Mehmet Coşkundeniz Sevgilimin hayatında başka biri mi var?
HABERİ PAYLAŞ

Sevgilimin hayatında başka biri mi var?

Boşanmış bir adamla 5 aydır beraberim. Bana zaman ayırmıyor, hep işini bahane ediyor. Hayatında başkasının olup olmadığını sordum “Kuruntu yapıyorsun” dedi.

Her aradığımda işi var. Hafta sonları telefona cevap vermiyor. Ben üsteledim diye ilişkiyi de bitirdi. Bir de benimle evleneceğini sölüyordu. Ne yapmaya çalışıyor? ● SABAH YILDIZI

Evet hayatında biri var. Hatta bir değil, birkaç kadın var. Daha da ötesi hafta sonları telefon açılmadığına göre boşanmamış bile olabilir. Evlenmekten söz etmesinin tek nedeni de seni bir şekilde elde tutmak istemesiydi.

Haberin Devamı

Yani kendisi açısından bu sözün hiç önemi yok. Zaten büyük olasılıkla evlenme konusunu başka kadınlara da açmıştır. İlişki bittiği için şanslısınız. Aramayın. Ararsa konuşmayın. İletişimi tamamen kesin.

NEDEN BULUŞMAK İSTEMİYOR?

İş için gittiğim bir etkinlikte bir beyle tanıştım. Sosyal medyadan beni ekledi ve seviyeli mesajlarından etkilendim. Tanışalı 2 hafta oldu ama buluşma konusunu hiç açmadı.

Bu sizce tuhaf değil mi? Üstelik ona yeşil ışık da yaktım. Bulamadığı bir kitap vardı, buluşursak getirebileceğimi söyledim. Yoksa ben mi aceleci davranıyorum? ● G.A.

Açıkçası buluşma niyetlisi değil. Bunun üç sebebi olabilir. Seni beğenmemiştir. Ama seninle tanışıp mesajlaştığına göre bunu eleyebiliriz. İkincisi ilişki sorumluluğundan kaçıyor olabilir. Yani senin geçici ilişkiler istemediğini anlamıştır.

Üçüncüsü hayatında başka biri olabilir. Bir kaçamak yapmaya niyetlenmiş ama bunu becerememiştir. İyisi mi boşa vakit kaybetme. Çünkü sen yapabileceğini yapmışsın. Demek ki cesareti yok. Cesareti olmayanlarla da aşk yaşanmaz.

AŞK HER ZAMAN KARŞILIKSIZ MI OLUR?

Aşkla aram hiç iyi değil. Sürekli karşılıksız aşka düşüyorum. Aşık olduğum kişiye duygularımı itiraf ediyorum, sonra pişman oluyorum. Karşılıksız olarak kimseye aşık olmayacağımı söylüyorum, çünkü sonra çok üzülüyorum. Sonra yine karşılıksız olarak aşık oluyorum. Neden? ● C.Y.

Aşk, bir arayış olarak da adlandırılabilir. Ve aşk bir başkasının karşılık vermesine bağlı değildir. Siz birine aşık olursunuz ama karşılık alamazsınız. Eminim size de aşık olan ama sizden karşılık alamayanlar vardır. Aşk arayışında zaman zaman bunlarla karşılaşırız.

Haberin Devamı

Kendimize verdiğimiz sözleri tutmamızın da imkanı yoktur. Yani birine aşık olmamızı engelleyemeyiz. Birine ne zaman aşık olacağımızı belirleyemeyiz. Size söyleyeceğim tek şey aşık olduğunuzu karşı tarafa söylemeden önce onun da duygularından emin olun. Böylece daha az üzülürsünüz.

İlan-ı aşk

SENİNİM

Güneşin hiç doğmayacağı, Dünyanın bir daha dönmeyeceği, Baharın yeniden gelmeyeceği, Dolunayın görünmeyeceği, Kuş seslerinin duyulmayacağı, O güne kadar sadece seninim. Sen de kıyamete kadar benimle olur musun? ● ASKER EMRE

BİRLİKTE GÜLELİM

Seninle olmanın en güzel yanı birlikte gülebilmek. Hayatın bütün zorluklarına birlikte direnebilmek. İyi günde de kötü günde de aşkımızın kıymetini bilebilmek. Ben sensiz gülmeyi sevmiyorum. Öyleyse sonsuza kadar birlikte gülelim. Haydi gel evlenelim... ● MURAT’IN

Beni affet

BEN SENSİZ NEYLERİM

Hiçbir şey tesadüf değildir sevgilim. Ne aşkımızın başlaması ne de şimdi yaşadığımız ayrılık. Belli ki sevdamız bir sınavdan geçiyor. Bunu başarmamızın tek yolu el ele olmak. Ben sensiz neylerim? Bırakma elimi, gel bu sınavı da birlikte geçelim. ● AYDAN

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder