Mehmet Coşkundeniz Sahadaki gibi çapkınlıkta da beceriksiz
HABERİ PAYLAŞ

Sahadaki gibi çapkınlıkta da beceriksiz

Alper Potuk, 2013'te daha 22 yaşındayken Eskişehirspor'dan, Fenerbahçe'ye transfer olduğunda “Sahaların tozunu attıracak” gibi yorumlar yapılmıştı. Hem kulüp, hem de taraftarlar ondan çok şey bekliyordu. Evet, geçen sürede Alper Potuk bir yerlerin tozunu attırdı ama sahaların değil...

'Magazin hafızası'nı yokladığımızda Alper'in adının sürekli gece alemlerinde yer aldığını görüyoruz. Üstelik bunu tek başına da yapmıyor. Fenerbahçe'nin kendisi gibi yerli ve genç oyuncuları Salih Uçan ile Ozan Tufan da onunla birlikte gezmiş zamanında. Gelinen noktada ne Salih'in adı var artık ne de Ozan Tufan'ın. Her ikisi de kayboldu gitti. Alper Potuk ise bir zamanlar ilk 11'in değişmez ismiyken, artık son dakikalarda, zamandan çalmak için maça alınan oyuncu haline geldi.

Haberin Devamı

Sahadaki gibi çapkınlıkta da beceriksiz

GOOGLE'DA 139 BİN SONUÇ

Alper Potuk son olarak, 23 Ekim Salı gecesi, Maslak'taki bir gece kulübünde sabaha kadar üç kadınla eğlenirken görüntülendi. Bir futbolcu da tabii ki eğlenebilir. Ama takımın ertesi gün Belçika'ya yolculuğu var. Perşembe günü de Avrupa Ligi'nde Anderlecht ile maça çıkacak. Peki Alper nerede? Gece idmanında... Bilinen o ki, Tuvana Türkay ile ilişkisi sürüyor. Alper, daha önce de iki kadınla parti yaparken Tuvana Türkay'a yakalanmıştı. Binlerce özür sonrasında affedilmişti. Tekrar yakalandı. Zaten kendisiyle ilgili Google'a "Alper Potuk yakalandı" diye yazdığınızda tam 139 bin sonuç geliyor. Sahada beceriksiz olduğu kadar çapkınlıkta da beceriksiz.

Haberin yer aldığı Takvim Gazetesi "Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, tek maçta üç gol atamasa da bir gecede üç güzelle eğlenerek ‘hat trick’ yaptı" diye yazarak ironi yapmış. Bir ironi de ben yapayım. Çapkın erkek için "Her pası gole çevirir" tanımı yapılmış bir yerlerde. Alper, sahada aldığı pasları gole çeviremediği gibi, çapkınlıkta da gol atamıyor. Hep ofsayta düşüyor, pozisyonu kameralar (gazeteciler) görüntülüyor, e her şey ortada olunca da Alper hakem (sevgilisi) dahil kimseyi kandıramıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder