Mehmet Coşkundeniz O yarışmanın yapımcısı da boşandı
HABERİ PAYLAŞ

O yarışmanın yapımcısı da boşandı

‘Ben Bilmem Eşim Bilir’ yarışmasını bilirsiniz. Hani çiftler katılıyor, tahminbeceri yoluyla çeşitli oyunlar oynuyor ve sonunda kazanan arabanın sahibi oluyor. İşte o yarışma bir boşanma laneti taşıyor üzerinde.

Bu yarışmaya katılan ve ‘ünlü’ diye tabir ettiğimiz tam 8 çift boşandı. Gamze Topuz-Ümit Kantarcılar, Yeşim Salkım-Hakan Eratik, Derya-Bekir Aksoy, Keremcem-Seda Güven, İrem Derici-Rıza Esendemir, Demet Akalın-Okan Kurt, ben ve eski eşim Derya Özel ve son olarak Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten...

Haberin Devamı

Hele en lanetlisi sanırım bizim katıldığımız programdı. Programa 4 çift katılmıştık: Derya-Bekir Aksoy, Yeşim Salkım-Hakan Eratik, Pınar Aylin- Süleyman Bey ve benle Derya Özel. Pınar ve Süleyman hariç hepimiz boşandık. Üstelik ben, programın yayınlandığı gecenin sabahında boşanma davasına çıktım.

Geçen kış Pınar’ı bir mekanda arkadaşlarıyla görüp yanında da eşinin olmadığını fark edince telaşla sormuştum, “Sen de mi Pınar?” Neyse ki “Yok yahu albüm çalışması için geldim İstanbul’a, eşim Çeşme’de, aramız da gayet iyi” deyince rahatlamıştım.

Şimdi kimsenin bilmediği bir şeyi açıklıyorum. ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’ yarışmasının yapım ekibinde çalışan sevgili Sinem Kapancı da boşandı. Artık nasıl bir lanetse, sadece katılanları değil, çalışanları da etkilemiş.

Belki de yarışmanın sunucusu İlker Ayrık bu yüzden adını ‘Yaparsın Aşkım’a çevirdi. Bizim yarışmaya katıldığımız gün Hakan Eratik yarışmanın ve eşi Yeşim Salkım’ın isimlerine gönderme yaparak kendisine sorulan sorulara “Ben Bilmem Yeşim Bilir” diye cevap vermişti. Ama galiba o yarışmaya katılan herkesin şunu demesi gerekiyormuş: “Ben Bilmem Hakim Bilir.”

BEACH CLUB SORUNSALI

‘Kıyı Kanunu’nun 5’inci maddesi “Kıyılar, herkesin eşit ve serbest olarak yararlanmasına açıktır” der. Hal böyle iken, Türkiye’de denize girilebilecek neredeyse her sahilin ‘beach club’ adı altında işletilmesi, buralarda başta giriş parası olmak üzere fahiş ücretler talep edilmesi bu yaz çok tartışılıyor.

Elbette bu tür işletmeler olmalı. İşletmenin şezlongundan, şemsiyesinden, restoranından, kafesinden yararlananlar parasını ödemeli. Ama o sahile dışarıdan gelenler de kendi havlusunu serip, portatif sandalyesini açıp, denizden, kumdan, güneşten yararlanmalı.

Haberin Devamı

Bu beach club sistemi ne yazık ki Alaçatı’yı, Bodrum’u bitirmek üzere. Belediyelerse belediyeler, bakanlıksa bakanlık, artık her kim ilgileniyorsa bu işe bir el atmanın zamanı geldi. Bu ‘mafyatik oluşumlar’ı dağıtmalı, işini hakkıyla yapan, kamu yararını gözeten işletmelere de daha iyi imkanlar tanınmalı.

GÜNÜN AŞK SÖZÜ

Kaç acının sınavından geçtim ve başardım sonunda. Bir tek acıyı azaltıyorum içimde, seni çoğaltıyorum, çoğalttıkça acı yok oluyor. Şimdi yıldızları daha büyük gecelerin, daha çok.

GÜNÜN AŞK TÜYOSU

“Onu geri nasıl kazanabilirim?” sorusunun cevabı yoktur. “Onu nasıl kendime bağlayabilirim?” sorusunun da cevabı yoktur.

Bir insan ancak size bir şeyler hissediyorsa sizinle birlikte olur. Olmayan bir duyguyu yaratamazsınız. Yani sizi sevmiyorsa, elinizde tutamazsınız.

GÜNÜN DİYALOĞU

Haberin Devamı

- Ayrılıp arkadaş kalmak istiyor.

- Olmaz öyle şey.

- Neden?

- Çünkü sen ona hala aşıksın. Aşık insanlar arkadaş olamaz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder