Mehmet Coşkundeniz Yeni moda sevgililik: Suç ortağı olmak
HABERİ PAYLAŞ

Yeni moda sevgililik: Suç ortağı olmak

Klasik sevgililik artık demode. Şimdilerde ‘partner in crime’ yani suç ortağı olmak revaçta. ‘Bonnie and Clyde’ olmaktan söz etmiyorum. Banka soymayacaksınız, sadece tam bir ortak olacaksınız. Birbirinizi yargılamadan, her türlü yaramazlığı yapacaksınız. Bakın bu ortaklık size neler sağlar?

Yeni moda sevgililik: Suç ortağı olmak

1- BİRBİRİNİZDEN BIKMAZSINIZ

İyi bir suç ortaklığında sevgililer sürekli birlikte olmak ister. Çünkü atılacak çok maceranız vardır. Yani aslında zaman size yetmeyecektir. Vaktinizi pinekleyerek değil türlü türlü eğlencelerle geçireceğiniz için bıkmak söz konusu bile olmayacaktır.

Haberin Devamı

2- ÖNCELİKLİ HİSSEDERSİNİZ

Suç ortağı olmuşsanız başka her şey ikinci sıradadır artık. Çünkü sevgiliniz aynı zamanda en iyi arkadaşınız olmuştur. Söylediğiniz her şey önem kazanır, istekleriniz anında yerine getirilir. Sosyal çevreniz de sizin ortaklığınızı güçlendiren unsurlardır.

3- GÜVEN PROBLEMİ YAŞAMAZSINIZ

Böyle bir ortaklığın en önemli ögesi güvendir. Ayrıca birbirinizin sırlarına da sahip çıkmak durumundasınız. İşte böyle bir durumda güven problemi yaşamayacaksınız. Birbirinizin her şeyini bileceksiniz ve bunu asla bir koz olarak kullanmayacaksınız.

4- TAM UYUM İÇİNDE OLURSUNUZ

Suç ortaklığı her anlamda tam bir uyum gerektirir. Ortaklığınız geliştikçe birbirinizi daha iyi tanıyacak ve ve tamamen kendiniz olarak davranabileceksiniz. Etkileme oyunları, farklı kimliklere bürünmek gibi saçmalıkları yaşamayacaksınız.

5- YARI YOLDA KALMAZSINIZ

Belki de kaybetme korkusunu yaşamayacağınız tek ilişki türüdür suç ortaklığı. Buradaki sadakat sadece sevgiliye değil, ortak yaşanan tüm maceralaradır. Bir ayrılık söz konusu olacaksa bile bu çirkin şekilde değil, ortak bir kararla alınacaktır.

6- BİRBİRİNİZİ KORURSUNUZ

Hatalı olsanız bile her zaman birbirinizin tarafını tutarsınız. Başkalarının yanında asla birbirinizi küçük düşürmezsiniz. Aranızdaki problemleri milletin önünde değil, kendi dünyanızda çözersiniz.

7- MÜCADELEDEN KAÇMAZSINIZ

Suç ortağınız varken yapmak isteyip de kendi başınıza yapmayacağınız şeyler yoktur. Herhangi bir mücadeleye girdiğinizde yanınızda olacağından asla şüphe duymazsınız. En dar anınızda bile bir telefonla yanınıza geleceğini ve sizi o güçlükten çıkaracağını bilirsiniz.

Haberin Devamı

8- HER AN HER ŞEYİ YAPABİLİRSİNİZ

Plansız, programsız yola çıkmak, çok istediğiniz bir şey için borca girmek, saçma sapan fikirlerinizi hayata geçirmek gibi en olmaz şeyler bile suç ortaklığında mümkün. Bu da size büyük bir konfor verir.

9- DÜŞÜNCEYLE ANLAŞIRSINIZ

Ortaklık ilerledikçe artık kelimelere bile ihtiyacınız kalmaz. Böylece klasik sevgililik ilişkisinde yer alan tripler, küslükler, imalı sözler, göndermeler falan olmaz. Böyle yorucu şeylerle vakit kaybetmek yerine macera üzerine macera yaşarsınız.

10- ÇOK ŞEY ÖĞRENİRSİNİZ

Ortaklığınız sürdükçe ufkunuz genişler, hem birbirinizden hem de çevreden çok şey öğrenirsiniz. Ve her şeyden önemlisi gerçek ve koşulsuz bir aşkın nasıl yaşanacağını görürsünüz. Hayatınız hiç bitmeyecek bir partiye dönüşür. Öyleyse, iyi eğlenceler!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder