Mehmet Coşkundeniz Survivor'un şampiyonu Murat Ceylan
HABERİ PAYLAŞ

Survivor'un şampiyonu Murat Ceylan

Bir Survivor daha sona erdi ve finalde Seda’yı geçen Yusuf şampiyon oldu. Bodrum’daki final gecesini yerinde izledim.

Öncelikle Bodrum Kalesi’nde finali izleyen 1600 kişinin olduğunu, bir o kadarının kapıda kaldığını, ayrıca Bodrum’un çeşitli yerlerine konan dev ekranlardan da binlerce kişinin programı heyecanla takip ettiğini belirtmeliyim.

Beni asıl etkileyen, ufak tefek aksaklıkların dışında organizasyonun mükemmele yakın oluşuydu.

Bunca kişiyi kalenin içindeki koltuklara sorunsuz oturtmak, canlı yayın akarken konrol etmek ve program bitiminde yine sorunsuz bir şekilde dağılmalarını sağlamak kolay iş değil.

Haberin Devamı

Ne Yunan takımında ne de Türk takımında benim favorilerim kazanabildi. Yunan takımında favorim Dimitra finalde Dalaka’ya, Türk takımında da favorim Seda, Yusuf’a yenildi.

Özellikle Türk izleyicisinin ajitasyona prim verdiği bir gerçek. Tam bir atlet olan Seda’nın yerine mağdur edebiyatını çok kullanan Yusuf’un fazla oy almasını buna bağlıyorum. Açıkçası zaten çok parlak olmayan bir sezondu bu seneki.

Sezonun parlayan yıldızı ise Alp Kırşan’ın yerine gelen Murat Ceylan oldu. Hem final gecesi, hem de sezon boyunca yaptığı sunumlar mükemmeldi.

Türkiye yeni bir sunucu kazandı. Acun Ilıcalı da zaten “O kadar iyi sundu ki, sadece Dominik’te olmadığım zamanlar değil, oradayken de sunumu Murat’a bıraktım” diyerek hakkını verdi.

Murat iki kez yarışmacı olarak katıldığı Survivor’da şampiyon olamadı ama sunuculuk yaptığı bu sezon, benim şampiyonum oldu.

ÜNLÜLER GÖNÜLLÜLER

Final sonrası kuliste Acun ve ekibiyle sohbet ederken bu yılki Türk-Yunan konseptinin Türkiye’de önceki yıllara göre daha az ilgi gördüğünü söyledim. Ekip benimle aynı görüşteydi. Zaten reyting ölçümleri de bunu doğruluyor.

Öğrendim ki; Yunan tarafında da bu konsept öncekilere göre daha az ilgi görmüş. “Yeniden ünlüler-gönüllüler konseptine dönmelisiniz” dedim.

Onlar da gelecek sezonu benim dediğim şekilde planlıyormuş. İyi iki takım oluşturulursa, Survivor’ın bu yıl kaybettiği ivmeyi gelecek sezon yine yakalayacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

GÜNÜN AŞK SÖZÜ

Hiç kimse sevdama senin kadar yakışmadı ve sevdam hiç kimseyi senin kadar yaşatmadı...

GÜNÜN AŞK TÜYOSU

Biri, bir diğerini baştan çıkaracak ki, aşk başlasın. Biri, baştan çıkacak ki, o aşka karşılık versin. Zaten aşk yoksa baştan çıkarma da yoktur. Çünkü her ikisini de baştan çıkaran aşkın kendisidir.

GÜNÜN DİYALOĞU

Ona her şeyimi verdim ama terk etti.

- Yanlış yapmışsın...

- Neden?

- Her şeyini değil sadece ilgini ve sevgini vermen yeterliydi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder