Mehmet Coşkundeniz O tribünün adı Neslican Tay olsun
HABERİ PAYLAŞ

O tribünün adı Neslican Tay olsun

Kansere karşı verdiği savaşla hepimizin yüreğinde yer eden Neslican Tay’ı ne yazık ki geçen hafta kaybettik. Neslican Fenerbahçeliydi, maçlara giderdi. Şükrü Saracoğlu Ülker Stadı’nın maraton tribününde maç seyrederken çekilmiş fotoğrafı beni çok etkiledi.

Dedim ki, neden o tribüne Neslican’ın adı verilmesin? Çünkü Neslican’ın mücadelesi, onca acıya rağmen yaşama azminden vazgeçmemesi herkese ilham vermeli. Hepimiz tuttuğumuz takımın son dakikaya kadar mücadele etmesini istemez miyiz?

O mücadeleyi gördüğümüzde yenilseler bile “Böyle oynayın, yenilseniz bile önemli değil” demez miyiz?

Haberin Devamı

O tribünün adı Neslican Tay olsun

Sosyal medya hesaplarımda bu kampanyayı başlattım. Çok da ilgi gördü. Ben Fenerbahçe kongre üyesiyim. Buradan başkanımız Ali Koç’a, yöneticilere ve Divan Kurulu’na çağrıda bulunuyorum.

Gelin maraton tribününün adını ‘Neslican Tay’ yapalım. Onun azmini ismiyle birlikte tribünde yaşatalım. Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Fenerbahçe’ye bu yakışır.

EFSANE GERİ DÖNÜYOR

Etiler’deki Dalmaz Center, 1990’larda ve 2000’lerin başında İstanbul gece hayatına damgasını vurmuştu. Dönemin en popüler şarkıcıları Dalmaz’da çıkar, rezervasyonlar günler öncesinden dolardı.

90’ların o neşeli, keyifli ve düzgün eğlence hayatı adeta Dalmaz’da şekillenirdi. 2004’te kapandı Dalmaz Center.

İstanbul’da birçok yer açıldı ama hiçbiri Dalmaz gibi olmadı, yerini dolduramadı. İşte o Dalmaz Center, aynı yerinde ve aynı isimle yeniden açılıyor. Sahibi Mehmet Dalmaz ile konuştum. Mekan tamamen yenilenmiş. Tüm dekorasyon değişmiş. Son teknoloji ses, ışık ve görüntü sistemleriyle donatılmış. Mekanın hem içine hem de dışına led ekranlar yerleştirilmiş.

5 Ekim’de gece hayatına tekrar ‘Merhaba’ diyecek olan Dalmaz Center’da ilk sahne alacak sanatçı ise Serdar Ortaç. Bu isim açılış için özel olarak seçilmiş. Mehmet Dalmaz, “Biz Serdar’la 10 yıl çalıştık. Aynı mekanda 10 yıl sahne alan başka kimse yoktur. 2004’te son konseri Serdar Ortaç vermişti. 15 yıl sonra yeniden açılırken ilk konseri de onun vermesini istedik” diyor.

Haberin Devamı

Gerçekten de bir ara Serdar Ortaç’ın adı Dalmaz Center ile anılırdı. Bugünkü şöhretinde o mekanın katkısı büyüktür. Serdar Ortaç’ın ardından kış sezonu boyunca birçok sanatçı Dalmaz’da sahne alacak. Bir dönemin efsane mekanının geri dönmesi İstanbul gece hayatına büyük renk katacak.

HAZER AMANİ 'AMAN' DİYOR

Sıla ile bir süredir birlikte olan Hazer Amani ile geçtiğimiz günlerde bir toplantıda karşılaştık. Tam da o gün Sıla ile İtalya’ya gittiği, dönüşte de evlenecekleri yazılıydı. “İtalya’daymışsınız” dedim. “Evet” dedi, “Ben de nerede olduğumu her sabah uyanınca haberlerden öğreniyorum.”

Birlikte gülüştük. Bu sabah da 2. Sayfa programında izledim. Muhabirler, Sıla ile ne zaman evleneceklerini defalarca soruyor ama Hazer Amani ya duymamazlıktan geliyor ya da hiç ilgisi olmayan cevaplar veriyor.

Anlaşılan bu sorulardan gına gelmiş, ‘Aman yeter’ diyor. Hazer Amani boşanalı pek fazla olmadı. Bu yüzden öyle yakın zamanda evlilik beklememek gerek. Tabii ki kendi kararlarıdır ama evlilik önemli bir müessese ve çok da aceleye getirmemek lazım.

Haberin Devamı

O tribünün adı Neslican Tay olsun

Günün aşk sözü

Öylesine bendesin ki; ölmüyorsun. Ölsen ben de öleceğim sanki. Çıkarsan içimden bütün kanım da seninle birlikte akıp gidecek. Öylesin... Kan gibisin...

Günün aşk tüyosu

Mutlu bir ilişki için şu 5 koşulu yerşine getirmelisiniz:

1- Güven

2- Sadakat

3- Dürüstlük

4- Sorumluluk

5- İlgi

Sıradaki haber yükleniyor...
holder