Mehmet Coşkundeniz Susarsan şiddet sürer
HABERİ PAYLAŞ

Susarsan şiddet sürer

Seçkin Piriler ile Duman grubunun solisti Kaan Tangöze 2010’da evlenmiş, iki de çocuk sahibi olmuşlardı. Seçkin, 26 Kasım 2015 sabahı uyandığında telefonunda yüzlerce mesaj vardı. Mesajlarda genellikle “Gazeteyi gördün mü?” diye soruluyordu. Yatağından kalktı, gazeteyi açtı ve beyninden vurulmuşa döndü. 5 yıllık eşi Kaan Tangöze, bir kadınla Beyoğlu sokaklarında alenen öpüşürken fotoğraflanmıştı. Bu kadın eşiyle birlikte müzik çalışmaları yapan Kıvılcım Ural’dı.

Seçkin gördüğüne inanamıyordu. Çünkü daha bir gece önce Kaan kulağına sevgi sözcükleri fısıldamış, “Sensiz yaşayamam, iyi ki evlendik” demişti. Olayı Kaan’a sordu, aldığı cevap şaşırtıcıydı: “Öylesine bir şey işte, sakın buna kızıp yuvamızı dağıtma.” Ancak Seçkin olayın hiç de ‘öyle bir şey’ olmadığını öğrendi. Kaan ile Kıvılcım epeydir bir ilişki yaşıyorlardı. İstemeye istemeye dava açtı. 11 Mart 2016’da boşandılar.

Haberin Devamı

Susarsan şiddet sürer

SEÇKİN'İN BÜYÜK HATASI

Boşanmalarına rağmen Kaan Tangöze, Seçkin’in çocuklarıyla yaşadığı eve canının istediğinde girip çıkıyordu. Anahtarı bile vardı. Seçkin’e vaatlerde bulunuyor, “Kıvılcım’ı hemen bırakamam. Biraz zaman geçsin, ben yine sana ve çocuklarıma döneceğim” diyordu. İşte Seçkin tam da burada hata yapıyordu. Kaan’a hâlâ aşıktı. Onun sözlerine inanmayı tercih ediyordu.

Aslında düşünülmesi gereken bir konu daha vardı. Kaan Tangöze, Seçkin’e hem psikolojik hem de fiziksel şiddet uyguluyordu. Seçkin’in bir başkasıyla ilişki kurmasını engelliyor, kıskançlık yapıyor, çocuklarına baktığı için çalışamayan ve hiçbir geliri olmayan eski eşinin nafakasını kesiyordu. Aralarındaki tartışmalar sırasında da Seçkin’i darp ediyordu. Seçkin ise bu şiddete de sesini çıkarmıyor ve Kaan’ın dönmesini bekliyordu. Ama ne yazık ki bu bekleyiş beyhude bir bekleyişti.

Susarsan şiddet sürer

Sonunda olan oldu

Seçkin’le program yaparken hem ben hem de Yeşim Salkım, Kaan’ın dönmeye niyeti olmadığını anlatmaya çalıştık. Seçkin gerçeğe değil, hayale inanmayı tercih etti. Kaan 26 Kasım 2018’de Kıvılcım Ural ile evlendi. Eşi hamileydi. 23 Ocak’ta da kızları dünyaya geldi. .

Haberin Devamı

Tüm bunları anlatmamın nedeni, Seçkin Piriler’in önceki akşam Kaan Tangöze’den şiddet gördükten sonra soluğu karakolda alması. Ayrıntılar bu sayfada var. Seçkin’in ifadesindeki bir cümle ise gerçekten kaygı verici: “Bugüne kadar Kaan’dan defalarca şiddet gördüm. Ama o bir Rock yıldızı ve kariyerine zarar gelir diye sustum...”

Ah be Seçkin keşke susmasaydın... Keşke ilk andan itibaren sesini çıkarsaydın. Sen sustukça şiddetin dozu arttı, Kaan en sonunda evini basıp seni hastanelik etti. Şiddete karşı tek mücadele yöntemi; yargıya havale etmektir. Şiddet gören herkesin kulağına küpe olsun.

Günün aşk sözü

Aşk hesabı, kitabı sevmez. Birini seveceksen, doğrularını, yanlışlarını sorgulamadan, bir çocuk yüreği gibi masumca seveceksin.

Günün aşk tüyosu

Kalbinin sesini dinleyip harekete geçtiğinde yakalayabilirsin mutluluğu. Senin yarım bıraktığın her şeyi mutlaka başkası tamamlar, unutma. Ve en büyük pişmanlığı da işte o zaman yaşarsın.

Birazcık çabayla senin elde edebileceğin mutluluğu başkası yaşadığında...

Haberin Devamı

Günün diyaloğu

- Reddedildim ne yapacağım?

- Hayatına devam edeceksin.

- Nasıl devam edebilirim?

- Senin reddettiklerin nasıl devam ettiyse öyle...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder