Mehmet Coşkundeniz Yeni yılda ilişkinizin hakkını verin
HABERİ PAYLAŞ

Yeni yılda ilişkinizin hakkını verin

Berbat bir 2020’nin sonuna geldik. Bu yıl, pandemi kimyamızı tamamen değiştirdi. İlişkimizi, evliliğimizi örseledi ne yazık ki bitme noktasına getirdi. Ama 2021’den umutluyuz, güzel günlerin beklentisi içindeyiz. Yeni yılda ilişkimize ya da evliliğimize artık hak ettiği değeri vermeliyiz. Çünkü her ilişki, güzel şeyleri hak eder.

Yeni yılda ilişkinizin hakkını verin

1. SADIK OL

Birini severken, onun bizi bir başkasıyla aldatma ihtimali uykularımızı kaçırır. Aşığız ve sadakati hak ediyoruz ama karşımızdakinden sadakat beklerken aynı özeni bizim de göstermemiz gerekiyor. Sadakatten asla vazgeçmemeliyiz.

Haberin Devamı

2. GÜVEN VER

İnsan her zaman güveneceği birinin varlığına ihtiyaç duyar. Hayatımıza giren kişilerden de bu güven duygusunu vermelerini bekleriz. İsteriz ki, bizi yarı yolda bırakmasın, sırtımızı huzurla ona yaslayabilelim ve yola devam edelim.

3. SAYGI GÖSTER

Biliyoruz ki; kişi, saygı duymadığı insanı sevemez. Hepimiz, birey olarak zaten saygıyı hak ediyoruz. Sevgilimiz bizim için dünyadaki en önemli insan olduğundan onun bize göstereceği saygıyı daha da önemsiyoruz.

4. SEVGİYİ BÜYÜT

Nazım Hikmet “Sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart değil” dese de, hepimiz sevdiğimiz kişinin de bizi sevmesini bekliyoruz. Çünkü zaten bizi sevdiğine inanarak bu ilişkiyi yürütüyoruz.

5. İLGİYİ EKSİK ETME

Sevgilimizin ilgisini üzerimizde hissetmeyi istiyoruz elbette. Arayıp hatırımızı sormasını, hasta olduğumuzda çorba yapmasını, başımız sıkıştığında yardıma koşmasını bekleriz doğal olarak.

6. TUTKUYLA BAĞLAN

Sevgilimizin bize duyduğu aşkı onun gözlerinde görmek, dokunuşunda hissetmek, sözlerinde duymak nasıl da güzeldir... İşte bunu ancak tutku sağlar. Tutkulu bir aşık, aşkının yüceliğini göstermekten çekinmez.

7. EMPATİ KUR

Dünyanın ya da hayatın merkezi değil. Yaşam bizim üzerimizden yürümüyor, dünya bizim etrafımızda dönmüyor. Bunun bilincinde olmamız gerek. Kendimizi sevgilimizin yerine koyabilmeli, onun düşüncelerini, duygularını anlayabilmeliyiz.

8. MUTLULUĞU AMAÇLA

Hayat dediğin, mutlu anların toplamından ibarettir. Bir insanı mutlu etmek de hiç zor değildir. Onun, sabah yanınızda uyanması bile mutluluk kaynağıdır. Ve hepimiz öyle ya da böyle mutluluğu hak ediyoruz.

Haberin Devamı

9. PAYLAŞIMI ARTTIR

Biriyle birlikte olmanın en güzel yanı, zamanı da hayatı da paylaşmaktır. Bencilliği bir kenara bırakıp sevgilimizle ortak anılarımızı çoğalttığımızda ilişkimiz de güçlenir. Çiftleri bağlayan en önemli unsur tabii ki paylaştıklarıdır.

10. DUYARLI OL

Sadece ilişkimize ya da sevgilimize karşı değil, sokak hayvanlarına, diğer insanlara, doğaya, dünyada olan biten her şeye duyarlı olmak ilişkiyi besleyen çok önemli bir unsur. Sevgiliyle birlikte bunu yaşamak çok güzel bir şey değil mi?

11. EĞLENCELİ OL

Sevgilimizle eğlenemeyeceksek kiminle eğleneceğiz? Birlikte zamanı paylaşırken bunu eğlenceli hale getirmekten daha güzel ne olabilir? Eğlenceli anlar, küçük oyunlar oynamak ilişkimizi besler, daha sağlam bağlar oluşturur.

12. HUZUR VER

Kavgasız, gürültüsüz bir ilişkinin verdiği huzur başka hiçbir şeyde yok. Yüreğimizi açtığımız kişinin bize huzur vermesini beklemek hakkımızdır elbette. Huzursuz bir ilişkinin içinde yer almaktansa, yalnızlığı tercih edeceğinizden hiç kuşkum yok.

Haberin Devamı

13. SEKSİ YAŞA

İlişkinin tutkalı olan sekste bencilliği bir kenara bırakıp sevgilinizin de zevk almasını sağlayan yollar bulduğunuzda inanın bana sizden daha mutlusu olmayacaktır dünyada.

14. DİLE GETİR

Onu ne kadar sevdiğinizi, sizi nasıl mutlu ettiğini anlatmalısınız. Onu ne kadar sevdiğinizi söylemelisiniz. İnsan ruhunun güzel sözcüklere ihtiyacı var. Sadece duygularınızı değil ona olan hayranlığınızı da dile getirmelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder