Mehmet Coşkundeniz Virüsü fırsat bilip kuzenimle aldattı
HABERİ PAYLAŞ

Virüsü fırsat bilip kuzenimle aldattı

26 yaşındayım ve hayatımın en büyük kazığını yedim. Pandemi nedeniyle sevgilimle 3 aydır görüşemiyorduk. Telefonla, mesajla, görüntülü konuşmayla idare ediyorduk. Ben onun hasretini çekerken o meğerse beni kuzenimle aldatıyormuş. Sürekli kuzenimin evinde buluşup birlikte oluyorlarmış. Sonra kuzenimi terk etmiş, kuzenim de bunları bana söyledi. Ben şimdi ne yapayım? ● SELVA

Böyle kuzen düşman başına! Aslında bu ikisinin birbirine ilgisi daha önceden varmış ve ortaya çıkmak için fırsat kolluyormuş. Sen pandemi nedeniyle nasıl olsa evden çıkamıyorsun, olayı fark etmezsin diye günlerini gün etmişler. Bence işin olumlu tarafına bakalım.

Haberin Devamı

Sizin ilişkiniz ilerleseydi ve belki de yuva kurmak için adımlar atsaydınız ve bu ikisi tam da o zaman sana bu hainliği yapsaydı çok daha fazla üzülecektin. İkisinin de gerçek yüzünü henüz yolun başındayken gördün. Kuzenin bunları anlatırken af dilemiştir ama affetme. O eski sevgiliyi de tarihin çöplüğüne at, orada kalsın. Özgüvenini kaybetme, bu senin yüzünden olmadı, onların çiğliği nedeniyle oldu.

2 YILLIK EVLİYİM, BAŞKASINA AŞIĞIM

32 yaşındayım. 2 yıl önce ailemin ‘Çok düzgün kız’ diyerek bulduğu eşimle mantık evliliği yaptım. Başta evliliğin o büyüsüyle her şey iyi gitti. Fakat 6 ay önce çalıştığım yerde yeni işe başlayan bir kadına ilgi duymaya başladım. Kahve içmeler, telefon mesajları derken ona aşık oldum. İşin kötüsü o da bana aşık. Henüz birbirimize açılmadık. Bu işin sonu nereye varır? ● FATİH

Evliliğin artık böyle bir şey olmadığını, “Okulu bitirdim, askerliğimi yaptım, işimi de buldum e hadi evleneyim” denilerek yapılan evliliklerin ya biteceğini ya da mutsuz devam edeceğini o kadar çok yazdım ki... Aşık olmadan evlenen kişi için en büyük tehlike aşktır. Çünkü başkasına aşık olma potansiyeli vardır. Seninki de tam böyle olmuş.

Öyle görünüyor ki yakında birbirinize açılacaksınız. Asıl problem de o zaman başlayacak. Bence kendine zaman ayırıp olanı biteni çok iyi düşünmelisin. Bunu birlikte sürdüremezsin. Ya evliliğinin devamını seçeceksin ya da ayrılıp yeni aşkına gideceksin. Henüz fiziksel olara aldatmadın, ayrılmadan sakın yapma.

Haberin Devamı

KIRMADAN NASIL AYRILABİLİRİM?

6 yıldır birlikteyiz ama artık bittiğini hissediyorum. Sevgilim çok iyi, merhametli, vicdanlı bir erkek. Beni el üstünde tutuyor, üzerime titriyor. Evlenmek istediğini de defalarca söyledi ama ben artık yapamıyorum. Bir şeyler bitti, bunu da ona söyleyemiyorum. Bana sürekli “Neyin var?” diye soruyor, cevap veremiyorum. Onu kırmadan ayrılmak istediğimi nasıl söylerim? ● SMOOTHIE

Böyle bir ayrılık biçimi yok maalesef. Her ayrılık kırıcı ve üzücüdür. Ama asıl sen bu konuşmayı geciktirerek onu daha fazla kırıyorsun. Şu an ona acıdığın için birliktesin ve asıl gurur kırıcı olan şey budur. Lafı hiç evirip çevirmeden, neden ayrılmak istediğini çok net bir şekilde bahane bulmayarak ve onu suçlamayarak söylemelisin.

Elbette üzülecek ama inan bana geçecek. Şimdi sana da şunu sormak istiyorum. 6 yıllık ilişki rutine bindi diye belki biraz sıkılmış olabilirsin. Ama böyle bir ilişkiyi yeniden elde etmek zordur. Ayrılmak istediğinden gerçekten emin misin? Bence bunu biraz daha düşün.

Haberin Devamı

BİR MESAJLA BAŞLADI, BİR OYUNLA BİTTİ

21 yaşındayım. Onunla, sosyal medya hesabıma attığı mesajla tanıştım. Ben Adana’da yaşıyorum, o Bursa’da. Zaten karantina var diye hiç görüşemedik. Onu denemek için bir kız arkadaşıma ona mesaj atmasını söyledim. Kız arkadaşım da ona “Senden çok hoşlanıyorum” diye mesaj attı. O da hemen karşılık verdi. Halbuki hayatında ben vardım. Onun için ailemi bile karşıma almıştım. ● ADANALI

Yani, ne diyeceğimi şaşırdım. Maddeler halinde sıralayayım.

1- Bir kez bile görmediğin biri senin hayatında olamaz.

2- Hayatında olmayan biri için aileni karşına alman saçma.

3- Yine hiç olmayan biri için böyle bir oyuna kalkışman daha da saçma.

4- Birine böyle bir oyun yaparsan her türlü sonuca da katlanmalısın.

5- Peki ne bekliyordun, hiç görmedin o erkeğin seni sevdiğini söyleyip onun teklifini reddetmesini mi?

6- Anlaşılan kıskançsın ve senin asıl bu problemini aşman gerekiyor.

7- Karantina eğlencesiydi deyip bu defteri kapat.

8- Aşk ancak gerçek hayatta olur mesajla değil.

9- Üzülme, aşkı bulacaksın.

10- Geçmiş olsun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder