Mehmet Coşkundeniz Siz iki aşık kafaları karışık
HABERİ PAYLAŞ

Siz iki aşık kafaları karışık

Önceleri birbiriniz için sohbet ettiğiniz sıradan kişilersinizdir. Sonra bir bakarsınız ki bu sohbetlerden hoşlanıyorsunuz. Derken farkına varmadan birbiriniz için önemli insanlar haline dönüşüyorsunuz. Ama yine de bu iletişime ‘aşk’ adını konduramıyorsunuz. Öyle kafanız karışık, şaşkınlık içinde olana bitene anlam vermeye çalışıyorsunuz. Bence çoktan ateş bacayı sarmış. İşte aşkın başladığının 10 işareti...

Siz iki aşık kafaları karışık

1. FARKLI DAVRANIŞ

Birbirinize, çevrenizdeki diğer arkadaşlarınızdan daha farklı davranıyorsunuz. Yan yana geldiğinizde belki daha utangaç, biraz daha dikkatli ve heyecanlı oluyorsunuz. Eliniz ayağınız birbirine karışıyor, söyleyeceğiniz kelimeleri unutuyorsunuz.

Haberin Devamı

2. ÖZLEM DUYGUSU

Bir aradayken zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyorsunuz. Ayrıyken de birbirinizi özleyip yeniden buluşacağınız anın hayalini kuruyorsunuz. Konuşmamak, yazmamak için kendinizi zor frenliyorsunuz.

3. GİYİME, BAKIMA ÖZEN

Giyiminize, kişisel bakımınıza daha fazla özen göstermeye başladınız. Onun için çekici biri olma çabası içindesiniz. Mis gibi parfümler, gıcır gıcır kıyafetler alırken aklınızda hep onun beğenip beğenmeyeceği endişesi var.

4. ÖVGÜLER, İLTİFATLAR

Elbette arkadaşlarınız da size “Bugün çok güzelsin, yakışıklısın” diyordur. Ama bunu o söylediği zaman işler değişiyor. Onun küçücük bir iltifatı bile bütün gününüzün iyi geçmesini sağlıyor.

5. HER ŞEYİ ANLATIYORSUNUZ

Hayallerinizi, sırlarınızı, ailenizi, travmalarınızı, beğenilerinizi, kısacası sizi siz yapan ne varsa her şeyi birbirinize anlatmaktan çekinmiyorsunuz. Çünkü ona güveniyorsunuz. Ve bu duygu kendinizi şahane hissetmenizi sağlıyor.

6. ZAMAN AYIRMAK

Birbirinize her durumda zaman ayırabiliyorsunuz. Başka işlerinizi erteleyip, buluşarak sohbet etmeye bayılıyorsunuz. Bu tür kaçamaklar sizi keyiflendiriyor, yanından ayrıldığınızda yüzünüzdeki gülümseme asla geçmiyor.

7. BAŞKALARINA İNKAR

Arkadaşlarınız olanın bitenin farkında. Size, “Vayyy, hayırlı işler” dedikçe siz inkar ediyorsunuz. “Abartmayın canım, sadece iki iyi arkadaşız” diye geçiştiriyorsunuz. Ama bunu söylerken yüzünüzün kızarmasını, nabzınızın yükselmesini engelleyemiyorsunuz.

Haberin Devamı

8. ENDİŞE EDİYORSUNUZ

Birkaç saat haber alamadığınızda aklınıza hemen kötü şeyler geliyor. Sonra telefonunuz çalıyor, arayanın o olduğunu görüyorsunuz ve sanki yeniden doğmuş gibi hissediyorsunuz.

9. ARADAKİ GERİLİM

Yanlışlıkla birbirinize dokunduğunuzda elektrik çarpmış gibi oluyorsunuz. Bazen gereğinden fazla yakın olduğunuzda sıcaklığını bütün hücrelerinizde hissediyorsunuz. Çünkü birbirinizi feci şekilde arzuluyorsunuz.

10. TAVİZ VERİYORSUNUZ

Aklınıza, mantığınıza uymayan şeyleri birlikteyken yapabiliyorsunuz. Ertesi gün erken kalkmanız gerekse bile geç saatlere kadar telefonda konuşabiliyorsunuz ya da sırf o istedi diye değişik bir yer görmek için kilometrelerce yolu gidebiliyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder