Mehmet Coşkundeniz Öyle bir fotoğraf ki...
HABERİ PAYLAŞ

Öyle bir fotoğraf ki...

Birkaç gün önce gündem toplantısında magazin müdürümüz Müge Dağıstanlı’nın gösterdiği fotoğraf hepimizi şaşırttı. Fotoğrafta, usta oyuncu Burak Sergen, bir ay önce nişanlandığı Nihan Ünsal, 19 yıl evlilikten sonra geçen yıl boşandığı eski eşi Işıl Ulutürk ve onun sevgilisi Anıl Pinaz vardı. Bir yemekte bir araya gelmişler ve fotoğrafı Instagram’da paylaşmışlardı. Burak Sergen fotoğrafla ilgili “Bu buluşmada garip bir durum yok. Medeni insanlarınız. Birbirimize karşı sevgi ve saygı doluyuz” dedi. Işıl Uluturk ise “Burak ile ilişkimiz tükenmişti. Şimdi ikimiz de çok güzel ilişkiler içindeyiz, mutluyuz. Bunu da bir araya gelerek paylaştık. Hepimiz birbirimizi seviyoruz. Bizi daha sık birlikte görebilirsiniz” yorumunu yaptı. Bu fotoğraf aklıma başka bir çifti getirdi.

Haberin Devamı

Öyle bir fotoğraf ki...

ÖNCE EŞ ŞİMDİ İŞ

Son yıllarda pop dünyasının yeni bir yıldızı var. Emre Kaya... Hem yorumcu hem de besteci. Hatta geçtiğimiz günlerde yapılan Uluslararası Altın Palmiye Ödülleri’nde, ‘Nasıl Diye Sorma’ adlı şarkısıyla En İyi Klip ve En İyi Beste, TRT Müzik’te yaptığı ‘Emre Kaya Apayrı’ adlı programıyla da ‘En İyi Müzik Eğlence Programı’ ödüllerini aldı. Emre’nin her konseri tıklım tıklım doluyor, genç kızlar Emre’yi görebilmek, ona dokunabilmek için adeta kendini paralıyor. Burak Sergen’in fotoğrafının aklıma getirdiği çift Emre Kaya ile menajeri Gizem Demir’di. “Ne alaka?” demeyin. Çünkü Emre ile Gizem 9 yıl evli kaldıktan sonra 2016’da boşandılar. Gizem evliyken de Emre’nin menajeriydi. Yani daha Emre tanınmazken yola birlikte çıktılar. Şimdi Emre bu kadar ünlüyse bunun büyük kısmını Gizem’e borçlu. Gizem de bir profesyonel olarak yine aynı işi yapmaya devam ediyor.

Öyle bir fotoğraf ki...

Gurursuz muyum yoksa örnek kadın mı?

Gizem’i arayıp bu fotoğrafı hatırlattım ve “Siz yeni sevgililerinizle aynı masaya oturup böyle bir poz verir miydiniz?” diye sordum. Gizem şu yanıtı verdi: “Biz eş olarak ilişkimizi bitirdik ama iş olarak ilişkimiz devam ediyor. Emre’nin tüm konserlerinde, programlarına yanındayım. O, kız arkadaşıyla benim yanımda telefonda bile konuşmaz. Aslında konuşsa sorun olmaz çünkü kıskanmıyorum. Birbirimize karşı çok saygılıyız. Benim hayatımda zaten kimse yok. Ama biz öyle sevgililerimizi yanımıza alıp aynı masada oturmazdık diye düşünüyorum. Ben şimdiki durumumu bile çok net tanımlayamıyorum. Örnek kadın mıyım ya da gururu olmayan mı, bilemiyorum. Ama beraber yarattığımız bir marka var. Çok emek verince insan çekip gidemiyor. Tabii bir de ikimizin de hayatına ciddi birileri girdiğinde bu iş ilişkimiz devam eder mi, onu da şimdiden kestirmek zor.” İşte ayrıldıktan sonra ilişkilerini arkadaşça ve profesyonelce devam ettiren iki çift. Burak Sergen ve eski eşi, yeni sevgilileriyle buluşabiliyor. Gizem Demir ile Emre Kaya ise bunu yapmayacaklarını söylüyor. İşin en güzel yanı ,boşanmayı beceremeyen, boşanırken birbirleri hakkında söylemedik söz, etmedik hakaret bırakmayan ünlü çiftler bu kadar çokken, bu iki çiftin birbirlerinin hayatlarına, hayatlarına giren kişilere duydukları saygı. Gerisi tamamen onları ilgilendirir.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder