Mehmet Coşkundeniz Senden hoşlanmadığını gösteren işaretler
HABERİ PAYLAŞ

Senden hoşlanmadığını gösteren işaretler

Sen birinden çok hoşlanıyorsun ama onun ne hissettiği konusunda bir türlü emin olamıyorsun. Belki de emin olamamanın nedeni, onun sana karşı pek de ilgisi olmamasından kaynaklanıyordur. Hatta bunu yüzüne açıkça söyleyemese de davranışlarıyla “Benden uzak dur” diyordur ama sen bunları göremiyorsundur.

Senden hoşlanmadığını gösteren işaretler

1- MESAJLARINA GERİ DÖNMÜYOR: En önemli gösterge. Hoşlandığın kişi senin mesajlarını yanıtlamıyorsa, sen tekrar mesaj atıp “Niye cevap vermedin?” diye sorduğunda da “Unuttum” ya da “Meşgulüm” gibi bahanelere başvuruyorsa belli ki o mesajları almak istemiyor.

Haberin Devamı

2- GÖRÜŞMEK İSTEMİYOR: Ne zaman bir yerlere gitmek için davette bulunsan ya işleri olduğunu söylüyor ya da başka sebepler buluyor. Açıkçası biri birinden hoşlanıyorsa eğer onu mutlaka hayatının öncelikleri arasına koyar. Koymuyorsa da senin hissettiğin gibi hissetmiyor demektir.

3- KARŞILAŞMAKTAN KAÇINIYOR: Seninle karşılaşma olasılığı bulunan yerlere artık gitmiyor. Hatta o oradayken sen geldiğinde hemen toparlanıp gidiyor. Evet bu birazcık can sıkıcı bir durum. Senden vebalı gibi kaçtığını düşünebilirsin. Ama o, senin konuyu yeniden flört meselesine getirmeni istemediği için kayboluyor.

4- KANKA GİBİ DAVRANIYOR: Bir önceki maddeden daha kötüsü var. Diyelim ki bir fırsat oldu ve konuşuyorsunuz. Mesela sana başkalarından söz ediyor. Hatta birini etkilemek için nasıl davranması gerektiğini falan soruyor. Bir çeşit kanka muamelesi yapıyor. Neredeyse “Eyvallah kardeşim” diyecek.

5- ‘BEN KÖTÜ BİRİYİM’: Mesajlarına cevap vermeye karar verdi ve sana yazıyor ama sürekli kendini kötülüyor. Hele hele ilişkiler konusunda ne kadar başarısız olduğunu, son ilişkisini nasıl berbat ettiğini anlatıyor. Tüm bunlar seni kendisinden uzak tutmak için. “Aradığın ben değilim” demeye getiriyor.

6- SENİ YOK SAYIYOR: Ortak arkadaşlarınızla grup halinde buluştuğunuzda asla senin yanında oturmuyor. Yalnız kalabileceğiniz ortamlardan kesinlikle kaçınıyor. Tüm arkadaşlarla gülüyor, eğleniyor ama senin esprilerine tepki bile vermiyor. İşin gerçeği, seni yok sayıyor.

Haberin Devamı

7- BAZEN KABALAŞIYOR: Sana karşı her zaman agresif davranıyor. Bir zorunluluktan dolayı konuşmanız gerekse bile bir an önce bitmesi için uğraşıyor. Hatta kasten kaba davranarak yanından gitmeni istiyor. Hayır, kendisini zora koşmuyor, düpedüz “Seni istemiyorum” diyor.

8- BAŞKASINI ÖNERİYOR: Evet, sana “Bak şöyle biri var, senin için çok uygun neden bir kahve içmiyorsunuz birlikte?” diyor. Peki, bu ne anlama geliyor? “Bana bulaşma da kime gidersen git. Hatta ben sana yardımcı olayım, onunla meşgul ol da ben de kurtulayım” anlamına geliyor.

9- ASLA İLGİLENMİYOR: Seninle ilgili hiçbir şey ilgisini çekmiyor. Konuyu sana getiren arkadaşlarına bile kırıcı sözler söylüyor. Yanındayken vücut dili kapalı ve sürekli kasılıyor. Göz teması kurmuyor, sözlerini duymak istemiyor. Senin hakkında hiçbir şey duymak istemiyor.

10- TAKİP ETMİYOR: Seni sosyal medyada görmezden geliyor. Sosyal medya gönderilerine yorum yapmıyor, beğeni atmıyor. Şimdi tüm bu maddeler ışığında tekrar düşün. Senden hoşlanmadığı, seni istemediği çok açık şekilde belli olan biri için zamanını harcamaya devam edecek misin?

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder