Mehmet Coşkundeniz Yaz aylarında sevgilinle nereye? Sıcakla randevu...
HABERİ PAYLAŞ

Yaz aylarında sevgilinle nereye? Sıcakla randevu...

Aşık olma isteğinin doruk noktaya ulaştığı aylardayız. Hoşlandığınız ve sonunda bir randevu kopardığınız o güzel kadınla ya da yakışıklı adamla nerede buluşacaksınız?

Nasıl bir ortamda yakınlaşacaksınız? İlk randevu çok önemli sevgili okur. Bu yazıda size özellikle yaz aylarında hem romantik, hem keyifli hem de eğlenceli randevu yerlerini anlatacağım. Parantez içindeki örnekler İstanbul’dan.

Siz de kendi şehriniz için bu örnekleri çoğaltabilirsiniz. Bu arada çok önemli üç püf noktasını hatırlatayım. 1. Sakın kimsenin olmadığı, ıssız yerlere gitmeyin. 2. Sevmediğini bildiğiniz bir yer için onu sakın zorlamayın. 3. İlk buluşma için eve davet hiç iyi bir fikir değil, unutmayın.

Haberin Devamı

1. ÖZGÜN KAFELER

İyi döşenmiş, tatlı müziği olan, duvarlardaki resimlerden tablolardan bile konuşma konusu çıkabilecek kafeler idealdir. (Balat ya da Hisar’daki kafeler)

2. MANZARALI RESTORAN

Bu yaz sıcağında salona tıkışıp kalmayın. Deniz ya da doğa manzaralı, terası ya da bahçesi olan restoranlar çok hoşunuza gidecek (Beyoğlu terasları ya da Boğaz balıkçıları)

3. PİKNİK

Mükemmel bir seçim. Bizzat hazırladığınız piknik sepetiyle hem nostaljik bir an yaşayın hem de ona hünerinizi gösterin. (Belgrad Ormanı ya da Kalamış parkları)

4. TEKNE GEZİSİ

Deniz kıyısında bir kentteyseniz bunu mutlaka yapın. Ancak öyle herkesin doluştuğu günübirlik tur teknesiyle değil. Bütçeniz ölçüsünde size özel bir tekneyle. (Boğaz turu)

5. KONSERLER

Çok sevdiği şarkıcının konserine ön sıralardan iki bilet alıp hem sürpriz yapabilirsiniz hem de gönlünü kazanabilirsiniz. (Açıkhava Tiyatrosu konserleri)

6. KARNAVAL VE FESTİVAL

Buluşacağınız tatile göre içinde müziğin de olduğu bir festivale ya da karnavala katılabilirsiniz. Birlikte çok eğleneceksiniz. (Küçük Çiftlik Park’taki festivaller)

7. SERGİLER VE MÜZELER

Ona bir sergide ya da müzede buluşmayı teklif edin. Bu onu hem şaşırtacak hem de sizin adınıza olumlu izler bırakacaktır. (Pera Müzesi)

8. SANAT ATÖLYELERİ

Çömlek yapma, resim çizme, heykel oluşturma gibi çeşitli atölyeler var. Bunlardan birine birlikte katılın, çok güzel zaman geçireceksiniz. (SALT Karaköy)

Haberin Devamı

9. ŞEHRİN SOKAKLARI

Kentinizin görülmeye değer, tarihi ya da kültürel değeri olan sokaklarında birlikte yürüyün. Hem görsel bir şölen hem de konuşmak için güzel bir fırsat. (Soğukçeşme Sokağı)

10. DANS EDİLECEK KULÜP

Aman dikkat, çok gürültülü bir yer olmasın. Hem keyifle oturacağınız hem de dokunarak dans edebileceğiniz bir yeri tercih edin. (Moda Deniz Kulübü)

11. CANLI MÜZİK

Küçük bir mekanda, güzel şarkılar söyleyen bir solist eşliğinde romantik dakikalar. Hele bildiğiniz şarkıları da söylüyorsa değmeyin keyfinize! (Klein Garten, salıları Esma Er çıkıyor)

12. PLAJ

Deniz kıyısında bir kentteyseniz günübirlik gidip döneceğiniz, güneşi ve denizi tüm hücrelerinizde hissedeceğiniz bir güne kimse hayır demez. (Burç Beach)

13. TİYATRO VE STAND-UP

Tiyatrolar özellikle yazlık bölgelerde turnede. Ayrıca birçok stand-up’çı da yine turneye çıkmış durumda. Kaçırmayın. (Açıkhava Tiyatrosu)

14. ÇİFTLİK VE BİNİCİLİK

Bu aralar çok trend. Gününüzü bir çiftlikte geçiriyorsunuz ve varsa, at binme dersleri de alıyorsunuz. Mükemmel aktivite. (Polonezköy)

Haberin Devamı

15. TARİH TURU

Birçok şirket bunu yapıyor. Şehrin sokaklarını rehber eşliğinde gezip tarihini öğrenin. Belki el ele tutuşma şansınız da olur. (Tarihi yarımada turu)

16. SİNEMA

Yaz aylarındayız ama sinemalar klimatize ve püfür püfür. Hem sinemada dirseklerinizin birbirine güya yanlışlıkla çarptığı anın heyecanını yaşamak istemez misiniz? (Tüm sinemalar)

17. SPOR ETKİNLİĞİ

Birlikte koşuya çıkın, tempolu yürüyüş yapın. Tenis ya da basketbol oynayın. Sevdiği bir spor mutlaka vardır değil mi? (Belgrad Ormanı yürüyüş parkuru)

18. SEYİR TEPELERİ

Şehrinizin en yüksek tepesi ya da en yüksek binasının terasına çıkın. Birlikte günbatımını oradan izleyin. (Çamlıca Tepesi)

19. KISA TURLAR

Şehrinize yakın ve gezip görülmeye değer olan yerleri ihmal etmeyin. Hem şehrin gürültüsünden uzaklaşırsınız hem de romantik anlar yaşarsınız. (Ağva)

20. OTANTİK ALIŞVERİŞ

Şehrinizin tarihini, kültürünü yansıtan el işleri, yiyecekler, biblolar vs. En son ne zaman böyle bir alışverişe çıktınız? Bu, çok eğlenceli olabilir. (Mısır Çarşısı)

Sıradaki haber yükleniyor...
holder