Mehmet Coşkundeniz Sevgiliyi 14 Şubat'ta nasıl mutlu etmeli?
HABERİ PAYLAŞ

Sevgiliyi 14 Şubat'ta nasıl mutlu etmeli?

Haftaya bugün ‘Sevgililer Günü.’ “Bize her gün Sevgililer Günü” deyip sevgiliyi kandırmaya çalışmayın, buna kimse inanmıyor. “Ne yapmalı, ne etmeli, sevgiliyi nasıl mesut etmeli” soruları epey fazla gelmeye başladı. İşte o sorulara topluca yanıt...

ERKEKLER İÇİN

TELEFON VE MESAJ

13 Şubat’ı, 14 Şubat’a bağlayan gece saat 24.00’te, sevgilinize kutlama mesajını göndereceksiniz. Mesajı “Sevgililer Günümüz kutlu olsun... Nice Sevgililer Günü’ne...” diye bitirin. Böylece ilişkinizin daha uzun yıllar sürmesini istediğinizi belirtmiş olacaksınız. Ertesi gün, yani 14 Şubat’ta uyanır uyanmaz sevgiliyi arayacaksınız. Bir kez de sözlü olarak onu ne kadar sevdiğinizi anlatacaksınız.

Haberin Devamı

Sevgiliyi 14 Şubatta nasıl mutlu etmeli

ÇİÇEK

Sevgililer Günü’ çiçeksiz olmaz. Bu özel günün çiçeği de kesinlikle kırmızı güllerdir. Çiçeğinizi asla internet üzerinden göndermeyin. Çünkü internetteki çiçek gönderme siteleri o kadar özensiz ki geçen sene, ‘Sevgililer Günü’ çiçeklerini 15 ve 16 Şubat’ta teslim eden siteler olduğunu hatırlatayım. Bu işi bir çiçekçiyle halledeceksiniz. Çiçeğin gönderileceği saat öğle civarında olmalıdır. Üzerine mutlaka yine sevgi sözcüklerinin yer aldığı bir kart yazın.

HEDİYE

Alacağınız hediyede yaratıcılığınız önemlidir. Buluşmanıza birkaç saat kala gidip herhangi bir mağazadan en pahalı ayakkabı ya da giysiyi almanızın inanın bana hiçbir değeri yok. Değişik bir şey bulmalısınız. Bulduğunuz şeyin maddi değeri düşük olabilir. Ama onu bulabilmek için o kadar çok zaman harcamışsınızdır ki işte asıl etkileyici olan budur.

GİYİM

Her günkü gibi giyinmeyin. Mümkünse ve bütçeniz elveriyorsa o gece giymek üzere yeni bir giysi alın. Gideceğiniz yere göre giyinmenizde fayda var. Romantik bir restorana gidiyorsanız, kot, sweat, spor ayakkabı giyemezsiniz. Takım elbise bir erkeğe her zaman çok yakışır. Bakımınızı unutmayın. Mutlaka traş olun, deodorant ve parfüm sürün.

MEKAN

İşte zurnanın zırt dediği yer... Bulunduğunu şehrin en romantik mekanı neresi? Herhalde bunu biliyorsunuzdur. “Klasik” demeyin, inanın bana her zaman iyi sonuç verir. Sizin gibi çiftlerin gittiği bir yerde daha rahat edeceğinizi unutmayın. Hediyenizi daha önce verdiyseniz sorun yok. Orada verecekseniz, oturduktan birkaç dakika sonra, yemeğe başlamadan önce verin.

Haberin Devamı

KADINLAR İÇİN

TELEFON VE MESAJ

Tam gece yarısı beklediğiniz mesajı gönderdi. Artık sizden mutlusu yok. Bu mutluluğunuzu vereceğiniz cevapta mutlaka belli edin. Sevgilinizin coşku dolu mesajına “Ben de seni seviyorum” diye değil, aynı coşkuyla, size özel cümlelerle yanıt verin. Ertesi gün telefon ettiğinde de telefonu yine coşkuyla açın, sizi ne kadar mutlu ettiğinden söz edin.

ÇİÇEĞE YANIT

Öğle saatlerinizde çiçeğinizi aldınız. İşyerinizde havanız binbeşyüz. Evde sevinçten ayaklarınız yere basmıyor. Öyleyse hemen telefona sarılıyorsunuz ve sevgilinizi arıyorsunuz. Teşekkür ettikten sonra o kartta yazılanları bir kez de siz ona okuyorsunuz. Böylece kendi yazdığının ne kadar değerli olduğunu ona hatırlatıyorsunuz.

HEDİYE

Erkeklerin tutkuyla bağlı oldukları hobileri vardır. Bu hobilerle ilgili hediye edilen her şey çok hoşlarına gider. Tamirat işlerinden hoşlanan sevgilinize; uzun süredir almayı düşündüğü matkabı ve alet çantasını alabilirsiniz mesela. Halı sahada futbol oynamaktan hoşlanan sevgilinize ayağını rahat ettirecek halı saha futbol ayakkabısını alabilirsiniz. Yani, aslında böyle şeyler alarak sevgilinize “Ben seni olduğun gibi kabul ediyorum, değiştirmeye çalışmıyorum” mesajı veriyorsunuz.

Haberin Devamı

GİYİM

Kadınlar özel günlerde ne giyeceklerini haftalar önce belirler. Benim bu konuda ahkam kesmem doğru değil. Ama giysiniz tabii ki o geceye özel olsun. Mesela ilk randevunuzda giydiğiniz bir şeyi bu ‘Sevgililer Günü’nde de giyebilirsiniz. Ama lütfen karşınızdaki erkeği bu konuda test etmeyin. “Bak bakalım üzerimdekini hatırlayacak mısın?” demeyin, gecenizi berbat edersiniz. Madem böyle bir şey giydiniz bunu ona siz hatırlatın.

DAVRANIŞ

Gittiğiniz mekanda sevgilinizin sıcak davranışlarına karşılık verin, çekinmeyin. Dans etmek istiyorsanız edin, el ele tutuşmak istiyorsanız tutuşun. O masada geçmişteki hataları konuşmayın. Başka kişilerin ilişkilerini masaya yatırmayın. Sevgilinizi kimseyle karşılaştırmayın. Geleceğe dair sözler istemeyin. Sadece o gecenin tadını çıkarın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder