Mehmet Coşkundeniz Yılın kapağı Ece'den geldi
HABERİ PAYLAŞ

Yılın kapağı Ece'den geldi

Düzcespor 3. Lig’de şampiyon oldu, tebrik ederim. Bu cumartesi de kentte büyük bir konserle şampiyonluğu kutlayacaklar. Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinin belediye başkanı Birol Şahin, “Kutlamalara ‘bayan’ şarkıcı getirmek Düzcespor’a ve Düzceli’ye yakışmaz. Düzce muhafazakar bir yerdir. Sınırları aşmayalım” şeklinde bir açıklama yaptı.

Bence yapıp yapacağına pişman olmuştur. Konseri verecek olan Ece Seçkin ona öyle bir cevap verdi ki; son yıllarda böyle kapak görülmemiştir. Önce, “Sayın Şahin, bayan değil KADIN!” diye başladı sözlerine Ece. Sonra devam etti, “Bu ülkenin 81 ilini şarkılar söyleyerek gezdim, gezmeye de devam edeceğim.

Haberin Devamı

Bu aşağılayıcı ve ayrımcı açıklamanızı şaşkınlıkla okudum. İnsanların konserime gelip müzik dinlemesinin muhafazakarlıkla ne alakası var konuyu nereye çekmek istiyorsunuz? Siz ‘kadın, müzik ve konser’ üçlemesine ‘sınırları aşmak’ diyorsanız size kötü bir haberim var Sayın Şahin... Ben ve kadın meslektaşlarım sizin gibilerin zihniyet ‘sınırlarını aşmak’ için şarkılar söylemeye devam edeceğiz. KADINLARI SUSTURAMAZSINIZ!”

Sahnede enerjisiyle, şarkılarıyla devleşen Ece Seçkin’in, sosyal medyada da devleştiğini gördük bu tweet’leri sayesinde. Cumartesi gününü merakla bekliyorum. Düzceliler’in o meydanı dolduracağından hiç şüphem yok.

Meşaleler yanacak, halk Ece’nin şarkılarına eşlik edecek ve birlikte sevinmeye çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde muhteşem bir gün geçirecekler. Bu arada hatırlatayım, Birol Şahin, geçen yıl olimpiyat elemeleri sırasında gurdurumuz Kadın Voleybol Milli Takım oyuncularının şortla sahaya çıkmalarını da eleştirmişti. Bu sözleri nedeniyle partisinden ihraç edilmişti.

HAYDİ DEMET TRABZON’A

Trabzonspor’un şampiyonluğundan sonra kentte yapılan ‘techno parti’nin yankıları hâlâ sürüyor. Onbinlerce kişinin kent meydanında, Demet Akalın’ın ‘Kulüp’ şarkısı eşliğinde eğlenmesi olağanüstüydü gerçekten.

Demet Akalın partinin görüntülerini “Çağırsaydınız, gelip canlı söylerdim” notuyla paylaştı. Bu açık çağrıya Trabzonspor yöneticilerinin bir Demet Akalın konseri organize ederek cevap vermelerini bekliyorum. Ece Seçkin Düzce’yi şenlendirecek, Demet Akalın da Trabzon’u komple bir parti alanına çevirsin.

Haberin Devamı

SEVGİYİ HAYKIRMAK

Geçen hafta evlilikle, sevgiyle ilgili şahane iki detay vardı. Biri Kıvanç Tatlıtuğ’un röportajında eşi Başak Dizer hakkında söylediği, “Ben Başak’ı her gün bambaşka türlü sevmeyi öğrendim. Çok sevmek yetmedi çünkü...

Bir insanı sevmek, onun mutluluğu için çaba gösterdiğinde başlıyor. Onun gözlerindeki mutluluğu hissettiğim vakit karnım doyuyor. Bu öyle bir şey. Onun yapmış olduğu şeyleri, seçimlerini desteklemek en önemlisi. Yoksa herkes evleniyor. Evleniyorsun işte... Devamını getirebilmek asıl mesele” sözleriydi.

Diğeri, Hadise’nin sahnede ‘Prenses’ şarkısını söyledikten sonra eşi Mehmet Dinçerler’e yönelik “Bu şarkıyı yıllardır söylüyordum ama ilk defa evlendikten sonra söylüyorum. Şarkımda prensesler gibiydim baba evinde diye ama eşim bana gerçekten kraliçe gibi bakıyor. Ona buradan teşekkür ediyorum her şey için. Beni bu kadar güzel sevdiği ve hep yanımda olduğu için” demesiydi. Her ikisi de sevmeyi öyle güzel tarif ettiler ki...

Haberin Devamı

Kıvanç, eşini ‘her gün bambaşka türlü sevmek’ten dem vuruyor, Hadise ‘güzel sevmek’ten söz ediyor. İşte bütün mesele burada zaten. ‘Çok sevmek’ önemli değil, ‘her gün başka sevmek’, ‘güzel sevmek’tir evliliği yürütmek için gerekli olan. Sevginin böyle güzel anlatılması öyle iyi geldi ki... İkisinin de yüreğine sağlık...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder