Mehmet Coşkundeniz Senin mutluluğun benim mutluluğum
HABERİ PAYLAŞ

Senin mutluluğun benim mutluluğum

Mehmet Erdem’in Hürriyet’ten Hakan Gence ile yaptığı röportajda söylediği bir söz çağımızın mottosu olmalı bence. Mehmet Erdem şöyle diyor:

“Ben tek başına mutlu olunabileceğine inanmıyorum. Herkes total mutluluğun biraz da başkalarının mutluluğuyla ilintili olduğunu anlayabilse daha rahatlayacağız.” Altına imzamı attığım bu görüşe biraz katkı yapmak isterim.

  • Sen mutlusun ama sevgilin mutsuzsa iyi bir ilişki yaşayamazsın.
  • Sen mutlusun ama arkadaşların mutsuzsa sosyal hayatın çekilmez olur.
  • Sen mutlusun ama ailen mutsuzsa kendini yalnız hissedersin.

İşte bunları yaşamamak için başkalarının mutluluğuyla da ilgilenmeli insan. “Hayatınızı başkalarının mutluluğuna adayın” demiyorum ama hayatımızdaki insanların mutlu olmasını sağlamak için yapabileceklerimiz varsa bunları yapmaktan kaçınmamamız gerekiyor.

Haberin Devamı

Bizim için çok önemsiz olan bir telefon konuşması, bir mesaj, bir kahve içimi buluşma, o insanı tahmin edemeyeceğimiz kadar mutlu eder. Ve inanın bana, bu olay size de mutluluk olarak yansır. Onlara iyi gelen her şey, size de iyi gelir. Tam bu yazıyı yazarken Twitter’da sevgili Şenay Düdek’in bir tweetine rastladım. Prof. Dr. Arif Verimli ile bir diyaloğunu yazmış Şenay.

Arif Verimli: “İnsanlara en iyi gelen ilaç ilgi ve sevgidir.” Şenay Düdek: “Peki hocam işe yaramazsa?” Arif Verimli: “Dozunu arttırın o zaman...”

İHANET SARMALI

Daha geçen pazar “Aldatıp da yakalanmayan yoktur” diye yazmıştım. Aslı Bekiroğlu’nun ihaneti de benim bu yazımı doğruladı. Çağrı Telkıvıran ile sevgili olan Aslı Bekiroğlu, birkaç gece önce Kubilay Aka ile el ele yürürken görüntülendi. Buna dikkatsizlik mi diyelim yoksa bile bile lades mi bilemiyorum.

Zaten yakalanırsın da, İstanbul’da öyle herkesin bildiği sokaklarda el ele yürürsen daha çabuk yakalanırsın. İşin ilginç yanı bu görüntüleri de tesadüfen aracıyla oradan geçen müzisyen Metin Özülkü çekiyor. Metin Özülkü aslında Kubilay Aka’yı görüyor.

Tanıdığı için de bir selam vermek istiyor fakat o da ne, Aka’nın yanında Aslı Bekiroğlu var. Görüntülerin yayılması da fazla zaman almıyor zaten. Temeli ihanete dayalı ilişkilerin sürmesi imkansızdır. Bu nedenle Kubilay-Aslı ilişkisine fazla süre vermiyorum. Yanılacağımı da sanmıyorum. Bu arada, Aslı Bekiroğlu’nun eski sevgilisi Can Koçkan’ı, Kubilay Aka’nın da eski sevgilisi Miray Daner’i aldattığı iddialarını da hatırlatmak isterim.

Haberin Devamı

BU İLİŞKİLER FAZLA SÜRMEZ

İhanetle başlayan ilişki sürmez ama biteceği daha baştan belli olan farklı ilişkiler de vardır.

  • Eski sevgiliyi unutmak için başlayan ilişki de sürmez. Böyle bir ilişki size ne eskisini unutturur ne de yeniden mutlu olmanızı sağlar.
  • Yalnızlık korkusuyla başlayan ilişkiler de bitmeye mahkum. Sadece sıkıntınızı gidermek için yaşayacağınız bu ilişki inanın bana canınızı daha çok sıkar.
  • Çok iyi tanıdığınız dostunuzla yaşayacağınız ilişki mutlaka biter. Aşk başka, dostluk başka. Üstelik bittiğinde dostunuzu da kaybedersiniz.
  • Arkadaş baskısıyla başlayan ilişkinin sürmesi mümkün değil. Tüm arkadaşlarınız ya sevgili, ya da evli. Size de birini buluyorlar ya, yürümüyor maalesef.
  • Eski sevgilinin yakın arkadaşıyla başlayan ilişki kötünün kötüsüdür. Yani gerçekten aşık olsanız bile bunu açıklamak da dünyanın en zor işidir.
  • Eskisiyle yeniden başlayan ilişkiden de bir şey çıkmaz. Adı üstünde o eskidir, eskide kalmıştır. Anlık özlemlerle yaşanan dönüşler acınızı artırır.
  • Sadece sekse dayalı ilişkinin ömrü kısadan da kısadır. Yaşadığınız seks istediği kadar mükemmel olsun, bir süre sonra tutku mutlaka azalacaktır.
  • Maddi çıkara dayalı ilişkilerin hiç şansı yoktur. Kalbin ve ruhun katılmadığı bu tarz ilişki geçicidir. Üstelik saygının da olmadığı bir durumdur.
Sıradaki haber yükleniyor...
holder