Mehmet Coşkundeniz Yılın çiftleri
HABERİ PAYLAŞ

Yılın çiftleri

EN HAYAL KIRIKLIĞI ÇİFT

SILA / HAZER AMANİ

Geçen yıl, bir otomobilin içinde kafalar epey güzel bir şekilde görüntülendiler. Hazer Amani o zaman Deniz Mumcuoğlu ile evliydi. “İş konuşuyoruz” dediler ama yutturamadılar tabii. Amani boşandı, bu yılın ocak ayında Sıla ile evlendi. Sonra iddialar, iddialar... Sıla eşine psikolojik baskı kurmuş da, Hazer Amani eski eşi Deniz Mumcuoğlu ile görüşmeye başlamış da, pandemi nedeniyle maddi durumları bozulmuş da... Sonunda Sıla boşanacaklarını açıkladı.

EN KABAK TADI VEREN ÇİFT

Haberin Devamı

FEYZA ÇIPA / KUTSİ

Kutsi, Sinem Bayraktutan ile evliyken, 7 yıl önce ‘Huzur Sokağı’ dizisinde birlikte oynadığı Feyza Çıpa ile aşk yaşamaya başladı. Sonra boşandı ama Feyza Çıpa ile evlenmedi. Bu 7 yılda öyle çok ayrıl-barış yaptılar ki, bu yıl “Tamamen ayrıldık” açıklaması yapana kadar ben bu çifti zaten ayrı sanıyordum. Bakalım ‘kabak tadı’ veren bu ilişki önümüzdeki yıl nasıl seyredecek.

EN KORKUNÇ ÇİFT

YAĞMUR / EMRE AŞIK

Bir korku gerilim filminde ne yaşanırsa bu çiftin ilişkisinde de o yaşandı. Bir türlü boşanamadılar. Yağmur Aşık’ın, eşini öldürtmek için 2 ayrı kiralık katil tuttuğu öne sürüldü. Bu dava hâlâ devam ediyor. Kiralık katil olarak tutulduğunu ama bu işi yapmadığını söyleyen Erdi Sungur, “Emre’yi öldürüp cesedini domuzlara yedirecektik” diye ifade bile verdi. Emre Aşık da eşinin para karşılığı seks yaptığını iddia etti. 2021’de bu korku filminin bitmesini bekliyoruz.

EN YAZ AŞKI ÇİFT

SERENAY SARIKAYA / CEM YILMAZ

Bu aşk mart ayında oraya çıktı. Bahar yavaş yavaş kendini gösterirken ilişki filizlendi. Çift tüm yazı Bodrum’da el ele, diz dize birlikte geçirdi. Kah teknede, kah Cem Yılmaz’ın lüks villasında. Yaz bitti, herkes evine döndü, onlar da ortadan kayboldu. Nihayet ekim ayında da ayrıldıkları ortaya çıktı.

EN BIÇAK SIRTI ÇİFT

BEREN SAAT / KENAN DOĞULU

Bu yıl da ayrılmadılar. Ama Beren saat yıl boyu öyle açıklamalar yaptı ki sanki her an boşanacaklarmış gibi anlaşıldı. Velhasıl tüm yılı bıçak sırtında geçirdiler. Beren Saat’in söylediğine göre şimdi başka bir aşamadalar. Tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz ama sanırım Kenan Doğulu eşine bir albüm yapacak. Belki albümün ilk şarkısı da “Biz ayrılamayız” olur.

Haberin Devamı

EN SESSİZ ÇİFT

PINAR DİLEK / TARKAN

Aslında bu sessizlik 3.5 yıldır devam ediyor. Gözlerden uzak, dedikodulara karışmadan çocuklarıyla birlikte mis gibi bir evlilik yürütüyorlar. Severek izliyoruz.

EN TARTIŞMALI ÇİFT

VİLDAN ÖRNEK / BALAMİR EMREN

2018’de motosiklet kazasında ölen oyuncu Arda Öziri’nin nişanlısı Vildan Örnek, Arda’nın en yakın arkadaşı oyuncu Balamir Emren ile evlendi. Yılın son günlerindeki bu nikah epey tartışma yarattı. Kimisi “Neden olmasın?” dedi, kimisi “Yok artık, başka insan mı kalmadı” diye tepki verdi. Bakalım bu evliliğin ömrü ne kadar olacak.

EN SÜRPRİZ ÇİFT

GONCA VUSLATERİ / HAKAN ALTUN

2020 biterken birden ortaya çıktılar. Hakan Altun bir Instagram paylaşımının altına “Anladım ki eri olmuşum ben bu aşkın vuslatı beklerken” diye yazınca her şey anlaşıldı. Çok mutlu görünüyorlar. Hakan Altun artık telefonun başında beklemiyor. Biz de bu ilişkiden güzel şarkılar bekliyoruz.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder