Mehmet Coşkundeniz Sevgili gidince eski eşi hatırlamak
HABERİ PAYLAŞ

Sevgili gidince eski eşi hatırlamak

Gülben Ergen, magazin dünyasının her dönem gündeminde olmayı başarabilen bir isim. Başına gelen kötü olayları iyi yönetiyor, sonunda öyle ya da böyle kârlı çıkıyor.

Gülben Ergen’in gönül ilişkilerinde hep bir olay var. Eski eşi Erhan Çelik ile ayrılma sürecinde yaşananları şöyle bir hatırlayalım. Erhan Çelik’i Tolga Duğles ile aldattığı ileri sürüldü. Üstelik Tolga Duğles de evliydi. Gülben Ergen bu ilişkiyi hiç kabul etmedi. Oysa özellikle İzmir sosyetesi bu ilişkinin yakın tanığıydı. Tolga Duğles’in eşi Yasemin Duğles’in evi terk ettiği, Tolga’nın babasının bu ilişkiye karşı çıktığı için oğlunu şirketten aforoz ettiği İzmir’de aylarca konuşuldu.

Haberin Devamı

Gülben Ergen’in bu tür durumlarda hemen devreye soktuğu önemli bir kozu var: Üç çocuğunun babası, eski eşi Mustafa Erdoğan. Başı sıkıştığında Mustafa Bey ya bir açıklama yapıyor ya da Gülben Hanım, Mustafa Erdoğan ile (yanlarında genellikle çocukları da oluyor) bir fotoğrafını, aileye vurgu yaparak Instagram’da paylaşıyor.

Sevgili gidince eski eşi hatırlamak

19 Ekim 2018

Ancak, Gülben Ergen zamanlamaya çok dikkat ediyor. İlişkisi devam ederken, sosyal medya paylaşımlarında Mustafa Erdoğan yok. İlişki bitiyor, eski eş hatırlanıyor ve fotoğraflar paylaşılıyor.

Son ilişkisinde de böyle oldu. Gülben Ergen, birkaç gün önce Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki bir davete giderken uçakta Mustafa Erdoğan ile karşılaşmış. Hemen bir fotoğraf çekip Instagram story’sine koymuş. Burak Törer ile yakın zamanda ayrıldı. Burak Bey hayatındayken tek kare Mustafa Erdoğan yok, ilişki bitince eski eş paylaşımlarda...

Sevgili gidince eski eşi hatırlamak

27 Haziran 2018

Her boşanmış kadın bunu yapar mı, bilmiyorum. Ama bazı kadınların eski eşlerini, ilişkileri olmadığı dönemlerde daha çok hatırladığını biliyorum.

'EX'TEN 'NEXT' OLUR MU?

Başlık yarı İngilizce yarı Türkçe. ilişkiler dünyasının çok bilinen bir terimi... ‘Ex’ ölmüş, ‘next’ gelecek demek. ‘Eski sevgiliden yeni sevgili olmaz’ anlamında kullanılıyor.

Sevgili gidince eski eşi hatırlamak

Sıla ile Ahmet Kural barışınca bu terim tekrar gündeme geldi. Hadi gelin yine hatırlayalım. Niye ayrılmışlardı? Yazılanlara göre, Sıla bir erkekle yemek yemiş, zaten kişilik olarak kıskanç olan Ahmet Kural bunu öğrenince kendini kaybetmişti. Sıla’yı kollarından tutup sert bir şekilde sarsmış, Sıla da ona yol vermişti.

Haberin Devamı

Peki, ne değişti de yeniden bir araya geldiler? Ahmet Kural artık pamuk gibi bir insan mı oldu? Sıla bu kıskançlıkları tolere edecek seviyeye mi geldi?

Eski sevgiliden yeni sevgili yapmak, ancak ayrılık sebebi ortadan kalktıktan sonra mümkün. İnsanların (kötü alışkanlıklar dışında) kişilik özelliklerinin değişmediğini biliyoruz. O zaman aralarındaki aşkın gücüne güveniyorlar. Bu anlaşılabilir bir şey. Bu kez de şöyle bir tehlike ortaya çıkıyor: Aşkın o ‘pırpır’ dönemi bittiğinde yani hormonlar normal seviyeye döndüğünde ne olacak? Ben bunu tahmin edebiliyorum da, yaşayıp görelim bakalım.

Bu arada, Sıla’nın Ahmet Kural’a evlilik ve çocuk şartıyla döndüğü öne sürüldü. İşte bu olacak şey değil. Sıla gibi, güçlü hatta zaman zaman ‘maskülen’ olabilen bir karakterin böyle bir şart öne sürmesi mümkün değil. Üstelik, yukarıda belirttiğim gibi yeniden sevgili olmalarının sebebi aşksa, aşk koşulsuz, şartsız yaşandığında aşktır. Diğeri sadece hesaptır. Gelelim başlıktaki soruya... ‘Eski sevgiliden yeni sevgili olmaz’ der, noktayı koyarım.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder