Mehmet Coşkundeniz Yeni bir aşktasın ama başkasındasın
HABERİ PAYLAŞ

Yeni bir aşktasın ama başkasındasın

Kendini yeni ilişkinin her küçük ayrıntısını geçmiş ilişkinle karşılaştırırken buluyorsun. Sevgilinin herhangi bir olaydaki davranışı karşısında “O olsaydı böyle yapmazdı” diye düşünüyorsun. Hatta seni öpüp, sana dokunmasını bile yine eskisi ile değerlendiriyorsun.

1- KARŞILAŞTIRMA YAPIYORSUN

Kendini yeni ilişkinin her küçük ayrıntısını geçmiş ilişkinle karşılaştırırken buluyorsun. Sevgilinin herhangi bir olaydaki davranışı karşısında “O olsaydı böyle yapmazdı” diye düşünüyorsun. Hatta seni öpüp, sana dokunmasını bile yine eskisi ile değerlendiriyorsun.

Haberin Devamı

2- HAKKINDA KONUŞUYORSUN

Şöyle bir kendini tart. Arkadaşlarınla, sırdaşlarınla konuşurken yeni sevgilinden mi daha çok bahsediyorsun yoksa eskisinden mi? Eski sevgilinden kötü bir şekilde söz etsen bile onu arkadaşlarına anlatırken yerden yere vursan bile hakkında konuşuyor olman hâlâ aklında olduğunu gösterir.

3- ONU HAYAL EDİYORSUN

Bir fanteziden söz etmiyorum. Yeni sevgilinle gittiğin yeni bir yerde “Acaba o olsaydı ne yapardı?” diye düşünüyorsan ya da bir zamanlar onunla hoş vakitler geçirdiğiniz yerlere yeni sevgilinle gittiğinde biraz hüzünlenip derin düşüncelere dalıyorsan durum ortada.

Yeni bir aşktasın ama başkasındasın

4- AYNISINI SEÇMİŞSİN

Yeni sevgilinin tipi, huyları, davranışları eskisine benziyor mu? Hatta eğitim ve kültür düzeyi, maddi durumu eskisine yakın olan birini mi seçtin? Öyleyse bir düşün. Sen belki de yeni bir sevgili değil, eskisinin kopyasını oluşturmak istiyorsun.

5- STALK DURUMLARI

Sahte hesaplarla eski sevgilinin sosyal medyasını takiptesin. Kiminle, nerede ne yaptığını deli gibi merak ediyorsun. Özellikle de hayatında yeni birinin olup olmadığı seni çok ilgilendiriyor. Tüm bunlar senin ona bir gün geri dönme isteğinin kanıtıdır.

6- GÖSTERİŞLİ FOTOĞRAFLAR

Kendi sosyal medya hesabında sürekli “Vur patlasın çal oynasın” şeklindesin. Yeni sevgilinle romantik pozlar, dostlarla eğlencede çekilmiş neşeli fotoğraflar... Bunların hepsi ona “Bak sensiz ne kadar mutluyum” demek için. Aklında o olmasa, böyle bir gösterişe gerek duymazsın.

7- İŞTE BUNLAR HEP BAHANE

Haberin Devamı

Bir şekilde iletişim kurmak için bahaneler arıyorsun. Bayramlarda, kandillerde kutlama değil belki ama birlikteyken görüştüğünüz ortak arkadaşlarınızla irtibatı koparmıyorsun. Yeni sevgilin bundan şikayet ettiğinde de “Ne var canım, onlar benim de arkadaşım” diyorsun.

8- ESKİ SEVGİLİN BUGÜN ARASA ONDAN AYRILIRSIN

Yeni ilişkin için çaba göstermiyorsun. Her an gemileri yakacak gibisin. Çünkü kendine “Bir daha hiç kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyeceğim” diye söz verdin. Oysa gerçek öyle değil. Eski sevgilin bugün arasa, yenisini hemen bırakacağını biliyorsun.

9- YENİ SEVGİLİNE ACIYORSUN

Ayrılık fikri aklına geldiğinde yeni sevgilin için “Ona da çok ayıp olacak, yazık benim için neler yapıyor” diye düşünüyorsun. Bir ilişkide acıma duygusu baskınsa durum cidden vahimdir. Yani eski sevgiline dönmesen bile bu noktaya gelen ilişkiyi bitirmen gerekir.

10- KENDİNLE BİR TÜRLÜ YÜZLEŞEMİYORSUN

Yukarıda saydığım tüm işaretler sende var ama bununla yüzleşemiyorsun. Kuyruğu dik tutmak çabasıyla içinde bulunduğun gerçek durumu inkar ediyorsun. Aslında sen, eski ilişkinden sonra yalnız geçirmen gereken süreyi başkasının varlığıyla hafifletmeye çalışıyorsun. Yani şu an hayatındaki kişi bir sevgili değil, sadece ağrı kesici...

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder