben olabilecekleri yazmıştım. Bu süreci bir hatırlayalım. Demet Şener’in ilk eşi İbrahim Kutluay’dan boşanması tam 3 yıl sürmüştü. Dava 2016’da açılmış ama özellikle nafaka ve tazminat konusunda anlaşamamışlardı. Nihayet 4 Mart 2019’da dava bitmiş, mahkemeye verdikleri dilekçelerle anlaşarak boşanmışlardı. Demet Şener, İbrahim Kutluay’ın kendisini Edvina Sponza ile aldattığını dava sürecinde defalarca dile getirmişti.

Haberin Devamı

Nispet evliliği 18 ayda bitti

Aldatılma öfkesini yaşayan Demet Şener, boşandıktan hemen sonra Cenk Küpeli ile sevgili oldu. Daha 1 aylık sevgililerken de evlenmeye karar verdiler. Hatta Demet Şener boşanmadan sonra yasanın kadınlar için öngördüğü 300 günlük bekleme süresini de devlet hastanesinden aldığı ‘Hamile değildir’ raporu ile kaldırttı (Yasa, kadınlara boşandığı günden itibaren başkasıyla evlenebilmesi için 300 gün beklemesini emreder. Bunun sebebi, o kadın boşandığı anda hamile olduğunu bilmiyorsa ve sonradan hamile olduğu ortaya çıkarsa karnındaki bebeğin nesebinin belli olması içindir. Ama kadın, raporla hamile olmadığını kanıtlarsa bekleme süresi ortadan kalkar).

Nispet evliliği 18 ayda bitti

Demet Şener bu raporu aldığı zaman ben 16 Mayıs 2019 tarihli köşemde “Acaba Demet Şener, İbrahim Kutluay’a duyduğu öfkenin bir sonucu olarak mı evlenmek istiyor? Eğer öyleyse durum vahim. Çünkü eski eş ya da sevgiliye ‘Bak ben sensiz de hayatımı yaşıyorum’ demek için yapılan evlilikler pek de uzun sürmüyor” diye yazdım. Evet uzun sürmedi. 21 Haziran 2019’da evlenen Demet Şener-Cenk Küpeli çifti 18 ay sonra önceki gün boşandı. Benimki bir tahmin değildi aslında. Bazı evliliklerin biteceği daha baştan bellidir. Hangi evlilikler mi bunlar? Aşağıdaki yazıda...

Bitmesi sürpriz olmayan evlilikler

1- Aile zoru

İster kadın, ister erkek, istemediği biriyle evlendiğinde zaten kendini o evliliğin parçası gibi hissetmez. Çünkü kendisini değil, ailesini mutlu etmek için evlenmiştir.

2- Eski sevgili

Bu şekilde evlenen kişi aslında eski sevgiliyi hem kalbinde hem de beyninde taşımaktadır. Bu durumda asla kendini o evliliğe ait hissetmeyecektir.

Haberin Devamı

3- Zamanı geldi

Okul bitti, iş bulundu, çevreden de “E evladım artık evlen” baskısı var. ‘Hayırlı bir kısmet’ bulunuyor, mantık dahilinde evleniliyor. Ne paylaşım var ne de uyum.

4- Alelacele

Özellikle birbirine çok aşık çiftlerde rastlanıyor. Beyin dopaminin etkisindeyken, gözler henüz kör iken birkaç ay içinde evleniliyor. Sonra gerçekler su yüzüne çıkıyor.

5- Yalanlar

Genellikle erkeklerin, az miktarda da kadınların evlenmeden önce sakladığı gerçekler kısa sürede ortaya çıkar. Çünkü evlilik, gizliliği kabul etmeyen bir kurumdur.

6- Beklentiler

Evlilikle ilgili herkesin hayalleri farklıdır. Evlendikten kısa süre sonra bu hayallerin gerçekleşmediği görülürse sorunlar başlar.

7- Cinsel uyumsuzluk

Kim ne derse desin, evliliğin yarısı sekstir. Seks açısından doyurucu olmayan evliliğin devamı da mümkün değildir. Seks uyumsuzluğu daha ilk günlerde ortaya çıkar.

Haberin Devamı

8- Aldatma alışkanlığı

Bu tür kişilerin aldatmak için bir sebebe ihtiyacı yoktur. Zaman ve mekan da, medeni durum da fark etmez. Bugüne kadar nasıl yaşadılarsa, bundan sonra da öyle devam edeceklerdir.

9- Yıllar sonra

Heyecanı bitmiş, miyadı dolmuş ilişkilerin son çırpınışıdır evlilik. “Evlenelim de biraz da böyle deneyelim” denir ama bu deneme hüsranla sonuçlanır.

10- İnternet bağımlısı

Yok playstation, yok internette tavla, okey, sosyal medya falan... Evlendikten sonra da sizinle geçireceği zamanı internette harcıyorsa durum ciddi demektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder