Mehmet Coşkundeniz Yeni bir aşkı mükemmel ilişkiye çevirmenin yolları
HABERİ PAYLAŞ

Yeni bir aşkı mükemmel ilişkiye çevirmenin yolları

1- HER AN BİRLİKTE OLMAYIN

Çiçeği burnunda bir aşıksınız ve her dakikayı sevgilinizle geçirmek istiyorsunuz. Hormonlarınızdan kaynaklanan bu durum bir süre sonra hem size hem de sevgilinize sıkıntı verebilir. Başka şeylere vakit ayıramamaktan rahatsız olabilirsiniz. Bu işi dengede tutarsanız ilişkinizi daha sağlam temeller üzerine oturtabilirsiniz.

2- SIRLARINIZ SİZE KALSIN

Sevgililer, birbirleri hakkında her şeyi öğrenmek ister. Ama bunun için acele etmeyin. Daha ilk haftanızda onunla ilgili her şeyi öğrenirseniz, daha sonrasına keşfedecek hiçbir şeyiniz kalmaz. Ayrıca sevgili olmanız, birbirinizin tüm sırlarını bilmeniz gerektiği anlamına da gelmez.

Haberin Devamı

3- PAHALI HEDİYELERE BOĞMAYIN

Kendiniz için alışveriş yaparken ona yakışacağını düşündüğünüz bir şeyi almanızda hiçbir sakınca yok. Ancak bu hediyeler abartılı olmamalı. Henüz yenisiniz ve siz ilk hediye olarak ona pırlanta bir gerdanlık alırsanız daha sonra ne alacaksınız? Küçük ve kişisel hediyelerle başlayın.

4- SEKS İÇİN ACELE ETMEYİN

Daha ilk randevunun ardından gecenin yatakta biteceğini hesaplıyorsanız işiniz çok zor. Bu durumda karşınızdaki kişi sizin onu sadece seks için istediğinizi düşünebilir. Baştan çıkarma oyunlarını oynayın. El ele tutuşmalar, küçük dokunuşlar, öpücükler... Bunların tadını çıkarmadan sonuca odaklanmayın.

5- KİMSE KİMSENİN SAHİBİ DEĞİL

Barınaktan hayvan sahiplenmiyorsunuz! Birine sahip olma düşüncesi özgüven eksikliği ve hastalıklı kıskançlık belirtisidir. Sevgilinizin yaşamına saygı duymalısınız. Üstelik zaten saygı duymadığınız birini sevemezsiniz. Bir yere giderken izin almak ya da izin vermek ilişkinizi daha baştan baskıcı bir kimliğe büründürür.

6- OLDUĞU GİBİ KABUL ET

Sizi ona aşık eden sebepler var. O sebepleri değiştirmeye çalışırsanız aşık olma durumunuz da ortadan kalkar. Doğal olarak ilişki de biter. Hem uğraşsanız bile değiştiremezsiniz. Formül şu; ya olduğu gibi kabul et ya da sana uymuyorsa ilişkiyi bitir.

7- BÜYÜK VAATLERDE BULUNMA

Henüz yolun başındayken gelecekle ilgili vaatlerde bulunmak çok sakıncalı. Çünkü bunlar bir süre sonra yerine getiremediğiniz sözler haline dönüşebilir. Yani, onu elinizde tutmak için hissetmediğiniz hiçbir şeyi söylemeyin, yapamayacağınız hiçbir şey için vaatte bulunmayın.

Haberin Devamı

8- KENDİNİ FARKLI GÖSTERME

Onu etkilemeyi, size hayran olmasını istiyorsunuz. Bu yüzden de zaman zaman kendinizi farklı gösteriyorsunuz. Unutmayın ki bunlar bir gün mutlaka ortaya çıkar. O zaman da yalancı durumuna düşerseniz. Nasıl ki onu değiştirmeyeceksiniz, kendiniz de değişmeyeceksiniz.

9- KONUŞMANIN BÜYÜSÜ

Yeni bir ilişkinin en güzel yanı uzun uzun konuşacak konular bulmaktır. Beğenileriniz, alışkanlıklarınız, ilgi alanlarınız, hayattan beklentileriniz, bir ilişkiden beklentileriniz... Bunları açık açık konuştukça aranızdaki bağ sağlamlaşacaktır. Ama susan biriyseniz ilişki bir noktada mutlaka kırılacaktır.

10- ARKADAŞLAR VE AİLE

Sevgilinizi bir an önce arkadaşlarınızla, ailenizle tanıştırmak istiyor olabilirsiniz. Ama bakalım o buna hazır mı? Bunu onunla birlikte planlayın. Siz kendi duygularınızdan emin olsanız bile belki de o değildir. Henüz bu işi bir sonraki adıma taşımayı düşünmüyor olabilir.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder