Mehmet Coşkundeniz Sevgilim çok zengin ilişkimiz yürür mü?
HABERİ PAYLAŞ

Sevgilim çok zengin ilişkimiz yürür mü?

Aşkın ömrü nasıl uzar? Erkekler zeki kadından korkar mı? İnternette tanışılan biriyle ciddi ilişki yaşanır mı? Ve daha birçok sorunun cevabı bu yazıda...

SEVGİLİM BENDEN ÇOK DAHA ZENGİN. BU İLİŞKİ YÜRÜR MÜ?

Bazen evet, bazen hayır. Sevgilin zenginliğini senin yüzüne çarpmıyorsa, hatta sen rahatsız olmayasın diye senin gibi giyinip, senin gittiğin yerlere gidiyorsa bu ilişki yürür. Ama sürekli zenginliğinden söz edip seni utandırıyorsa, hatta bazı markaları bilmediğin için, bazı yemekleri hiç tatmadığın için seninle dalga geçiyorsa, hayır yürümez.

Haberin Devamı

Sevgilim çok zengin ilişkimiz yürür mü

ERKEKLER ZEKİ KADINDAN KORKAR MI?

Hayır, erkekler kendilerinden daha zeki olduğunu başkalarının önünde sürekli gösteren kadınlardan korkar. Çünkü hiçbir erkek zayıf yönüyle yüzleşmek istemez. Ama zeki kadın da zaten erkeğini başkalarının önünde küçük düşürmez. Zeki kadından korkan bir başka erkek tipi de aldatmayı alışkanlık haline getirenlerdir. Aldattığı zaman yakalanacağını düşünen erkekler bu tür kadınlardan uzak durur.

İLK BULUŞMADA ÖPÜŞMELİ MİYİM?

Bu tamamen senin tercihin. Hangi noktaya kadar gideceğini sen belirleyeceksin. Karşısındaki insanın talebi olsa da kendi duygularının sesini dinlemelisin. “Öpüşmezsem ya beni bir daha aramazsa?” gibi sorulara sakın aldanma. İkinci buluşmayı belirleyen şey asla öpüşme değildir.

AŞKIN ÖMRÜNÜ UZATMAK MÜMKÜN MÜ?

Kimyasını uzatmak mümkün değil ama aşkın yarattığı o tatlı anları uzatmak mümkün. Unutma ki; aşıkken yaşadığın o güzel duyguları sana tattıran kişi hâlâ yanında. Onunla birlikte yine kaçamaklar yapmak, uzun uzun parklarda, bahçelerde oturmak, gezmek, eğlenmek elinde. Aşkı ilişkinin her anına yansıtabilmen için mutlaka çaba göstermen gerekiyor.

AİLEM KARŞI ÇIKIYORSA O İLİŞKİYİ BİTİRMELİ MİYİM?

Gerçekten aşıksan zaten istesen de bitiremezsin. Ama aşık olmadan bir ilişki yaşıyorsan, ‘mantık evliliği’ düşünüyorsan o zaman zaten kolay vazgeçilebilir biriyle birliktesindir. Ailenin söyledikleri önem arz eder ve eninde sonunda bu ilişkiyi bitirirsin. Aşık olduğun durumlarda ise ailene de, arkadaşlarına da, sosyal çevrene de karşı koyarsın.

Haberin Devamı

İNTERNETTE TANIŞILAN BİRİYLE CİDDİ İLİŞKİ YAŞANIR MI?

İnternet de bir sosyalleşme ortamı. Sadece tanışma için kullanıldığında sorun teşkil etmiyor. İnternette tanıştığın kişiyle gerçek hayatta ilişki kurduğunda ciddi olup olmayacağını da anlarsın. Ama bunu internet üzerinden anlamana imkan yok. Birisi sana henüz hiç görüşmeden “Seviyorum, aşığım, ciddiyim” diyorsa inanma.

SEVGİLİM BENİ ARKADAŞLARIYLA NEDEN TANIŞTIRMIYOR?

Bunun iki sebebi olabilir. Birincisi sevgilin henüz seni tam bir sevgili olarak görmüyor. Duygularından emin olmayabilir. İkincisi, senin varlığını bilmesini istemediği kişiler olabilir. Yani henüz bağını koparmadığı ve hâlâ arkadaş grubunda yer alan eski bir sevgili ya da potansiyel bir sevgili adayı. Seninle henüz tam olarak ilişkisi oturmadığı için potansiyel adayı da elinden kaçırmak istemiyordur. Bu durum uzun sürerse ilişkini gözden geçirmeni öneririm.

HİÇ GÖRMEDİĞİM BİRİNE AŞIK OLMAM MÜMKÜN MÜ?

Hayır, değil. Aşkın kimyasının harekete geçmesi için mutlaka iki insanın karşı karşıya gelmesi gerek. İnternetteyken hissettiğin şey hoşlanma, merak, beğeni ve hatta arzu. Ama asla aşk değil. Ona karşı çok yoğun şeyler hissediyorsan mutlaka karşı karşıya gelmelisin. Bu arada yüz yüze görüşmede hissettiklerin konusunda hayal kırıklığına uğrayabileceğini unutma.

Haberin Devamı

SANAL SEKS ALDATMA SAYILIR MI?

Bu konuda iki görüş var. Düşüncede kaldığı ve eyleme geçmediği sürece aldatma sayılmayacağını söyleyenler ve eyleme geçmese de bunun kesinlikle aldatma olduğunu savunanlar. Ben aldatmanın tanımını yapmakla yetineyim. Eşin ya da sevgilinin haberi olmadan girilen her türlü duygusal ya da fiziksel ilişki aldatmadır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder