Mehmet Coşkundeniz 'Seni seviyorum' demenin zamanı gelmedi mi?
HABERİ PAYLAŞ

'Seni seviyorum' demenin zamanı gelmedi mi?

Dünyanın en sihirli cümlesi “Seni seviyorum”dur. Ancak bazıları daha önce yaşadığı kötü deneyimler nedeniyle “Seni seviyorum” deme zamanını sürekli erteler. Peki bunu nasıl anlayacağız? “Seni Seviyorum” demenin zamanının geldiğini hangi işaretler gösterir?

ÖNCE SORULARA BİR GÖZ ATALIM:

6 aydır birlikteyiz. Onunla birlikte vakit geçirmek, buluşma planları yapmak, varlığını hissetmek beni çok mutlu ediyor. Sevdiğimi söyleyeceğim ama ya aynı duygular onda yoksa? KEREM

Aramızda her şey mükemmel. Her buluşmamızda daha çok mutlu oluyorum. Cinsel uyumumuz harika. Ama ikimiz de birbirimize “Seni seviyorum” demedik. İkimiz de ilk adımı karşıdan bekliyoruz. EMEL

Haberin Devamı

Seni seviyorum demenin zamanı gelmedi mi

İŞTE İPUÇLARI...

1- BAKIŞLARIN NASIL?

İnsan sevdiği kişiye farklı bakar. Bu bakışlar sevgi içerir. Ona bakarken gülümsemeni engelleyemiyorsan, aklından “Şu anda baktığım kadın/ erkek tanıdığım en muhteşem insan” diye geçiriyorsan ve o da sana baktığında gözlerini gözlerinden çekemiyorsan, evet zamandır.

2- NE KADAR FARKINDASIN?

Onunla ilgili hiç kimsenin dikkat etmediği şeyleri fark etmeye başladın. Ayrıntılar senin için önemli hale geldi. Onu mutlu eden şeylere özen gösteriyorsun. Hatta o mutlu olduğu zaman sen de mutlu oluyorsun. Hakkındaki her şeyi bilmek için en küçük detaya bile dikkat ediyorsun. Evet dostum, seviyorsun.

3- HAYATININ İÇİNDE Mİ?

Farkında bile olmadan hayatının her alanına onu dahil etmişsin. Örneğin arkadaşların tanıyor. Ailedeki sırdaşların tanıyor. İşyerindeki arkadaşlarının onun varlığından haberi var. Bir plan yaparken mutlaka onun fikrini alıyorsun. Hayatınla ilgili önemli kararlarda ondan akıl alıyorsun. Daha ne olsun?

4- SÜREKLİ ÖZLÜYOR MUSUN?

Sadece bir yere gittiğinde ya da kısa süreli ayrı kaldığınızda değil, akşamını bile onsuz geçirdiğinde özlüyorsun. Akşam ayrılıp sabah tekrar buluştuğunuzda sanki 10 gündür görüşmemiş gibi ona sarılıyorsun. Hiç gitmesin, hep senin yanında kalsın istiyorsun. O zaman böyle bir kavuşma anında neden ona ‘Seni seviyorum’ demiyorsun?

5- ÖNCELİK HEP ONUN MU?

Daha önce hayatındaki öncelikler farklıydı. Belki işin, belki ailen, belki arkadaşların her şeyden daha önemliydi. Ama şu anda ondan daha önemli bir şey yok. Bir telefonuyla her şeyi erteleyip ona koşabiliyorsun. Arkadaşlarınla vakit geçirirken bile yanında o olmadığı için keyif almıyorun. Tebrikler, seviyorsun.

Haberin Devamı

6- ÇABA GÖSTERİYOR MUSUN?

Elbette sizin de tartışmalarınız, kavgalarınız oldu. Ama bu tartışmalardan sonra “Adam sende” demeden, yeniden bir araya gelmek için çaba gösteriyorsun. Hatalı o olsa bile, ilk adımı atabiliyorsun. Bunları yaparken ‘Gurur’ sözcüğü yanından bile geçmiyor. Yani hiç pes etmiyorsun. Sevdalılar kulübüne hoş geldin.

7- GELECEK PLANLIYOR MUSUN?

Aranızda hiç konuşulmamış olsa da ilişkinizin uzun yıllar devam edeceği konusunda hislerin var. Hatta bununla ilgili planlar yapıyorsun. Çocuklarınız olacak mı, nerede evleneceksiniz, nasıl bir evde yaşayacaksınız... Farkında olmadan kendini bunları düşünürken buluyorsun. Artık bunları onunla konuşmanın zamanı gelmiş demektir.

8- ONU BENİMSİYOR MUSUN?

Haberin Devamı

Herkesin zaafları, defoları vardır. Tabii ki onun da var. Sen bunlardan şikayet etmek yerine kabul etmişsin. Yani onu değiştirmek bir yana dursun, başkalarına aykırı gelen tarafları bile hoşuna gidiyor. Her şeyiyle, kişiliğiyle, yaşam tarzıyla onu benimsemiş durumdasın. Öyleyse daha ötesini aramanın alemi yok. Hemen konuş.

9- HEYECANIN SÜRÜYOR MU?

İlişkinizin başlarında yaşadığın o deli kalp çarpıntıları, nefesinin kesildiği anlar sürmüyor olabilir. Ama yine de onu gördüğünde kalbin pıt pıt atıyor. Senin için söylediği güzel sözler heyecanını artırıyor. Elini tuttuğunda, bir öpücük verdiğinde kendinden geçiyorsun. Sevginin bundan daha güzel bir kanıtı olamaz zaten.

10- HEP YANINDA MISIN?

Kötü anlarında, hastalığında, bir problem yaşadığında maddi ve manevi yanında oluyorsun. Onu mutsuz eden şeyleri düzeltmek için uğraşıyorsun. “Sana ihtiyacım var” dediğinde her şeyi bırakıp ona koşabiliyorsun. Artık başka hiçbir şeyi düşünme. Sen onu çok seviyorsun ve o da bunu bilmeyi hak ediyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder