Mehmet Coşkundeniz SEN NASIL İSTİYORSAN ÖYLE GEÇSİN YENİ YILIN
HABERİ PAYLAŞ

SEN NASIL İSTİYORSAN ÖYLE GEÇSİN YENİ YILIN

Haberin Devamı

Ağlayacak mısın? Yeni gelen yılı da kendini bir hücreye hapsedip öyle mi geçireceksin? Geçmişe takılı kalıp pişmanlıklarının hesabını mı yapacaksın? Keşkelere mi yükleyeceksin yine zamanı? Yaşadığın güzel şeyleri bir kenara bırakıp hep kötü anılarını mı hatırlayacaksın?

Sana sunulan güzellikleri elinin tersiyle geri çevirip “Ben böyle mutluyum” rolüne mi bürüneceksin? Dostların var, seni seven, değer veren. Yine farkına varamayacak mısın onlar için ne kadar önemli olduğunun? Kaç kişiyi kıracaksın bu yıl? Kaç dostunu küstüreceksin? Her giden dostun ardından “O zaten şöyleydi, beni hiç anlamazdı” yalanına mı sığınacaksın?

[[HAFTAYA]]

Senin için bir şeyler yapmaya çalışan insanları görmezden mi geleceksin? Yüreğin sıkıntıyla atacak öyle değil mi? Huzursuzluk ve mutsuzluk kapından hiç ayrılmayacak. Peki bir kez olsun umuda şans vermeyecek misin? Geleceğe dair bir tek hayal bile kurmayacak mısın bu yıl da? Hiç hedefin olmayacak mı?

Ulaşmak için çaba göstermeyecek misin? “Armut piş ağzıma düş” sözü hayat felsefen olmaya devam mı edecek? Ya aşk? Burun çevirdiğin, elinin tersiyle ittiğin aşk?

Korktuğun, kaçtığın, asla cesaret edemediğin, hep uzaktan baktığın aşk? Küçümsediğin ve “Kesinlikle bana göre değil” dediğin aşk? Oysa zamanı güzelleştiren en önemli duygudur aşk. Ve sen, orada öyle duruyorsun ya, bir kez aşka açsan yüreğini bütün bu olumsuzluklardan kurtulacağını biliyorsun aslında. Söylesene, neden işine gelmiyor?

Hayatını değiştirebilecekken, umudu ve mutluluğu kucaklayabilecekken, hiç olmadığın kadar neşeli, hiç olmadığın kadar hayat dolu olabilecekken neden sırtını dönüyorsun? Bir kez aşık olsan, ne dostlarını kırardın ne de geçmişe takılı yaşardın. İnsan olmanın, dolu dolu gülebilmenin, keyifle yaşamanın ne demek olduğunu anlardın.

Şimdi “Bir an önce bitse” dediğin günlerin hiç bitmemesini isterdin. Her yeni yıl, yepyeni oluşumlara gebe olurdu. Sevgilisiyle el ele yeni yılı kutlamaya hazırlananları gördüğünde somurtup durmazdın. Yine de sen bilirsin. Senin için bu yıl nasıl istersen öyle olsun. Yine ağla, yine kahret, yine suçla hayatına girenleri.Yine geçmişin köhne anılarını düşünüp düşünüp suçla kendini Pişmanlıklarını hatırla hep, geçirdiğin güzel günler bir kez bimle gelmesin aklına.

Hatta dilersen sus bütün bir yıl boyunca, kimseyle konuşma, kimseyi yaklaştırma yanına. Madem böyle bir hayatı tercih edeceksin, öyleyse hiç şikayet etme. Kimseye yakınma, kimsenin seni anlamadığından dert yanma. Herkese olduğu gibi sana da iyi yıllar diliyorum ben.

Unutma, herkes kendi tercihini yaşar bu dünyada. Bens bütün bir yılı severek geçirmeyi tercih ediyorum. Delice severek... Aşkla ve maviyle...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder