Mehmet Coşkundeniz Sadakatsiz erkek yüzünden anlaşılır
HABERİ PAYLAŞ

Sadakatsiz erkek yüzünden anlaşılır

Haberin Devamı

Kadınların detaycılığı ve inanılmaz sezgi güçleri, ihanet eden erkeği şıp diye ortaya çıkarıyor. Çünkü erkek, detaycı olmadığından bıraktığı izlerin farkına varamıyor. Ki aslında zaten erkek yakalanana kadar yaptığı şeyin ihanet olduğunu bile fark etmiyor. Daha önce de yazmıştım, tekrarlayayım. Aldatan erkeği nasıl anlarsınız?

* * *

Farklı kokuyorsa: Giysilerinde ve vücudunda her zaman kullandığından farklı parfüm kokuları alıyorsanız kuşkulanabilirsiniz.
Sizinle fazla ilgilenmiyorsa: Bir zamanlar, her yaptığınız ve her söylediğinizle ilgilenen sevgiliniz için bütün bunlar önemsiz olmaya başlamışsa.
Yalanlarını yakalıyorsanız: Neredeyse her konuda yalanlar mı söylemeye başladı? Üstelik siz de acemice söylenmiş bu yalanları ortaya mı çıkarıyorsunuz?
Öyleyse dikkat! İhanet olasılığı büyük.

[[HAFTAYA]]

Size yaklaşmaktan çekiniyorsa: Eskisi gibi yakın değilse, cinsellik konusunda eski günleri arıyorsanız, sizinle zaman geçirmekten kaçınıyorsa, daha az sarılıp, daha az öpüyorsa, sevgilinizin başka biriyle ilgilenmeye başladığı konusunda şüphelenebilirsiniz.
Yepyeni bir görünüme büründüyse: Farklı giysiler giymeye ve sürekli berbere, güzellik salonlarına gitmeye başladıysa eyvah...
Formuna fazla dikkat etmeye başladıysa: Sürekli spor salonuna gidiyor, daha sağlıklı yiyecekler yiyor ve kısa zamanda kilo vermeyi amaçlıyorsa...
İş saatleri uzamaya başladıysa: Terfi etmediyse ya da çok önemli bir proje üzerinde çalışmıyorsa, iş saatlerini uzatmasının arkasında bambaşka bir nedeni var demektir. Ya sizinle bir sorunu var ya da başka biriyle ilgileniyor olabilir.
Cep telefonunu saklıyorsa: İhaneti ortaya çıkaran en önemli unsur cep telefonudur. Yanınızda cep telefonunu saklıyorsa, kapıyorsa, sesini kısıyorsa, masaya ters koyuyorsa bu hiç normal bir durum değildir.

Ailesinden, dostlarından uzaklaştırıyorsa: Ailesiyle ve arkadaşlarıyla buluşmaya gittiğinde “Sıkılırsın sen gelme” diyorsa... Birden saldırgan ve kıskanç olduysa: Durup dururken her söylediğinizi yanlış anlıyorsa, ona sorduğunuz en ufak soru bile kavgaya dönüşüyorsa, gereksiz kıskançlıklar yapıyorsa, her olayda sizi haksız çıkarmaya çalışıyorsa aldatılıyor olma ihtimaliniz çok büyüktür...

* * *

Şimdi sevgili erkek okurum, yukarıdakileri okudun ve önlemini almaya hazırlanıyorsun değil mi? Alma, çünkü ne yaparsan yap yakalanacaksın. Avustralya’da yapılan bir araştırma kadının sadakatsiz erkeği yüzünden anladığını ortaya koydu. Araştırma sırasında 34 kadın ve 34 erkeğe 189 fotoğraf gösterilerek bu insanların sadakatsiz olup olamayacakları soruldu.

Kadınların tahminlerinin hemen hemen tamamı doğru çıktı. Yani, kadınlar aldatan erkeği yüzünden anladı! Erkeklerin tahminiyse çoğunlukla yanlış çıktı. Araştırmaya katılan erkekler sadece güzel ve çekici kadınların aldatmıyş olabileceğine yönelik tahminde bulundu. Ama maalesef yanıldılar. Sonuç olarak beyler; hangi önlemi alırsanız alın, ne kadar dikkat ederseniz edin eğer aldatıyorsanız mutlaka yakalanıyorsunuz. Kadınlar aldatıldığını rüyasında görüyor bir de bu gerçek var. Ve o rüyalar da genellikle doğru çıkıyor :)

Sıradaki haber yükleniyor...
holder